МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Вєлікій вождь Чєрномирдін закликав Україну не вірити Заходу!

07/11/2001 | Укр
Російський посол в Україні Віктор Черномирдін сказав, що українцям не варто вірити заявам Заходу про дружбу, і заявив, що саме Росія є її природнім партнером. (Ага, 300 років українці мали цього природнього партнера)

На думку посла, Україна в силу об'єктивних чинників не може бути нейтральною країною на зразок Швейцарії. (Кому ця думка інтересна?)

Пан Черномирдін, викладаючи свої погляди в інтерв'ю російському часописові, також висловив сумнів у тому, що Україна знайде альтернативу російським ринкам де-інде в світі. (???)

Оцінюючи стосунки між двома країнами, він скритикував, як було сказано, деяких політиків у Росії, які вважають незалежність України тимчасовою. (Він забув додати, що вони також вважають, що всій російськомовні, це росіяни)

Віктор Черномирдін вважає, що проблема російської мови в Україні є надто політизованою російськими націоналістами, і наголосив, що російська культура в Києві подана набагато краще, ніж українська у Москві. (Ой, в Москві ще й українська культура є??? Щось не віриться.)

Призначення пана Черномирдіна послом у Києві кілька місяців тому викликало хвилю дискусій, у яких висловлювалися застереження, що він використовуватиме політичні та економічні важелі для впливу на українську політику. (???)


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".