МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

"Соціальна політика." від Q-чма і К*

06/01/2001 | Рoман ShaRP
Бачив нещодавно таку "газетьонку" "Соціальна політика" (між іншим, і друк кольоровий, -- такі портрети чудові, -- і папір не з дешевих, грубо кажучи, не підітрешся -- глянцевий ) з портретом "гаранта" на першій сторінці, типовим зразком офіційної пропаганди, цього разу "пенсійної реформи" (розповсюджувалася безкоштовно в метро трохи більше, як тиждень тому).

Я мало що зрозумів з того офіціозу про "персональні пенсійні", проте "усвідомив" :

1)"Поляки так зробили та їм добре "
2) "Росія так робитиме аби було добре"
3) "в Україні треба так зробити , аби було добре", і робить то Q-чма і його вірні міністри.

З того можна посміятися, якщо не пам*ятати два Омельченківські проекти, що в чомусь таки спрацювали , -- "Квартирне бюро" та "Столичну газету".

Хрін з ним, з гад-рантом, але , -- замутити воду та штука дещо здатна. Системі головне не втримати Q-чму , -- системі головне втримати хоч якісь позиції, закаламутити воду , на крайняк зіграти знову в "російський варіант" (а хто в нас там "Путін"?)чи "Всенародна Пієса "Козел спокути" , коли всьо валиться на вже "давшого течію" гад-ранта, ну а інші, -- "прадалжают работать на благо.


Чекаю Ваших Думок,
з повагою , -- Роман

Відповіді

  • 2001.06.01 | технолог

    Re: "Соціальна політика." від Q-чма і К*

    Саме це й є одним з найголовніших моментів злочинності режиму: береться справді болюча проблема, "колотяться понти", що до неї привернуто увагу і вона буде вирішуватись, а потім вирішуються "канкретні" свої діла, а всі знову дивуються, що їх обдурили.
    Майже те і в комуністів, вони галасують про те, що дійсно погано, але крім демагогії та криків, як було "харашо", нічого немає. А в минулому, справді, і дівки були молодші і х.. стояв, тобто людям властиво забувати погане.
    Альтернативою може бути тільки правдива система підняття болючих проблем, знаходження найбільш ефективних шляхів їх вирішення, та власне справжнє їх вирішення.
    Тільки тоді можна повернути довіру і мати надію на якийсь розвиток.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.06.01 | оЛЕКСАНДР

      Re: "Соціальна політика." від Q-чма і К*

      Пан Технолог дуже слушну річ сказав: "Повернути довіру". В тому-то й річ. Нині владі навіть немає потреби "кидати понти" на болючій темі; якщо ж вона те й робить, то хіба інерційно. Взагалі, мало хто уявляє, що таке ТОТАЛЬНА недовіра. Тотальна недовіра - це - в нашому конкретному випадку - тотальна бездіяльність. Народу. Хтось бачив рейтинги (з якись більшість ще й занижено) про довіру/недовіру президентові? Довіряє максимум десять відсотків. А про відставку? Її підримує максимум 55 % (нещодавній "Социс"). А в нормальних країнах недовіра владі автоматично тягне відставку. Здебільшого. :((
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.06.01 | Косарик

        Потрібні 100% пропорційні вибори

        А чому? Недовіра до президента не є причиною відставки тому, що наші обранці (депутати) непідконтрольні виборцям. Вони про народ згадують лише від виборів до виборів.

        І вони можуть це робити - в тому числі через апатію виборців. Навіть якщо люди чесно собі сказажуть "Мій депутат скурвився", і в наступні вибори викинуть його на смітник - пройдуть роки до наступних виборів.

        Тому - потрібні 100% ПРОПОРЦІЙНІ ВИБОРИ! Ймовірність того, що вся партія зрадить своїх виборців суттєво менша - партіям треба думати і про наступні вибори і про позанаступні.

        Мажоритарщики - головний ресурс президента в парламенті. Його треба знищити.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.06.01 | Рoман ShaRP

          І яка ж це у нас партія така класна ? Підніміть мені повіки!!!

          Колись я читав одне гарне оповідання Діккенса, а звалося воно "Свині цілком", а мова в ньому йшлася про то, що так , як люди не їдять свиней разом зо щетиною та копитцями, так само і ідеї (і партії також) вони не повинні акцептувати повністю.
          То чим же "партійні" вибори ліпші? Тим що в нас більш як 100 партій? Тим , що "партія знає краще"? Тим, що в неї більше грошей, ніж в якогось окремого кандидата?
          Хто-небудь, порахуйте, який реальний відсоток населення довіряє бодай-якійсь партії? А потім вже -- беріться нищити мажоритарщиків.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.06.01 | CheПай™©®

            Не спиш, Ромку?

            А я сплю.
            І бачу.
            Вибори по мажоритарних округах.

            PS
            Доречі, в тебе нік тут запаролений? ;-)
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.06.01 | Рoман ShaRP

              ^^^^^Re: Не спиш, Ромку?, -- лєвак адміну на розправу

              Запаролений.
              а Гіггмн ссссссамгавгаву ти не ба?


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".