МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Одарич - така різностороння людина?

09/08/2001 | НеДохтор
Чи я чогось не зрозумів (як можна поєднати свою діяльність з такими різними силами)?


УП:

http://www.pravda.com.ua/?1098-11-77
----------
Одарич очолив виборчий штаб "Яблука"

УП, 8.09.2001, 17:30

Як стало відомо в суботу, виборчий штаб партії очолить політолог, що був редактором опозиційної газети "Ми", Сергій Одарич.

Партія "Яблуко", повідомив Одарич, виходить на вибори з лозунгом про скасування податку на додану вартість. Одна з регіональних організацій партії - Харківська - 11 вересня проводить акцію "Знизимо податки - відмінимо ПДВ".

Новий розділ штабу бачить серед союзників "Яблука" партію "Красива Україна" і "Зелену партію України - 21 століття", а суперниками по електоральному полю - СДПУ(О) і передвиборчий блок "Наша Україна", очолюваний Віктором Ющенко.

Одарич в 1991 році керував президентською передвиборчою кампанією В'ячеслава Чорновола, в 1999 році працював в передвиборному штабі Олександра Мороза; передвиборчим штабом "Яблука" керує з квітня нинішнього року.

Інтерфакс-Україна

----------

Відповіді

  • 2001.09.09 | Майдан

    Політичний ландскнехт

    Політичний ландскнехт

    Він досить добрий організатор. однак як правило старається триматися тих структур і тих лідерів які добре платять.

    Можливо тому помітно міняє погляди. Його мати довгий час очолювала ( можливо і очолює зараз відділення Фонду держмайна чи щось подібне у Подільському районі.)

    До "Яблучників" примкнув з очевидно "бізнесових" міркуваннь. Активізація кампанії яблучників - безперечно його заслуга.

    Однак для Одарича це зміна політичної орієнтації майже на 100 % - коаліційність з СДПУ(о) та намагання лоббіювати російські інтереси "некомуністичним" чином, роблять "Яблуко" не вельми славетним етапом його політичної кар"єри.

    Ех "Яблуко"-Ананас - ано нас заколупало!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".