МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ГКЧП: Десять лет спустя...

07/31/2001 | Solo
Сайт "ГКЧП: Десять лет спустя..."
http://www.gkcp.narod.ru

Відповіді

  • 2001.08.04 | Деструктивний Елемент

    Білорусь і Україна - два повідомлення про майбутні перевороти

    Останніми днями з'явилося два повідомлення про можливість держперевороту. В Білорусі - інформація Кореспондент.net, і в Україні - стаття О.Соскіна в останній "Свободі".

    Лукашенко готує державний переворот?

    Лідери білоруської опозиції звернулися до народу з екстреним звертанням. У ньому говориться, що у вчорашньому виступі президента Лукашенка "вперше усвідомлено, без блефу, була озвучена загроза державного перевороту і розкрита технологія його здійснення".


    Кореспондент.net
    Серпень 01, 17:06

    Володимир Гончарик, Семен Домаш, Сергій Калякин, Павло Козловский, Михайло Чигирь і Михайло Маринич, які підписалися під звертанням вважають, що в боротьбі за владу Лукашенко може кинути проти народу внутрішні війська, передає НТВ. Єдиний кандидат від білоруської опозиції Володимир Гончарик заявив, що президент Білорусії уперше відкрито визнав, що "владу не віддасть, незважаючи на підсумки виборів".
    На думку лідера опозиції, Лукашенко не дасть добро на проведення незалежного розслідування справі зниклих у Білорусії відомих політиків. "Нинішня влада розраховує тільки на особисту відданість окремих силовиків. Спецпідрозділи покликані стати опорою Лукашенка на виборах", - вважає Гончарик. Гончарик звернувся до виконавчої вертикалі з закликом прислухатися до свого сумління і не брати участь "у цих карних злочинах".
    Нагадаємо, вибори президента Білорусії відбудуться 9 вересня.

    http://www.korespondent.net/main.php?arid=16039


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".