МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Блін ! Мене поставили в один ряд з Q ! :-))

07/16/2001 | ВАСЯ ПУПКІН
"Таким образом, официальный представитель внешнеполитического ведомства США, коим является госдепартамент, в принципе не мог знать, что против какого-то лица не ведется уголовного расследования, будь это лицо президентом Кучмой или Васей Пупкиным, а потому со всей ответственностью заявить об этом не мог. Задавать госдепартаменту этот вопрос - это все равно что интересоваться мнением Пентагона насчет цен на украинское сало на международном рыбном рынке в Токио. Это просто нонсенс, который в голове не укладывается."

Відповіді

  • 2001.07.16 | Сергій Кабуд

    От я тобі кажу Вася, що ти значно крутіший за ций лівуватий нік(–)

  • 2001.07.16 | ilia25

    Sue the bastard!

    Засудити треба гада, за заграбання інтелектуальної власності.
  • 2001.07.17 | Рoман ShaRP

    Re: Вася, а от можна спитати, чому Ви пропагуєте УНСО, тільки УНСО і нічого крім УНСО? (-)

    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.17 | Dmytro

      Кому належить Україна? Вступай до УНСО і вона належатиме тобі!

      Рoман ShaRP запитує:
      >> Вася, а от можна спитати, чому Ви пропагуєте УНСО, тільки УНСО і нічого крім УНСО? (-) <<

      Хоч я і не В.П., все ж на публічно сформульоване питання наважусь запропонувати і свою відповідь.

      Давайте підійдемо до питання без зайвої ідеології з погляду політичного маркетингу. Сюжети з якою партією найбільше демонструвало ТБ? Правильно - УНА-УНСО. Якщо ви потурбуєте пересічного громадянина питанням - назвати не довго замислюючись 5 політичних сил, які першими зможе пригадати, в п'ятірці будуть КПУ, РУХ, можливо ПСПУ Вітренко і УНА-УНСО. Якщо ви запитаєте в росіянина назвати хоч одну політичну силу в Україні, він назве або Рух або УНА-УНСО, швидше останню. Часи настають революційні. Питання - навзвіть які партії революційного характеру ви знаєте. Список ризикує обмежитись на УНА-УНСО. Якщо ви поставите питання так - назвіть партії, які ставлять питання про Київську державу як імперію - знову пригадається УНА-УНСО. Просунуті політологи пригадають ще Громаду часів Лазаренка. Тож вибору особливого і немає. Є поклик доби, а відгуку немає. Окрім УНА-УНСО.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.07.18 | Рoман ShaRP

        Re: Так я повірив ...

        >Давайте пiдiйдемо до питання без зайвої iдеологiї з погляду полiтичного маркетингу.

        Браво! Поясніть ще маркетинг план, і що то він означа -- дешевше купити? Дорожче продатись? Захопити більший сегмент політичного ринку?

        >Сюжети з якою партiєю найбiльше демонструвало ТБ? Правильно - УНА-УНСО.

        А також тіпа президента України -- то за цим показником тре його любити?

        >Якщо ви потурбуєте пересiчного громадянина питанням - назвати не довго замислюючись 5 полiтичних сил, якi першими зможе пригадати, в п'ятiрцi будуть КПУ, РУХ, можливо ПСПУ Вiтренко i УНА-УНСО.

        А тепер запитайте його , що вони реально роблять ?

        > Якщо ви запитаєте в росiянина назвати хоч одну полiтичну силу в Українi, вiн назве або Рух або УНА-УНСО, швидше останню.

        Слугувати жупелом чи то опудалом для Росії -- невелика честь.

        > Часи настають революцiйнi.

        Невже? Тоді треба готуватися до еміграції. Практика показує, що під час революції представникам културних кіл краще тікати -- аби люмпени не повішали.

        > Питання - навзвiть якi партiї революцiйного характеру ви знаєте.

        ВКП(б), Есери , РСДРП

        > Список ризикує обмежитись на УНА-УНСО.

        Листівки, прихована зброя, воєнізований характер? То ще не показник.

        >Якщо ви поставите питання так - назвiть партiї, якi ставлять питання про Київську державу як iмперiю - знову пригадається УНА-УНСО.

        Я народився та виріс в радянській імперії. До Майдану я бу переконаним "імперцем" (хоча не пан-українського характеру). Тепер -- я переконаний анти-імперець.

        > Просунутi полiтологи пригадають ще Громаду часiв Лазаренка. Тож вибору особливого i немає. Є поклик доби, а вiдгуку немає. Окрiм УНА-УНСО.

        У мого батька, Царство йому Небесне, та й не тільки в нього був цікавий "тест". Заключався він в дуже простому міркуванні, -- організація що пропонує себе, тільки себе та нікого крім себе у якості рятівника, провідника чи то навіть церкви чи конфесії праведною не є.

        Ставлю запитання конкретне: чим славна УНА-УНСО крім свого войовничого характеру? Я чув про Чечню та Абхазію -- але я не визаю то за корить. Були ще балачи про Югославію -- знов же таки не визнаю.
        Чи не может, шановний, назвати шось так , що б не обмежувалося війнами?

        І , нарешті, не я, а здається Сергій Кабуд, може інший націоналіст на цьому форумі якось сказав таку мудру річ (наведу цитату скорше за змістом аніж за формою). "УНСО постійно повторює "зрадників на палю, -- але організація , що себе поважає, по перше такого не кричить , навіть якщо робить , а якщо вже сказала -- то має дотримувати слова". І от цього дотримання так само не видно.


        Прошу не сприймати мене як абсолютног ворога УНСО -- для мене людські, а не партійно-належні якості є показником. Та маючи нагоду не один раз спостерігати УНСОвців, не побачив я собі місця в їх лавах. І, окрім того, я не хочу купуватися чи продаватися "згідно принципів політмаркетингу". Сподіваюся, про цю рою УНСО ви таки обмовилися...
      • 2001.07.18 | SG

        УНСО

        Члени УНСО загинули невідомо за що у Придністров"ї. Які партизани? Загинули українці за придністровську справу.
    • 2001.07.19 | ВАСЯ ПУПКІН

      Запитати можна. А чи хочете ви почути МОЮ відповідь, чи Ви вже її знаєте самі ?

      До речі, я не "пропагую УНСО"....і тільки УНСО...
      Просто такий всезагальний "імпічмент" унсовцям з боку навіть національно налаштованих сил мене дивує і ображає. Я прагну змусити таких людей дати відповідь, чому вони бойкотують УНСО. Адже без УНСО нас можуть продати в будь-який момент.
      Також дивує нерозуміння "Еліти" Степовика.
      Люди, якщо ми будемо несамоорганізовані і не будемо готові до того, щоб у будь-який момент кинути у ворога гранату, то нас продасть Qчмо москалям за газ або нафту. Треба, щоб вони відчували, що нас не можна продавати, бо ми не продаємося. Але зараз вони бачать, що насправді нас можна продати кому-завгодно ( хто більше заплатить) - і ми не писнемо, бо БОЇМОСЯ.
      Щоб такого не трапилося - і потрібна організація типу УНСО - з могутнім націоналістичним фундаментом. Бо тільки націоналізм здатен згуртувати націю в одне ціле, і бариг, і роботяг, і злодюг. Всі інші ідеї - тільки розколюють націю на ворогуючі класи-прошарки-клани.

      Слава нації ! Слава Україні !
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.07.20 | Сергій Кабуд

        УНСО Корчинський попортив репутацію і все такого ж типу, що й доси є на сайті і в житті.

        А в Степовика є момент незрозумілий.
        Якщо його ліричний герой такий сильний, чому він служить совкам?
        Його любий хазяїн – совок.
        А він(герой) лише охоронник.
        Як пістоля. Само не стріляє, а людина бере і вказує куди і коли стріляти. Робот.

        Мужність сьогодні і повагу викликає вміння робити справи, йти проти рудоватої течії з номенклатурного гівна, розбудовувати добробут за цих умов.
        Хто це вміє?
        Я лише одного знаю з відомих. Ось він і є ролева модель.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.07.20 | ВАСЯ ПУПКІН

          Один у полі не воїн.

          Навіть нехай це буде сам Вася Пупкін.
          =====
          Тому нам потрібна організація. Причому не типу "Союз Українок", у якому навчають ліпити вареники... Бо сьогодні ти ліпиш вареники, а завтра - ти вже ліпиш пєльмєні.

          Нам потрібна організація, здатна захищати себе і народ України від неправомірних дій армії, президента, уряду і т.п. Така організація може народитися лише з УНА-УНСО. "Україна - понад усе".
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.07.20 | НеДохтор

            Re: Не гранатою ...

            Але не в тому світі живемо де домінує готовність "щоб у будь-який момент кинути у ворога гранату" (Ваша цитата).

            Це метод слабаків, чи не видно іншого шляху (не в Гаагу)?
          • 2001.07.20 | trick

            Prosto kruto !

            >....."Союз Українок", у якому навчають ліпити вареники... Бо сьогодні ти ліпиш вареники, а завтра - ти вже ліпиш пєльмєні.
            >
            Bravo!
            Do syx pir regochu :))))

            U Top Gumor!
      • 2001.07.20 | Рoман ShaRP

        Re: Дякую, ваша позиція зрозуміла.

        Але моя лишається тою самою. не бачу причин для вступу до неї, не бачу причин за яких потрібно було втручання в конфлікти в інших "гарячих точках" , не бачу (може на щастя) того самого "зрадників на палю".

        Вибачайте, НЕ подумайте, будьласка, що я вас підзужую ... проте 15 унсовців, якщо я не помиляюся, сидять ... а що в той самий час роблять інші? Чи вони поголовно -- бійці невидимого фронту?


        Цікавий епізод -- коли був у ПОЛТАВІ , бачв там листівки з портретом Шкіля. В Києві таких не бачив. До чого б це?

        Якби яколись захтів встуипти до якоїсь партії, мені бо хотілося бачити ту організацію передусім такою, яка приносить користь.


        У мене в районі є депутат, бізнесмен. Буквально на голому асфальті за кілька років він побубував ринок "на всі послуги" (від хліба мало не до меблів), організовуються вечорами дискотеки для молоді, проводяться консультації для тих, хто хоче розпочати свою справу, недавно відкрився комп*ютерний клуб -- недорогий! , Є юрконсультація. І , навіть , є народу де цивілізовано попити пивка (не так багато в Києві місць де можна "нормально посидіти" і при цьому ціни досить помірні). Настільки я розумію , розгортається навіть програма замовлення продуктів через Інтернет (!!!!) у цьої фірми вже є свій веб-сайт
        (а починалося всьо, нагадую, з голого асфальту!).

        Цілком зрозуміло , що обрали його в райраду, і, гадаю , обрали б ще вище аби було треба. Бо то що він зробив -- щодня у всіх перед очима. Людина діла.

        Мова йде не про "ковбасу" -- ніяких скидок чи розпродажів, навіть навпаки , ціни можна знайти й дешевші. Але.

        А які знані діла УНСО?
  • 2001.07.17 | Dmytro

    Відповідь проста: Вася Пупкін - Дзеркало Української Демократії. Кучма - дзеркало постсовєцької олігархії. Було: Блін ! Мене поставили в один ряд з Q ! :-))

    Запропоную таку паралель: Вася Пупкін - Дзеркало Української Демократії. Кучма - дзеркало постсовєцької олігархії.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".