МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

От Сукіс, знов знущання над народом, заради наживи.

07/18/2001 | Максим’як
Якщо предметом знущання до тепер були батьки, то зараз взявся за дітей.
ДАЙОШ ФУТБОЛІЗАЦІЮ ВСІЄЇ КРАЇНИ! (повідомлення Укропу)
«У кожній загальноосвітній школі України з 1 вересня цього року буде введено урок футболу, сказав президент Федерації футболу України Григорій СУРКІС. Як передає кореспондент УНІАН, він зауважив, що "лише через розвиток дитячого футболу діти знайдуть альтернативу вулиці і негативним явищам, які впливають на молодь". Також Президент ФФУ наголосив на можливості запровадження у школах уроків з інших видів спорту як заміни для тих учнів, які не бажають займатися саме футболом.

Примітка. УКРОП пропонує запровадити також урок соціал-демократії. Ті з дітей, які не виявлять зацікавленості в ідеях Драгоманова-Петлюри-Медведчука, матимуть можливість опанувати засади їнших політичних течій.»

Кременя купили за пару тисяч доларів, а батьки тепер повинні взяти на себе той весь фінансовий тягар.
Діти ганяють у футбол без жодного спонукання. Більшість спортивних площадок в школах є заасфальтованими. Вчителі фізкультури, навпаки, під тиском батьків забороняють надмірно ганяти в футбол, бо на таких покриттях хватає кросівок заледве на один місяць, а достатньо один раз впасти на асфальт і спортивному костюмові приходить кінець. Але мова не йде про те, що Суркіс заспонсорує школярам кросівки чи спортивний одяг (найбільше, що він закине, то труси із надписом «голосуйте за Суркіса»). Я вже не кажу про травматизм на таких полях і неможливість розвивати футбольну техніку.

В той час, коли тисячі спортивних шкіл не мають жодного інвентаря, хіба по кілька самими придбаних м’ячів, а тренери не отримують від Кременя роками зарплати і працюють лише на ентузіазмі. То може Суркіс з тих мільйонів доларів за проданих футболістів хоч би по одній спортшколі на область фінансово підтримав.

Звичайна екіпіровка футболіста-підлітка в європейській країні коштує 400-500 доларів. Батьки фінансують все самі, але мова йде про відвідування спеціалізованих серцій. А задум Суркіса є надто прозорий. Його не футбол і діти цікавлять, а черговий раз кинути когось і в’їхати на обмані в Верховну Раду.

Р.S. Не пригадую, чи Кремінь залишився далі на посаді, чи це вже хтось інший легко продається?

Відповіді

  • 2001.07.18 | Максим’як

    Так володіє Суркіс акціями «Львівобленерго», чи ні?

    Інформація від УКРОПУ:
    МЕДВЕДЧУК ГОТОВИЙ СУДИТИСЯ З ТИМ, ХТО ПІДОЗРЮВАТИМЕ ЙОГО В ПРИЧЕТНОСТІ ДО БУДЬ-ЯКИХ ОБЛЕНЕРГО Перший заступник голови Верховної Ради Віктор Медведчук заявив, що ні він, ні народний депутат України Григорій Суркіс не мають жодного відношення до "Львівобленерго", а також до інших обленерго в Україні". Про це він сказав учора на прес-конференції у Львові. "Це я заявляю офіційно, і якщо хтось встановить протилежне, то може сказати, що В.Медведчук сказав неправду", - зазначив він. За його словами, він попросив Г.Суркіса зробити таку ж заяву, "оскільки подібні питання почали часто задавати на прес-конференціях, а також часто пов"язувати В.Медведчука і Г.Суркіса з приватизованими обленерго. "Після цього, якщо хтось дозволить собі такі заяви, будемо подавати до суду за образу честі та гідності", - сказав В.Медведчук.

    А ось, що пише Боднаренко у своїй книжці „Атланти і каріатиди” 2000.

    Імперія Суркіса наразі є однією з напотужніших в Україні. За даними “Украинской инвестиционной газети” Григорій Михайлович намагається діяти в області енергобізнесу (чимало говориться про виняткові впливи Суркіса на мережу обленерго, зокрема
    58% акцій “Сумиобленерго”,
    59% акцій “Прикарпатобленерго”,
    51% акцій “Чернігівобленерго”,
    25%+25%+1 акція “Херсонобленерго”,
    26%+25%+1 акція “Кіровоградобленерго”,
    59% акцій “Полтаваобленерго”,
    59% акцій “Львівобленерго”,
    25%+25%+1 акція “Тернопільобленерго.

    Ну, от, хтось каже неправду. Чи може вже переписали ті акції на якогось “одуванчика”.
    Цирк, та й годі, з цими соціал-демократами (о).


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".