МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Хто більше шкодить Україні?

06/19/2001 | Ростислав
1. Комуністи, які не скривають своєї мети: росія і командно-адміністративна система.

або

2. Псевдо-праві, які за ліберально-національними гаслами (для елеторату) ховають свою справжню мету - посади у виконавчій владі. Не Влада ( в чому намагається переконати нас шановний пан Максим'як), а саме посади для окремих функціонерів.

Відповіді

  • 2001.06.19 | Сергій Кабуд

    Мабуть шкодять не ідеології а вчинки.

    Вчинки політиків– їх голоси у Верховній Раді.
    Там і шукайте шкідників народного господарства.

    Ну і на місцевому рівні також.
  • 2001.06.19 | Ukrman

    А хто більше їй допоможе?

    Рішучим розчерком пера ви поділили на дві умовні групи "наркоманів" від влади. НЕ ЗАЛИШАЮЧИ при цьому ЖОДНИХ ілюзій пересічному українцю: "Розслабтеся, шановні, вибору немає"...

    Усі, вами згадані - "молочні брати", бо тягнуться до однієї цицьки! А сама така постанова питання (штучний поділ неподільного), як на мене - теж досить велика шкода!

    Я пропоную витрачати енергію, та час на пошук людей, для яких влада, як "наркотик" вже не є цікавою. Людей зі ЗДОРОВОЮ владною орієнтацією (так буде точніше).
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.06.19 | Ростислав

      Re: А хто більше їй допоможе?

      Я звичайно перепрошую, але мав надію, що маю справу з непересічними громадянами. З якими можна говорити відверто і називати речі своїми іменами.
      І шукати реальні шляхи для опозиції, а не покладатись на месію Ющенка (Тимошенко, Мороза, папу Римського, просто Папу...)
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.06.20 | Ukrman

        Re: А хто більше їй допоможе?

        Шановний Ростиславе!
        Прошу мене вибачити! Як пересічний українець, я не мав, напевно, права читати Ваші думки, призначені для політеліти опозиції (країни, діаспори, чи ін.). Але коли так вже сталося, то чи не будете такі люб'язні відповісти ще на декілька запитаннь...

        1. Де у Вашому постингу можна знайти ВІДВЕРТІСТЬ, та РЕЧІ, названі СВОЇМИ іменами? (Маєте на увазі ВАШИМИ іменами?).

        2. Де у моїй відповіді ви бачили заклик до пошуку месії? (Тицьніть, будь ласка, пальцем, бо я недобачаю...).

        3. Непересічні громадяни не розпорошуються на дрібне зведення особистих рахунків на Форумі, чи на з'ясування того, чиї кращі діалекти , боги, релігія, тощо. Згодні?

        Тепер до теми...
        Ви навісили ярлики до "паперових" течій та партій, поділивши їх на дві групи. Ще одну дописав Shooter... Як на мене - це штучний аналіз штучних речей, названих штучними ж іменами.

        Тому що
        1. Немає зараз на Україні партії, яка б своїми діями відповідала хоча б обраній назві. Я вже не кажу про цілі... (Бо деякі дії навіть УНА-УНСО виглядають неоднозначно...)

        2. На сьогодні, коли використана уся, здається, палітра назв партій і змінювати їх якось "не того", з'явилася нова "тема" - блоки. Центристський, наприклад. Ідея приписана Ющенкові, але перехоплена Кучмою. Отже матимемо знову ТИХ же маріонеток з ТИХ же штучновирощених партій, але у блоці із новою назвою.

        3. Для цих штучновирощених посади вже готові. Вони НЕ МОЖУТЬ за них боротися, бо є МАРІОНЕТКАМИ, за яких усе розписано папіком, та його сценаристами. Тому не бачу сенсу витрачати на них час.
        Сильні гравці - інша річ. Їх я мав на увазі, коли казав про "наркоманів", чи "збоченців" від влади.

        Моя пропозиція - націлитися не на пошук ушкоджених елементів червивої системи. Бо це не є головним шляхом для опозиції на ДАНОМУ етапі.

        Боротьба за людей, неушкоджених владною "кормушкою", виховання молоді у дусі конструктивної опозиції до владних структур. Виховання населення, нарешті, бо головною опозицією до влади має бути народ! У іншому випадку, навіщо тоді балачки про ДЕМОКРАТІЮ?

        Я вже писав про це і розумію, що багато кому не хочеться планувати так далеко. Хочеться ЗАРАЗ і УСЕ!

        Але ми не у казці. У реальному житті нікому ще не вдавалося прийти на поле з породистим чагарником, одразу засіяти його, та мати рекордний урожай того ж року. Бо до грунту руки прикласти треба, а до праці - голову.
        До речі, папік зі сценаристами з кожним роком над цією проблемою працює все краще. А балачки про лівих та правих на Україні його тільки смішать. Бо для нього усі ми "лєвиє"...
  • 2001.06.19 | Shooter

    Re: Хто більше шкодить Україні?


    Доповню.

    3. Чи "лєві ліві" (навіть без комуністів) і їх антиукраїнська/прокомуністична діяльність на найвищих державних постах (голови ВР, скажімо), котра була причиною вимушеної співпраці правих з владою?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.06.19 | Ростислав

      Це Ви про Мороза чи що?

      Якщо так, то це до Остапа :-)
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.06.19 | Shooter

        Re: Це Ви про Мороза чи що?

        Ні, я про принцип відносності.

        Це Вам до Айнштайна.
  • 2001.06.20 | Augusto

    Ось такі гади і шкодять!

    Людина невинно сидить, а керівник псевдопатріотів каже:"А мені насерти на нього, чи ще на кого, нехай сидять, то дріб'язок, ми мислимо державно!"
    Не дай боже жити в державі, де такі "патріоти" на владі!

    П.М. А лінію комуністи-антікомуністи ми завжди протягнемо! Як закінчаться свої, ми боротимемомся з Молдавськими, Російськими, та Китайськими, чорти б їх забрали, бо доки існує небезпека червоної загрози...


    –У партії з’явилися політичні дисиденти. І, на жаль, не внутрішньопартійні. Ми знову заговорили про політичних в’язнів. І дізналися про те, що 1 червня оголошено вирок Леонідові Ковальчуку, голові Васильківської районної організації УНР: його позбавлено волі на три з половиною роки за те, що домагався визнати недійсними сфабриковані владою вибори міського голови м. Василькова… Яких заходів партія вживатиме, аби захистити своїх активістів?

    Інтерв’ю з головою Українського Народного Руху Юрієм Костенком з львівської газети “Високий замок” за 15.06 - 21.06.2001.

    Судова реформа - це один із наріжних каменів правової системи. Без незалежного суду демократія працювати не може. Візьмімо події останніх місяців: арешт Юлії Тимошенко, а потім її звільнення рішенням Верховного суду – це вже перемога демократії і демократичної інституції. Зрозуміло, суд сьогодні (особливо на низовому рівні) залежний, контрольований владою... Звертатися по допомогу до тих чи інших посадовців – це не вихід. Одну людину можна витягти, як-от Тимошенко. Але десятки чи сотні інших перебувають під вартою за надуманими звинуваченнями. Народний рух робив помилки, коли входив у конкретику, часом дріб’язкову. УНР ставить перед собою масштабніші завдання – змінювати крок за кроком усю політичну систему. Цей шлях довший, але він набагато перспективніший, ніж просто оголошувати себе опозицією і піднімати проблеми лише на рівні з’їздів.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.06.20 | Ukrman

      До ж... їм увесь народ та окремі члени партії)! Бо влада - ціль смачніша! (-)

      До ж... їм увесь народ! Бо влада - ціль смачніша!
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.06.20 | Augusto

        Не можна, звичайно, відмовлятися політикові від влади, але проблема в тому, що вони не хочуть влади!

        Вони хочуть тільки тертися біля влади, та як собака жебрати, щоб їм пожбурили якусь кістку, без будь-якої відповідальності, звичайно... А за цю кістку вони продадуть не тільки своїх "партійців", вони і маму рідну продадуть! Цей тип відомий, ще Шевченко писав: "За шмат гнилої ковбаси..."
    • 2001.06.20 | Shooter

      Re: Ось такі!


      Ви прямо не Ауґусто, а затвор калаша - так звонко "пересмикуєте".

      >Звертатися по допомогу до тих чи інших посадовців – це не вихід... УНР ставить перед собою масштабніші завдання – змінювати крок за кроком усю політичну систему.

      Ну і? Чи Ви за те, щоб "зайти за Замковєнком" чи йому подібним і сказати "Шо ти, савсєм абарзєл, паря? Лиши нашого в спокої. Кіко то коштує? Чи трубой па галавє хош?"

      І ще раз нагадую всім "рєтівим": "патрійоти" Мороз, Ткаченко, Мартинюк, котрі займали найвищі (крім найнайвищого) державні посади в Україні, несуть набагато більшу відповідальність за злочинний стан (у всіх сферах) сьогоднішнього українського суспільства, ніж (перерахуймо поіменно) " високі посадові" праві - Юхновський, Пинзеник, Костенко, Головатий, Заяць. "Найвищий" з котрих - Пинзеник - в свій час копав в задницю тупоголову червонодиректорну братію, заставляючи їх хоч на крочок відірватися від "сіціалістічєской сістєми хазяйствованія".
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.06.20 | Augusto

        А як, наприклад, з киданням своїх напризволяще?

        Хоча я, звичайно, в захваті від партій поміркованого поступу затверженного керівніками держави(Я. Гашек ТМ). А інколи проблема вирішуєтся тільки хірургично, інакше готуйтеся лізти в свою дірку в Карпатах, про яку Ви стільки теревенили!
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.06.20 | Shooter

          Ось так, наприклад

          Участник акции "Украина без Кучмы" получил два года общего режима

          Решением Старокиевского районного суда г.Киева 38-летний Николай Кулинич из Днепропетровской области признан виновным в нанесении телесных повреждений работнику милиции Николаю Бондарчуку и осужден на два с половиной года лишения свободы в исправительно-трудовой колонии общего режима.
          Кроме того суд постановил взыскать с него 2 тысячи гривень в пользу Центрального госпиталя МВД за лечение пострадавшего и столько же - в пользу Старокиевского райуправления милиции за радиостанцию, которая исчезла по вине подсудимого, - сообщает "Форум".

          6 февраля 2001 года во время проведения акции "Украина без Кучмы" в Киеве группа людей, одетых в камуфляжную форму, устроила драку, во время которой Николай Кулинич направил струю из газового балончика в лицо заместителя начальника Старокиевского районного управления ГУ МВД Украины в г.Киеве подполковника Николая Бондарчука.

          ...выяснилось, не совсем здоров и обвиняемый. Киевский городской центр судебно-медицинской экспертизы обнаружил у него признаки шизофрении параноидальной формы в состоянии стойкой ремиссии, но указал, что Н.Кулинич может предстать перед следствием и судом

          І що зробило УБК?

          Хоча, до чого був Ваш приклад? "До плота, Мариню?" Оскільки, як я зрозумів, мова велась про "кто віноват?" Тема, звичайно, дурнувата. Цікавіше "что і как дєлать". Проте Ви навіть і запропонованої теми не дотримуєтесь. А "клєймітє запроданцов руховцов".

          Мутний Ви, Ауґусто. Хоча, можливо, це і є Ваша ціль.

          Побільше муті. Тоді запиатння "що і як робити" виникати не будуть.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.06.20 | Ukrman

            Ой!..

            ...не кривіть душою, Shooter! Буцімто ви не знаєте, як у "бившему Совкє" начальнички завжди відносилися до підлеглих, а вожді до рядових громадян!

            Гадаю, Augusto акцентував саме відсутність уваги, кваліфікованої юридичної допомоги (у даному випадку), та ін. Бо така турбота - не реклама. А от у Раді, перед камерою сказати про погані закони, про корумпованих суддів та політиків - оце діло! Бо ж електорат бачить!
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.06.20 | Shooter

              "Что с тобой?" :)


              Я не кривлю.

              Лише вимагаю "об'єктивного метра". Бо згідно з Ростиславом, все зло сьогодні на Україні - це комуністи і праві.

              А ще краще - обговорення не "кто віноват".
              Тому в цьому трейді - це моя остання репліка.

              А якщо комусь подобається дана тема - нехай продовжує собі онанувати на здоров'я.
          • 2001.06.20 | Augusto

            Щось не дуже мені ясно, що тут до чого?

            Як Ви хочете "заклейміть позором" мене, то будь ласка, "клеймітє"! Я взагалі проти, щоб хворих людей приймати до політичних організацій, може як симпатиків, але як членів... Справа в іншому: "откуда дровішкі"? Те що в "газеті написали", ще не пітверджує, що той хлопець взагалі має відношення до УбК. Давайте почекаємо на реакцію когось з керівницьтва УбК, бо то не перший раз, коли будь яке бешкетницьтво в Київі (знов таки - будь-яке), намагаються навішати на УбК, ба і інші "прійомчікі" знайомі: "бойовики-бомжі", тощо.

            П.М. Хронічно хвору людину в тюрму саджати - мій перший голос "проти", тим більше цей хлопець вам розкаже, що завгодно (якщо він дійсно шизофренік), візьме будь-чию провину (на Заході поліція не розповідає деяких деталей злочину, бо після кожного гучного вбивства щонайменше десяток хворих на голову приходить з покаянкою...чому? ніхто не знає).
            Хоча в Україні звіряча жорстокість "покараннь" не тільки не зустрічає спротиву, а ще і підтримується!
          • 2001.06.20 | Augusto

            І відсилочку,плс, я чесно завжди даю!

            Бо мені що дивує:
            A)Участник акции "Украина без Кучмы" получил два года общего режима

            але потім лише:
            B)во время проведения акции "Украина без Кучмы" в Киеве

            Ось де клацає, а не в мене:):
            Ось вам інший приклад:
            Учасники акції Україна без Кучми зробили спробу захопити державну владу в Ліберії.

            6 февраля 21 года во время проведения акции "Украина без Кучмы" в Киеве группа людей, одетых в камуфляжную форму зчинила спробу державного перевороту в столиці Ліберії Фрітауні. Заколотники спробували захопити будинок державної телерадіокомпанії...:):

            Привіт "Факам та Коментаріям"! :):
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.06.20 | Shooter

              плс

              Та будь-ласка.

              Порийтеся серед сьогоднішніх повідомлень на
              http://www.liga.kiev.ua/

              Хоча суть розмови була, якщо Ви не зауважили, дещо про інше.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".