МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Ранній Чучхе :"якщо цьому народу вдастсь своїми зусиллями відсторонити від влади недемократичного президента, то це значить, що у держави не те, що не все втрачено, а навіть більше. Значить є потенціал до розвитку, до саморегуляції суспільних процесів, на

08/12/2001 | Остап
http://www.gongadze.com.ua/phorum/read.php?f=1&i=24848&t=24848


На жаль, вчора мене відірвали справи від нашого дуже цікавого обговорення щодо того, наскільки відсталою країною є Україна. Просто хочу сказати: якщо цьому народу вдастсь своїми зусиллями відсторонити від влади недемократичного президента, то це значить, що у держави не те, що не все втрачено, а навіть більше. Значить є потенціал до розвитку, до саморегуляції суспільних процесів, народ є носієм ідеї демократизму (а не того, що на заході називають "демократичними цінностями"), і багато проблем, які зараз стоять перед суспільством будуть вирішені. А останнім часом мені здається, що зняття Кучми не настільки й нереальна річ. У нас найкращий в світі народ. Хоча без сумніву багатьом нашим верхам бракує елементарної порядності, а низам - правової культури.

- Не вдалося.....


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".