МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

>>: Комп’ютерний куточок українців в Японії

06/29/2001 | НеДохтор
Комп’ютерний куточок тут:
http://www.asahi-net.or.jp/~as9d-kvlv/Linux/index.html#5

А тут поезія, дитяча сторінка, та новини з життя українців в Японії
http://www.asahi-net.or.jp/~as9d-kvlv/WelcomeU.html

Відповіді

  • 2001.06.29 | Рoман ShaRP

    Можна одне зауваження ?

    Пане НеДохтор.

    Дозвольте, подякувавши Вам за цікаві, хоча і маленькі :(: сторінки, таки зауважити, що стільки різних гілок вони не потребують -- досить одної , зате "вірної та надійної". Правда! Таким чином посилання будуть більш зосереджені та не будуть "літати туда-сюда" в залежності від кількості постингів до кожного окремого.

    Якщо Ви підтримаєте цю пропозицію -- можна зробити окрему тему , що називатиметься "Українські комп*ютерні сторінки" та перенести то туди , а попередні -- видалити.


    P.S. Принаймі ідею одної з тих сторінок я шось думав собі сам -- часто використовуючи українську мову на комп*ютері я постійно мушу думати про то, які для того програми мені треба [а програми я полюбляю нестандартні, віддаю перевагу freeware] )

    Також можна окремо перетягти деякі нотатки щодо пошукових серверів (було на Вільному Форумі ), а , може -- залчучити ще якусь сторінку до ролі бібліотеки таких ресурсів.


    ВИбачайте за нав*язливість ,
    з повагою, Роман


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".