МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

задай питання юлії тимошенко (==>)

07/29/2001 | zinc
ось тут:
http://www.for-ua.com/page.php?action=pressp_in&id=14
власне, це не стільки реклама фор-уа і тих вже заданих десятків питань, які там є (багато плоских, є рахітні і провокаційні), а в основному пропозиція нашому Майдану не забувати досвід, який ми вже мали.
Непогано було б завести рубрику "Задай питання...", і в кожній гілці накопичувати питання до різних людей. Ну а "реальні майданівці" вже б намагалися отримати на них відповіді.
P.S. а тим часом я додам туди питання про УНСО.

Відповіді

  • 2001.07.29 | Л.К.

    Re: задай питання юлії тимошенко (==>)

    Започаткувати рубрику - не штука. Штука - щоб вона працювала. І все ж,
    питання до Ю. Тимошенко:
    Чи подали Ви позов до Євросуду з приводу референдуму?
    Чи відомо Вам, що з України, тільки за 2000 рік, до Євросуду надійшло 728 (!) заяв. З них тільки по 12 - ти (!) дійшло до розгляду питання прийнятність справи в суді. З цих 12 заяв тільки одна стосувалася виборів (Бабенко К.А. проти України), і та була відхилена - виключена з реєстру.
    Серед прийнятих до розгяду скарг були:
    8 скарг, що стосувалися умов утримання в український в"язницях і 3 скарги на невиплату зарплати чи пенсії.
    Для порівняння.
    В 2000 році до Євросуду надійшло 867 заяв з Італії, 735 з Туреччини, 1033 з Франції. Прийнятними до розгляду визнано, відповідно:233, 23, 49.

    Вам звичайно відомо, що Україну в Євросуді представляє затверджений Кучмою пан Буткевич. Гадаю немає потреби розвивати думку.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".