МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

хлопці, змінилися плани. ЗУСТРІЧ_ТАКИ В НАСТУПНУ П"ЯТНИЦЮ. але це вже точно

07/26/2001 | Чучхе
вся річ в тому, що як сказав мій кум, що знає Свистовича, у Михайла дійсно виникли якісь непереборні справи в середу. Я так вирішив, що "какая ж песня без баяна" і Михайло там має бути обов"язково. До всього іншого, якщо його не буде, кому ж ми вручимо простирадла?

Отже дата остаточна - наступні п"ятниця (3 серпня), те ж місце - УРП, Прорізна 27, той же час - 17 година. Обіцяю там бути незалежно від того, зможе Михайло (сподіваюсь, що так) чи ні. Продублюю те, що я писав, чому саме о п"ятій:

Поясню: я маю на увазі "З п"ятої години". Просто у когось може скластися так, що йому в 7-8-9 годин тре бути дома, в сімейному колі і т.д. Але ніхто ж не буде проти, якщо хтось запізниться і підійде о 6-7-й. Просто ще є проблема: якщо ми не хочемо сидіти в УРП, а підемо чи на природу в золотоворітський сквер, чи в те кафе на Прорізній назву якого я не знаю, але в якому на другому поверсі є більярд - тобто де будуть тї що запізняться нас шукати? Я думаю, ми це вирішимо шляхом приклеювання на двері партії (екологічно чистим скотчем) таблички "пішли в напрямку Н".

Відповіді

  • 2001.07.26 | Михайло Свистович

    А з тобою ми теж знайоме.

    Гарне слово із трьох літер - УСС.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.26 | Чучхе

      Ё-маё, то був славний час! Хоча я тебе чесно кажучи не пригадую. Але це - привід таки зустрітися.

      До п"ятниці. НАСТУПНОЇ (не переплутайте ніхто)!!!!!!!!!!!!!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".