МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ДОПОМОГА ОПОЗИЦІЇ (питання перше: Студенти).

07/18/2001 | Михайло Свистович
Нарешті, як я і обіцявся, я поставлю перед відвідувачами Форуму конкретні питання. Але спочатку прочитайте невеличкий ліричний відступ (питання буде після нього в цьому ж постигну). Цей ліричний відступ я ставитиму в кожному своєму конкретному проханні, аж поки не буде належної реакції на пропозиції щодо конкретної допомоги опозиції.

Шановні відвідувачі Форуму. Питання Ющенка дуже важливе, але, обговорюючи його та лаючись один з одним, по-перше, нікого не переконаємо (наш сайт за кількістю читачів – це навіть не районна газета), по-друге, ніяк не вплинемо ні на самого Ющенка, ні на інші сили. Ми не зможемо ні допомогти, ні завадити Ющенкові.

Тому я пропоную все ж не забувати, що ми зібралися тут (я сподіваюсь) не для балачок і лайок, а заради того, щоб скинути Кучму та не допустити в майбутньому приходу до влади йому подібних.

Тому я прошу вас допомогти опозиції своїми ідеями, порадами та своєю працею на ниві пошуку інформації в Інтернеті та поза його межами.

Отже, перше, що нам потрібно, це будь-які данні (офіційні та неофіційні) про випадки корупції у вищих та середніх навчальних закладах, про хабарі під час вступу та здавання сесій, про змушування до репетиторства (тобто, примусових платних занять з викладачами), про політичні та інші репресії, про будь-який тиск на студентів, врешті-решт про сексуальні та інші домагання.

Цю тему я також поставлю в Драфти, оскільки деякі драфтисти, по-моєму, ігнорують цей форум.

Надсилайте нам розповіді своїх знайомих, документи (відскановані або можна їх фізично принести за адресою: м. Київ, вул. Прорізна, 27, Українська республіканська партія, 2-й поверх, Михайлу Свистовичу, Мирославі Свистович, Володимиру Паламарчуку).


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".