МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

МВС ЗАБОРОНИЛО КОРИСТУВАТИСЯ САМОНАБІРНИМИ ПЕЧАТКАМИ ТА ШТАМПАМИ

05/31/2001 | Mike
З 27 ТРАВНЯ 2001 РОКУ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ВВЕЗЕННЯ НА ТЕРИТОРІЮ УКРАЇНИ САМОНАБІРНИХ ПЕЧАТОК ТА ШТАМПІВ, А ТАКОЖ ЇХ ВИГОТОВЛЕННЯ, РЕАЛІЗАЦІЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ

Наказом МВС від 23.04.2001 р. № 306 "Про внесення змін та доповнень до наказу МВС України від 11.01.99 р. №17 "Про затвердження Інструкції про порядок видачі міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади, підприємствам, установам, організаціям, господарським об'єднанням та громадянам дозволів на право відкриття та функціонування штемпельно-граверних майстерень, виготовлення печаток і штампів, а також порядок видачі дозволів на оформлення замовлень на виготовлення печаток і штампів, та затвердження Умов і правил провадження діяльності з відкриття та функціонування штемпельно-граверних майстерень, виготовлення печаток і штампів", затверджених цим наказом Інструкції та Умов і правил" (далі - Наказ) визначено, що ввезення на територію України самонабірних печаток та штампів, а також їх виготовлення, реалізація та використання на території держави забороняється.

Про те, наскільки це законно і докладніше в Книзі маразмів України
http://marazm.hypermart.net

Відповіді

  • 2001.05.31 | Косарик

    Боже, який маразм...

    Два варіанти:

    або хтось із крупних імпортерів цих штампів не поділився,

    або хтось із "офіційних" штампозбиральних контор дав хабаря.

    А хто пам'ятає той час, коли всі друкарські машинки і всі копіювальні машини були на обліку в КДБ?


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".