МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Почалось: РХП УВІЙДЕ ДО БЛОКУ "НАША УКРАЇНА" ЗА УМОВИ, ЯКЩО ПОЛІТИЧНА ПЛАТФОРМА ЦЬОГО БЛОКУ БУДЕ "КОНСТРУКТИВНОЮ" ДО ДІЮЧОЇ ВЛАДИ - ПОРОВСЬКИЙ

08/23/2001 | Спостерігач
http://www.unian.net/ukr/news/headlines/
13:20 - РХП УВІЙДЕ ДО БЛОКУ "НАША УКРАЇНА" ЗА УМОВИ, ЯКЩО ПОЛІТИЧНА ПЛАТФОРМА ЦЬОГО БЛОКУ БУДЕ "КОНСТРУКТИВНОЮ" ДО ДІЮЧОЇ ВЛАДИ - ПОРОВСЬКИЙ

Відповіді

  • 2001.08.23 | Майдан

    Небезпека з боку маріонеткових партій.

    Партії подібного типу з великим досвідом вихляннь на українській політпанелі (наприклад ще ХДПУ Журавського, ТУНДРолюбивий клон ОУН і таке подібне) можуть, окрім неминучого джерела постійної колотнечі всередині блоку, виявитися і "троянськими кониками". Справа у тому що згідно нового виборчого закону вихід одної з партій означатиме анулювання реєстрації блоку і необхідність проведення всієї процедури повторно.

    А туди входить для прикладу, окрім затрат дорогоцінного часу, і надання "застави" у пів мільйона гривень. Тобто заславши свого "коника" у відповідний блок влада може за тиждень до виборів цей блок "розпустити" за рахунок того що "принциповий" Поровський чи Журавський виступить на телебаченні з палкою промовою на тему "Так жить нельзя!!!", звинуватить своїх партнерів у всіх можливих гріхах з прелюбодійством та содомізмом включно і на цій підставі оголосить про вихід з блоку.

    У звязку з цим можливо варто використовувати схему, застосувану на минулих президентських виборах прихильниками Марчука - спочатку створюється виборчий блок з небагатьох "надійних" партій, а потім створюється однойменний політичний блок партій з великим числом членів.

    Члени "політичного" блоку входять у виборчий список черех "виборчий" блок


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".