МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Знов кому_їсти

06/16/2001 | Я
Те, що в Тернополі 9 травня 2001 р. саме комуністи спровокували порушення громадського порядку отримало чергове підтвердження. 14 червня ними вчинено чергову спробу дестабілізації ситуації. Цього разу провокативні дії були вчинені до учасників акції "Не дозволити нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації". Нецензурною лайкою, образами, погрозами розправи, антидержавними закликами та відвертим розмахуванням ножем .провокувалося молодих патріотів до силових дій.
Провокація комуністів не вдалася. З допомогою працівників міліції членами Молодіжного Націоналістичного Конгресу та "Тризубу" був затриманий Маландій В.А., член КПУ, який брав участь у провокації вчиненій комуністами 9 травня у парку Слави м. Тернополя. Ця нова витівка в черговий раз демонструє, справжнє обличчя комунізму.
Молодіжні патріотичні організації, організатори акції "Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації" вимагають притягнути винуватців-комуністів до відповідальності за порушення громадського порядку в Тернополі як 9 травня так і 14 червня, а також негайного закриття кримінальних справ та звільнення з під арешту членів Молодіжного Націоналістичного Конгресу та "Тризубу" А.Стасишина. П.Міщака, та Ю.Шешукова, які вже близько місяця перебувають під вартою без доказів їхньої вини.

Прес-служба акції
“Не дозволиш нікому плямити
слави, ні честі Твоєї Нації”

ВО “Тризуб” імені Степана Бандери
Молодіжний Націоналістичний Конгрес

Конт. тел.: (0352) 22-55-42


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".