МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Ось вам пара картинок з "європейської" держави! Скажіть, як там долі? Ще далеко летіти до дна?

08/10/2001 | Augusto
Це вебсаіт одного шведа (Jonny-Roger Kjelsson), що подивився на дітей, що жебрають Київом (http://user.tninet.se/~gdr662s/begg3.jpg , http://user.tninet.se/~gdr662s/)та вирішив допомогати i їншим дітям, яким ще гірше - переферийні приюти Він також знайшов новий феномен, який незнаний в Європі - поліціямафія (Police-Mafia) (чи то більш академічно - кримінально-корпоративна держава), що заважала допомогати сиротам (треба ж за це теж давати хабар (трипєсят! давай мені трипєсят!), а як ти думав? Ми ж до Європи прагнемо, чи як?)

This "Police-Mafia" contents all the employed people in the public sector who are working to disturb the infrastructure-flow and the few entrepreneur in the private sector with "straff" i "nalogic" which means fines and taxes...money which goes straight in these scamps own pockets... and as far this is the system - the situation in Ukraine will unfortunately never change to the better... <...>
A Swedish Organization -" Children’s hope " - which is based on Christian values and are doing humanitarian aid to orphans in Russia - found my site and get averred of my work and my transport problem, they mailed me and offered a huge trailer for the same cost as I paid for my former van-delivering... of course I agreed!
But oh my God...such a huge problems the Police-Mafia are doing to all the humanitarian transports...
http://user.tninet.se/~gdr662s/indexb02.htm

А це тобі нічого не нагадує: "Транспаренсі Інтерннешнл (Transparency International) оцінює нашу країну несправедливо та нечесно, це виглядає продуманою спробою деяких сил очорнити <...>, як країну, щоб відлякати закордонних інвесторів." Ні це не Q-чмо, це Мусаліа Мудаваді, мінистр комунікації та можливий наступний президент Кенії (замість крапочок треба теж написати Кенія, що в звіті Транспаренці Інтернешнл поcіла одно з найзадніх місць, десь поруч з Україною, ВТW, cxожа реакція, ні?).

Відповіді

  • 2001.08.11 | Чучхе

    "Нехай Европа кумкає" (Павло Тичина)

    Я взагалі всих європейців вважаю потенційними придурками і їх думка для мене не авторитет. Хай займаються проблемами педерастичної рівности і не суються в наші справи.

    Бо повбиваю.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.08.11 | Augusto

      Ото по нашому!

      А дітей можна ж на нирки продавати, а рештки - на експотні харчі для собак, ще більшу хатиночку можна збудувати!
      P.S. Дорогий Павло Тичина, Любий наш професор, Пишеш ти як Пушкін, Жаль, нема Дантеса.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.08.11 | Чучхе

        І шведи теж всі п-и (-)

        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.08.11 | Augusto

          Та ні, я не проти, тільки п*дар може хотіти допомогти Українським дітям!

          Він ще і педофіл, мабуть! Треба, треба, хабар! П.М. А той кенійський хлоп, то справжній чоловік! Вкрав, та ще і наїхав!
        • 2001.08.11 | Михайло Свистович

          Шведи - не всі п-и.

          Хоча і серед них вони є. Не лише в прямому, а й в переносному смислі. Наприклад, в нас в Ірпені вже кілька років діє українсько-шведський проект, який дістав назву "Ірпінський експеримент".

          Його мета - перенесення шведського досвіду місцевого самоврядування на український грунт. Але насправді ніякого експерименту не існує. В нас в Ірпені ніхто і досі не знає, в чому ж конкретно полягає цей експеримент. Наші намагання висянити це - не призвели ні до чого. Бо і міський голова, і секретар ірпінської міськради як папуги повторюють загальні фрази: "підвищення ролі місцевого самоврядування, стимуляція народної ініціативи, розмежування повноважень" тощо, а конкретно, як ці повноваження розмежовуються, нічого не кажуть.

          Піщли ми у шведське посольство, де нам дуже неохоче видали два документи по 15 сторінок кожен. Вони були майже однакові, і там була суцільна вода на кшталт того ж "покращення, підвищення тощо".

          З конкретики там було аж дві речі. Але, щоб всі їх зрозуміли, мушу пояснити пару речей.

          Є в Київській області маразматичний район. Зветься він Києво-Святошинським і охоплює дугою Київ з півдня до Півночі. Районного ценьру він не має. Всі установи знаходяться в різних місцях - райрада - в Києві, міліція - в Боярці, прокуратура - у Вишневому, щось там ще в Ірпені і т.д. (може я помилився з адресами, але по суті все зрозуміло). Сполучення між населеними пунктами району немає. Наприклад, щоб проїхати з села Хотів, де живе Левко Лук"яненко до села Забуччя, потрібно спочатку автобусом доїхати до Києва, потім через весь Київ їхати кількома видами транспорту до станції метро "Святошин", звідти електричкою 30 хвилин до Бучі, а там іти 3-4 км пішки. На все це у вас може піти 4-5 годин.

          Навіть населення району різне, воно й говорить різними діалектами. В Забуччі живуть лісовики-древляни, а в Хотові - степовики-поляни чи як їх там.

          А на території цього району знаходиться місто Ірпінь обласного підпорядкування, а Ірпеню, в свою чергу, підпорядковуються селища міського типу Буча, Ворзель, Гостомель і Коцюбинське. В Ірпені є міськрада, а в селищах - свої ради, і повноваження між ними чітко не розмежовані. Сіл в підпорядкуванні Ірпеня немає, землі обмаль, розширятись немає куди, бо навколо - Києво-Святошинський район. Але, щоб перевезти зерно з радгоспу "Рубежівський" Києво-Святошинського району з поля на елеватор, потрібно їхати через Ірпінь. Ірпінський та Бучанський ринки підпорядковуються Києво-Святошинському району, Ворзельський - Ірпеню. До речі, кордони Ірпеня і Києво-Святошинського району ще й досі не встановлені. Повний дурдом.

          Так ось, в проекті з конкретних речей

          1. Зазначалась необхідність встановлення чітких меж Ірпінського регіону.

          2. Пропонувалось ліквідувати селищні ради і залишити одну міську раду.

          І це все. Все решта - це проведення конференцій, обмін досвідом, наукові семінари, поїздки ірпінських чиновників у Швецію та шведських в Ірпінь, правда, за гроші якогось шведського фонду, назву якого і шведи, і наші не розсекречують.

          Для чого потрібен той експеримент? Адже і без всякого експерименту ясно, що межі будь-якої адміністративно-територіальної одиниці мають бути встановлені. А ліквідувати селищні ради теж можна без багаторічної тяганини й витрачання коштів.

          На мою думку, потрібно просто ліквідувати Києво-Святошинський район та Ірпінський регіон і створити два райони: Боярський та Ірпінський. Перший - це на південний захід від Києва, а другий - на північний захід. Якраз всередині цих двох частин між населеними пунктами є нормальне транспортне сполучення без заїзду до Києва. В Ірпінському б районі з"явилася б земля, залишились би ради, як і в будь-якому іншому районі. А ще краще - приєднати їх до Києва, як хоче Омельченко, і чому опираються Засуха та місцеві князьки, бо з Ірпеня, наприклад, навіть району не вийде, бо проживає в регіоні - 100 тисяч, а район Києва має тисяч 400, а зараз ще ці райони укрупнюються, тобто, зменшується їхня кількість.

          В мене таке враження, що ми маємо справу з грандіозною аферою, коли якісь хитрі шведи за допомогою наших чиновників просто крадуть шведські гроші деребанять їх. Кожен приїзд шведів супроводжується грандіозною пиятикою, після чого вже не до експериментів.

          А останнім часом справа закрутилася ще більше. Був у нас такий собі індустріальний технікум, який готував фахівців для торфяних розробок. І вчився в ньому такий собі хлопець - Петро Мельник. Вчився погано, але був веселим, балакучим, тому зайнявся комсомольською роботою. Працював в Ірпінському міському комсомолу, а далі...

          Я не знаю, як йому це вдалось, яких покровителів він знайшов, чи хто йому їх нав"язав, але невдовзі індустріальний технікум став фінансово-економічним інститутом. І не просто інститутом, а відомчим вузом Державної податкової адміністрації України. І ректором його стає Петро Мельник, який не мав на той час вищої освіти, тому швиденько здобув її заочно. Через рік після здобуття вищої освіти, він став кандидатом наук, професором, заслуженим економістом України, а зараз вчиться у своєму ж вузі, здобуває юридичну освіту, і йому вже пишуть дисертацію.

          Найцікавіше, що жодного викладача не звільнили. За кілька місяців вони пройшли перекваліфікацію, і ті ж люди, які ще нещодавно викладали технічні дисципліни з механізмів машин, що ріжуть торф, стали викладати економіку та юриспруденцію.

          Можете уявити рівень знань. Моя дружина працювала там викладачем, потім її вигнали, бо виступала проти Кучми задовго до акції "Україна без Кучми!" і навіть до останніх президентських виборів. Правда, спочатку запропонували продатися, але були послані далеко. Але це вже окрема історія.

          Нині інститут перетворився на Академію державної податкової служби України. Петро Мельник очолив Київську обласну організацію НДП саме в той момент, коли вона створювалася і звалася партією влади, а всі чиновники, хочеш чи не хочеш, до неї вступали.

          Він дружить з Пустовойтенко, Азаровим, Кучмою та його дружиною, ті часто бувають в Ірпені. А нещодавно там побувала шведська делегація на чолі з лідером шведських депутатів у Раді Європи. Поїли їх довго, приймали чудово, розповідали про Україну. Сам Мельник дуже любить розпатякувати про український патріотизм, але в паспорті записаний росіянином (хоча більш стовідсоткового українця ви навряд чи знайдете, він навіть говорити по-російськи нормально не вміє, хоча робить це залюбки і українську мову особливо не шанує). Кляне комуністів, але й досі всі вулиці Ірпеня носять радянські назви (сам Мельник живе на вул. Паризької Комуни, а я - на ІІІ-го Інтернаціоналу, а мій друг - на Комінтерну, хоча Комінтерн - це і є ІІІ-й Інтернаціонал). Наші спроби переіменувати вулиці наражаються на рішучу відмову.

          Також в Ірпені з 1994 року православним київського патріархату не дають місця під будівництво храму, голову громади рік тому жахливо побили, його цькують бандитами. Натомість московських церкви в нас аж три. І одна з них - студентська, яку збудував Петро Мельник. Коли голова партії "Собор" Анаьолій Матвієнко (а він же раніше очолював НДП) спитав Мельника: "Як же ти міг, Петре, віддати церкву московському патріархату?", той відповів: "А я про навіть не думав про якісь патріархати". І збрехав, бо ми посилали до нього священника з київського патріархату, але Мельник відмовив, сказав, що церква буде московською. Це, звичайно, наслідок дружби з Азаровим.

          Так ось, шведи поїхали такі задоволені, що це, можливо, вплинуло на їхню позицію під час голосування з українського питання в Раді Європи, яке відбулось десь через тиждень після від"їзду шведів з Ірпеня. Саме шведи головували на цій сесії і саме вони наполягали на тому, щоб перенести розгляд українського питання на наступну сесію й не виносити ніяких резолюцій щодо засудження режиму Кучми.

          Ось трохи про шведів. Хоча це не означає, що всі вони п-и. Серед них, я впевнений, багато хороших людей, які щиро допомагають і голодним дітям, і немічним бабусям, і ще комусь.
    • 2001.08.11 | Augusto

      Комічєскіє куплєти!

      Той клоун, що відповідає на питання, великий розвідник з СБУ та відповідає за розслідування вбивства їншого клоуна.

      Q:Усі телеканали показали приватний особняк Задорожного (на подвір’ї якого його вбито), розташований у районі 9-ї станції Великого Фонтану, у курортній зоні Одеси. Не знаю, яка зарплата в співробітників СБУ, але, думаю, навряд чи її вистачило б на купівлю такого будинку, який, подейкують, коштує не менше 250 тис. доларів.

      A:З цим будинком ми розібралися. Він куплений на гроші його брата, що живе в Росії.( :): Це ж найстарий фортель з підручника для брехунів! ) Ви що, думаєте, ми не звертаємо уваги на такі моменти? Ми досліджуємо навіть придбання машин нашими співробітниками...(;): )


      Q: Але цей злочинний бізнес процвітає також тому, що в нього є «дах». Ним, і про це відкрито пише преса, є також правоохоронні органи, зокрема міліція.

      A:Я таких фактів не маю (;): ). Та коли й завелася якась «блощиця», що допомагає злочинцям, то це не говорить про зараження усієї правоохоронної системи. Те, що сьогодні робить міліція в області, свідчить про цілком інше ( :): ).

      "ДТ", "Мовчання ягнят", чи щось подібне.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".