МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

До братви і тьолок

02/20/2001 | Той самий :))
Виступ гаранта перед братвой і тьолками Київського Національного Університету.

Шановна братва! Тьолкі!

Спасібо за запрошення на ваш общак та прісуждєніє (тьху, я цього слова не люблю) мені званія почьотного фельдшера, чи тобто дохтора, вашого червоного універсітєта. Тут, кажуть, сидять професори та академіки, тому інтелектуально ви мені дуже близькі, бо я з раннього дєтства відрізнявся смєкалкою та швидкістю рук. І, бачите, виріс у справжнього гаранта і пахана держави.
Коли я сюди їхав, мені помощнікі сказали, що нібито ваша вчена рада не дуже хотіла мені давати дохтора, бо, кажуть, ніби я нєдостоїн. Так я так скажу: як великий вчений їбав я цю раду. Теж мені науковці, захочу і взагалі грошей на науку не дам вообщє! Що тоді заспіваєте? Понялі, сукі? Ну, добре, я не злопам'ятний, хєр з вами - жівітє. І халат докторський мені подобається, тільки кєпочка хуєвєнька, ніби як у кухаря в зонє. Треба було зробити справжню інтелігентну шляпу з полями, як в Дона Корлєоне в кіно про хрещеного отця. Тут історичний факультет недопрацював і за це їх треба нє по дєтскі виїбсти.
Але що мені конкретно у вас подобається, це що ця сука Тімошенко у вас не вчилася. І це великий плюс для вашого учбового закладу. Бо якби вона у вас вчилася, я б до вас сьогодні хуй приїхав. А так нічого - можу вас похвалити. А Тімошенко буде сидіти в зонє або на хімії, бо дуже багато захотіла. Каже, щоб за нєфть та інше паливо платили лише налічними. А як мені і іншим паханам жити, коли любий ОБХСС бачить, звідки гроші взялись і кому пішли? Це ж хєрня якась, антидержавницький заколот! Таку хуйню могли вигадати тільки в ЦРУ з Мосадом, аби підірвати нашу незалежність, передусім фінансову!
Доречі про ЦРУ мені тут з презідіума мій дружбан Женя Марчук підказує, що оці палатки та іншу хєрню на Хрещатику теж купили на гроші американських шпіонів. Тобто гроші в ЦРУ дав Лазаренко. Ті дали Мосаду (ну, собі там трохи навару залишили), Мосад передав Головатому. Головатий половину спиздів і пропив, а все інше передав Морозу. Мороз, щоб не ділитися з Рухом, пішов до магазину "Турист", бо в нього там кум працює, і на всі гроші купив палаток. А в палатках посєлилася горстка бездомних отщєпєнцєв, яким шкода платити наші низькі квартплати. А радіо Свобода розтринділо на весь світ, ніби у нас політична криза. Хуйня, а не криза! Все це вигадки. Наш пахан, тобто я, непохитний і дуже любимий в народі.
Але що мене дєйствітєльно доябуєт, так це клєвєта на наші братні отношєнія з Росієй. Як ви знаєте, я оце щойно повернувся з Днєпра, де зустрічався з московським паханом Вовчиком. Все було конкрєтно по понятіям і взагалі заєбісь. Випили як положено і сіли писати пулю. Я заклав на третього вальта на десятерній і виграв, тобто відіграв, все що минулого року програв в Ялті. Але хуйня сталася на третій дамі в тотусі. Тут в мене не вийшло. Тобто по дєньгам я прі своїх, але конституцію програв цєліком. Мені б її ставити постатєйно, починаючи з прав громадян, ми б до ранку розійшлися. А я, бач, поставив весь текст і програв. З ким не буває. Но з грішми, повторюю, все заєбісь!
На прощання хочу побажати всім успіхів у навчанні, науці і культурі. А хто не буде вчитися, департірую нахуй в Грузію (шучу, канєчно). Будьмо! Гей!

Відповіді

  • 2001.02.21 | АП

    Re: До братви і тьолок

    Браво!
  • 2001.02.21 | SpokusXalepniy

    Вася, так нельзя.


    Ты же своими произведениями превратишь его в национального героя. Он станет нарицательной личностью. Войдет на века в жизнь и быт украинского народа.

    Вот ход денег от Лазаренко через ЦРУ-Мосад-Головатого-Мороз/Рух-знакомый-палатки-УБК, написано неповторимо.

    Кроме того, речь самого гаранта по достоверности пройдет любую экспертизу ОБСЕ.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.21 | Пані

      Можно и нужно

      SpokusXalepniy писав(ла):
      >
      > Ты же своими произведениями превратишь его в национального героя. Он станет нарицательной личностью. Войдет на века в жизнь и быт украинского народа.

      Такое должно входить в фольклор - дабы потомки не забывали о национальном позоре. Во всяком случае "матюкается как кучма" просто обречено стать поговоркой.
    • 2001.02.21 | ВАСЯ ПУПКІН

      е-е-е-е...це не я написав....але все рівно - геніально

      ...я дивлюся, скоро і "ВАСЯ ПУПКІН" стане наріцатєльним :-))
      ==========
      до речі.....я теж закінчував КДУ. диплом , правда, синій, але може його СПАЛИТИ на знак протесту ????? він мені так і не знадобився за 13 років
  • 2001.02.21 | Ольга

    Re: До братви і тьолок

    Браво!!!!!!!!!!!!!!
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.21 | Той самий :)

      Re: До братви і тьолок

      Дуже вдячний громаді за високу оцінку гарантової промови. Підбадьорений успіхом йду на Банківську влаштовуватися спічрайтером. Так що «далі буде».
      P.S. А дипломи Київського університету (червоний і кандидатський) з позавчорашнього дня вивісив поруч з фоткою Гаранта у тому місці, де Вовчик мочить :(.
  • 2001.02.21 | Andriy Kozlov

    Re: До братви і тьолок

    "Я плакалъ"

    Треба це також до Лесика на неофіційний сайт, розділ "У тєму"

    Яд колоссальный.
  • 2001.02.24 | Виктор

    Re: До братви і тьолок

    Не суди, да не судим будеш.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.24 | sergey

      Re: До братви і тьолок

      Thank you!!!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".