МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Шановному модератору - а чи не пора кольорові картки відновити, бо зараз форумі перебувати так само приємно як у забичено-криміналізованому москальському кабаку.(-)

07/10/2001 | Mary

Відповіді

  • 2001.07.10 | технолог

    Re: Шановному модератору - а чи не пора кольорові картки відновити, бо зараз форумі перебувати так само приємно як у забичено-криміналізованому москальському кабаку.(-)

    Повністю підтримую, що знову виникає необхідність привести до порядку деяких розперезавшихся.
    Два питання:
    по-перше, як відреагувати на погрози АВ, яке винюхує адреси, АйПі і т.д. ще й виголошує їх на Майдані? Меніздається, що за таку поведінку, яка до речі і в інших моментах брутальна - треба не тільки жовту картку вивішувати, а й відкривати , яке чмо за тим ніком ховається.
    По-друге: колись Технар вже ставив питання про пропозиції щодо правил. В мене вимальовується така пропозиція: а чи не ввести нам дисциплінарну колегію, до якої входили б авторитетні та шановані всіми ніки, вони б могли публічно обговорювати ті чи інші казуси на Майдані(без можливості втручання інших присутніх на Майдані), та виносити рішення - жовті картки, ігнор, опублікування данних, про те, звідкіля вилазить якась гидота та т.і.

    Давайте повертатись до наведення ладу...
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.11 | Турпал-Оглы

      Re: Шановному модератору - а чи не пора кольорові картки відновити, бо зараз форумі перебувати так само приємно як у забичено-декриміналізованому далай-ламскому кабаку.(-)

      по-перше, як відреагувати на погрози АВ, яке винюхує адреси, АйПі і т.д. ще й виголошує їх на Майдані? Меніздається, що за таку поведінку, яка до речі і в інших моментах брутальна - треба не тільки жовту картку вивішувати, а й відкривати , яке чмо за тим ніком ховається.



      Слушай, а тебе даже суд присяжных не поможет...Ты назовёшь их "чмы"...

      Таких мыслителей, чей интеллект заключается лишь в создании "іміджу щирого украінця" - многовато для бюджета страны...

      Красота ситуации в том, что пока кто-то предлагает вывешивать москалей на гилях чі шмайсерах - некоторые "чмы" умудрились снять все данные о крикунах...

      Ну, что, политтехнолог, как твои прежние и будущие заказчики отнесутся к твоей логике и про "чмо", и про "москаляку на гиляку" ?

      Может ты генерала Москаля в виду подразумевал?

      А как отнесутся твои свідоми друзі к твоим разговорам на русском про доляри и иным темам разговоров?

      Заметь - ни слова о поддержке Кучмы...

      Обоснуй ещё достоинства проституции, хотя может ты уже и так в доле от вывоза гражданок Украины "на танцы" из-за кризиса, что из за трат бюджета на национализм, который народу - похрен...

      Эксперта вызови, на консилиум экспертов расщедрись - может и поймёшь, что даже на пустой улице срать негоже, а в Инете - как на временно пустой улице, по которой ходят люди и что-то природно не любят...

      Например - двуличных и четырёхягодичных "технологов" лишь скандала...
  • 2001.07.10 | Майдан

    А конкретно ?

    Хто , де як і що ?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.10 | Mary

      Конкретно що?(зніміть окуляри, або вдягніть.)

      Якщо ви це до мене, то нажаль, ще не навчилася дорогу вказувати(з радістю навчуся, якщо хтось мені пояснить, як це робиться), але якщо вам дійсно цікаво, і ви не маєте часу читати, то перегляньте хоч би назви повідомлень та ніки в останніх темах (ну, нехай за два дні).
      Вибачайте за такий агресивний тон, але наші друзі-провокатори дійсно останнім часом розперезалися, і вирішили, що вони певно в якомусь смердючому підмосковному борделі (тому і поводяться як у себе вдома).
      згорнути/розгорнути гілку відповідей


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".