МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЧЄМОДАН, ВОКЗАЛ, РОСІЯ...

07/19/2001 | Буковинець
Принадного вівторкового вечора четверо поважних мешканців нашого міста (Чернівці) за гальбою пива відпочивали на літньому майданчику експрес-бару “Аміго”. І так їм було добре, що вирішили вони заспівати чудову українську, старовинну козацьку пісню “Повіяв вітер степовий”. Однак чарівний український спів виявився занадто різким для чиїхось ніжних вух. Одразу ж до співаючих підійшла якась особа (кажуть, то був офіціант цього закладу) і промовила приблизно таке: “Ви сваімі украінскімі пєснямі мєшаєтє нармальним людям атдихать”. Та на співаків це примітивне зауваження не справило ніякого враження, і вони продовжували відпочивати у своє задоволення. Однак українофобськи налаштована особа виявилась доста настирливою і після повторного грізного попередження викликала міліцію. Браві хлопці у формі, миттєво з’явившись і не розібравшись в ситуації, почали діяти своїми стандартними методами. Після нетривалої словесної перепалки та розмахування руками, знаного буковинського тележурналіста (котрий брав безпосередню участь у співанні українських пісень) посадили у “воронок” та відвезли у відділок. З відділку його відпустили близько опівночі, лише після оформлення всіх необхідних документів. Апеляція до здорового глузду в цьому випадку, як і завжди виявилась зайвою.

Журналістська громадськість міста обурена волаючим фактом прояву антиукраїнства та москвофілії. Вівторковий прецедент вщент розвінчує міф про традиційну буковинську толерантність та міжнаціональну згоду. Українські патріоти, свідомі мешканці нашого міста вимагають від органів державної влади та місцевого самоврядування призупинити діяльність експрес-бару “Аміго”. А його власникові радять якнайскорше виїхати до Сибіру. Від гріха подалі.

Захар ПОДКИДИШЕВ
www.chas.cv.ua

Відповіді

  • 2001.07.19 | аудитор

    ПОЗОР ПЬЯНИЦАМ И ДЕБОШИРАМ!(ЛОЗУНГ)

    А то что будет?Закидаете куплетами?Или изподтишка нож в спину ночью вставите?Это по бандеровски...А вообще я думаю,да даже уверен ничего подобного не было в действительности,а было небось так-напившись(и наверное не пивка) как следует,начался очередной пьяный дебошь,нечленораздельные вопли,которые вы назвали песнями,уже наверное трудно было определить чья это песня украинская,татарская или племени тумба-юмба...А размахивать кулаками перед лицами милиции,это вообще уголовное преступление...
    И еще,уважаемому журналисту с Букавины,я бы посоветовал бросить пить и буянить,если он конечно уважаемый,в чем я очень сомневаюсь.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.19 | Адвокат ...

      Не перевірив, але впевнений, бандерівця живого в очи не бачив, а

      Ну, зичайно, наш старий знайомий провокатор. Тільки сьогодні він "аудитор".

      Кльовий він пацан. Все знає. І що пісня -- то не пісня. І що не тільки пиво пили... Ну прям, як пан Азаров із своїми дресированими податківцями. Єдина ріжниця Азаров знає все наперед ( навіть скільки штрафів зберуть його підлеглі з підприємців, що обов'язково будуть махлювати із подаками ), а "аудитор" все знає назад. Але обидва -- певні у своїй непогрішимости, як в свій час їхня ріднесенька КПСС.


      P.S. Все, як у старому совіцько-москальському анекдоті: "І всьо то ти знаєшь, і вєдє то ти побивал!" ( наш старий-новий ...ор )

      P.P.S На мовному форумі було і буде одне гасло. Тож прибийте Ваше у Вашій же вбиральні, воно пасуватиме до кольору стін.
  • 2001.07.20 | Ihor

    Цю інформацію треба доповнити іменами ментів, власника кафе та а

    Якщо б на Буковині існувала б мережа, то в кожному селі про це знали б люди.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.24 | Адвокат ...

      Даруйте за легенький стьоб, але ...

      Таку інформацію треба подавати на сайті "Хохляндія з Ку-чмом!".
      В новинах, як чергову підставу радіти за те, що ідєї Л.Д. Кучми живуть і перемагають у запеклій боротьбі за остаточне знищення всього, що хоч чимсь нагадує щось українське.

      А ментів, ґендляра та прислужника -- то на "Дошку Почьота Перєдовіков Ку-чмо-строітельства" з одночаси присвоєнням їм почесної відзнки президента всіх хахлів ордена Грицька Придурченка І ступеня з матюками та китецями.
  • 2001.08.05 | Viewer

    Дан приказ ему на Запад...

    Хм... уже в Черновцах москвофилы завелись... ай-яй-яй!
    Может все проще было? Надрались "уважаемые особы" и начали горланить,пардон - "чудесно петь"...
    Оно, конечно, не так полезно для пропаганды, но на правду больше похоже.
    P.S. А если б они про Волгу петь начали, как бы вы тогда, уважаемый, это описывали?
    Буковинець писав(ла):
    > Принадного вівторкового вечора четверо поважних мешканців нашого міста (Чернівці) за гальбою пива відпочивали на літньому майданчику експрес-бару “Аміго”. І так їм було добре, що вирішили вони заспівати чудову українську, старовинну козацьку пісню “Повіяв вітер степовий”. Однак чарівний український спів виявився занадто різким для чиїхось ніжних вух. Одразу ж до співаючих підійшла якась особа (кажуть, то був офіціант цього закладу) і промовила приблизно таке: “Ви сваімі украінскімі пєснямі мєшаєтє нармальним людям атдихать”. Та на співаків це примітивне зауваження не справило ніякого враження, і вони продовжували відпочивати у своє задоволення. Однак українофобськи налаштована особа виявилась доста настирливою і після повторного грізного попередження викликала міліцію. Браві хлопці у формі, миттєво з’явившись і не розібравшись в ситуації, почали діяти своїми стандартними методами. Після нетривалої словесної перепалки та розмахування руками, знаного буковинського тележурналіста (котрий ....
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.08.06 | Адвокат ...

      Єсліби да каби...

      Viewer писав(ла):
      > Хм... уже в Черновцах москвофилы завелись... ай-яй-яй!
      > Может все проще было? Надрались "уважаемые особы" и начали горланить,пардон - "чудесно петь"...
      > Оно, конечно, не так полезно для пропаганды, но на правду больше похоже.
      > P.S. А если б они про Волгу петь начали, как бы вы тогда, уважаемый, это описывали?

      Бачите, шановний Переглядачу, а може -- Показуваче, умовний начин тут неспрацьовує. Співати російські, в тому числі і блатні з матерними, пісні у закладах громадського харчування сучасної України є явищем настільки росповсюдженим, що вся інша поведінка сприймається ненормальною. Та й Вам мабуть, коли ви чуєте такі от прояви милого Вам народу, теж до голови приходять думки тількі "блаґостния", і серце саме починає підспівувати. :): Тож іронії Вашій нічого тутечки робити. :(:
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.08.07 | эксльвовянин

        Re: Єсліби да каби...

        Адвокат,до чего же ты нуден:)Это музыка будет вечной,если ты заменишь батарейки?Или ты мазохист и тебе нравиться когда "как-будто" кто-то,кого-то унижает?:)
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.08.08 | Адвокат ...

          Хоч Ви і колишній львів"янин...

          ... а мову ( українську, ту, що їй цей форум присв"ячений ) забули.
          Або просто нездатні розуміти ніц, окрім текстів пісеньок совєцької естради.

          P.S. Кольоквіум з єзику совєцького знаходится за адресою: www.попіздєлкі.ру ( ІМНО ) Вам -- тути.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.08.08 | эксльвовянин

            Re: Хоч Ви і колишній львів"янин...

            Да вот как-то в последнее время все больше приходится на русском,английском и других мировых языках разговаривать,тю вибачте забув що укра!нська мова сама спiвуча i чарiвна з усiх,только об этом к сожалению кроме вас в мире никто не знает:)А что касается совьетскай эстрады-паненько Адвокату вже десять рокiв як совьетскага союзу нема,заспокойтеся i слухайте свою "чарiвну" укра!нську естраду,що дуже пiдходить до вашого розвитку:)
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.08.08 | Адвокат ...

              Хоч слово мовлене інакше, та суть в нім наша зостається...

              эксльвовянин писав(ла):
              > Да вот как-то в последнее время все больше приходится на русском,английском и других мировых языках разговаривать,

              Мабуть так, як у тому анекдоті: вкотре робили дитячу коляску, а вийшов кулемет. Тобто, якуою б із світових мов Ви не розмовляли, виходить -- по російські. Та нічого, Ви не один таки у світі. Втішайтеся!

              >тю вибачте забув що укра!нська мова сама спiвуча i чарiвна з усiх,только об этом к сожалению кроме вас в мире никто не знает:)

              "Тю", чи "то" --, :): Але не тільки я про те знаю, ось і Ви -- теж. Тай багацько людей по всьому світі це знають. Ну що поробиш, як українська мова є дійсно і спувучою, і чарівною... "Факти -- упрямая вєщь", як кажуть москалі.


              > А что касается совьетскай эстрады-паненько Адвокату вже десять рокiв як совьетскага союзу нема,

              Тут Вас ( ІМНО ) тришечкі "занесло". Або Ви не в Україні живете. СССР'у дійсно вже немає формально років десять, а от його естрада є. Це як з євреями у СССР: євреї є, а питання нема. Тільки навпаки. :):


              > заспокойтеся i слухайте свою "чарiвну" укра!нську естраду,що дуже пiдходить до вашого розвитку:)


              Пане, я Вам щиро вдячний за таку бесцінну пораду. Щоб я оце без Вас робив би???!!! як подумаю -- аж жах :): Прошу Вас і надалі радити мені, все, що прийде до Вашої ґеніяльної голови.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.08.08 | эксльвовянин

                Слышу звон,не знаю где он?

                Адвокат ... писав(ла):
                > эксльвовянин писав(ла):
                > > Да вот как-то в последнее время все больше приходится на русском,английском и других мировых языках разговаривать,
                >
                > Мабуть так, як у тому анекдоті: вкотре робили дитячу коляску, а вийшов кулемет. Тобто, якуою б із світових мов Ви не розмовляли, виходить -- по російські. Та нічого, Ви не один таки у світі. Втішайтеся!
                > Ха-ха,а это к чему???К тому что кроме меня в мире еще 300млн.человек владеют русским(?),ну спасибо успокоили:)))
                > >тю вибачте забув що укра!нська мова сама спiвуча i чарiвна з усiх,только об этом к сожалению кроме вас в мире никто не знает:)
                >
                > "Тю", чи "то" --, :): Але не тільки я про те знаю, ось і Ви -- теж. Тай багацько людей по всьому світі це знають. Ну що поробиш, як українська мова є дійсно і спувучою, і чарівною... "Факти -- упрямая вєщь", як кажуть москалі.
                > А ще кажуть москалi-Чем бы дитя не тешилась,лишь бы не вешалась:)))
                >
                > > А что касается совьетскай эстрады-паненько Адвокату вже десять рокiв як совьетскага союзу нема,
                >
                > Тут Вас ( ІМНО ) тришечкі "занесло". Або Ви не в Україні живете. СССР'у дійсно вже немає формально років десять, а от його естрада є. Це як з євреями у СССР: євреї є, а питання нема. Ті....
                -Ага значит СССР нет,а поклонники эстрады до сих пор есть,которые Вам спокойно жить не дают,уважаемому нашему любителю украинской эстрады:)))
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.08.08 | Володимир Паламарчук

                  Re: Слышу звон,не знаю где он?

                  Тож то і є. Не знаєш, пока. До речі, чому екс-львів'янин? Я ще не чув, щоб у нас всяку гидоту виганяли (хоча давно пора), тож і цього не мали. Хоча, може воно вже таке, що не втрималися львів'яни, тож він і "екс".
                  Просто дивно стає, навіть у нас на форумі появляється така гидота, що аж руки сверблять. І коли ви всі, нарешті, станете "екс"-українськими громадянами? Які й справді були мудрі прибалтійські народи, коли все оце "русскоязичіє" вигнали до собак, на ічторичну батьківщину. А ці ще чекають, може не вигонять. Може не вигонимо, але тоді виріжемо. Це не гріх.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.08.09 | эксльвовянин

                    Просто Горький-человек и параход!:)))

                    Во-во и я о том же,давно пора вас обратно по селам разогнать,а то так испоганить город за время советской индустр.-ии и урбан.-ии....О кстати давно небыл во Львове,расскажи наконец "коренные" львовяне с Сихова перестали выгуливать коз во дворах,которых держали на балконах и петухов наконец продали или до сих пор в 4 утра из каждой второй квартиры слышно дружное украинское КУ-КА-РЕ-КУ:)))))
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.08.09 | Майдан-Інформ

                      Українське КУ-КУ-РІ-КУ краще, ніж кацапське МЕ-Е-Е!

                      эксльвовянин писав(ла):
                      > Во-во и я о том же,давно пора вас обратно по селам разогнать,а то так испоганить город за время советской индустр.-ии и урбан.-ии....О кстати давно небыл во Львове,расскажи наконец "коренные" львовяне с Сихова перестали выгуливать коз во дворах,которых держали на балконах и петухов наконец продали или до сих пор в 4 утра из каждой второй квартиры слышно дружное украинское КУ-КА-РЕ-КУ:)))))

                      Хочу бачити того, хто мене розгонить. Просто так. Цікаво, якого кольору має кишки.
                      Я теж давно не був у ЛЬвові, я не львів'янин, але певен, що українське
                      КУ-КУ-РІ-КУ, а не "КУ-КА-РЕ-КУ", краще, ніж кацапське МЕ-Е-Е!, де б воно не звучало.
                      До речі, з якого часу ми так інтимно на "ти"? Здається, нас ніхто не рекомендував. Може у вас так прийнято, але я гидую.
                • 2001.08.10 | Адвокат ...

                  Ви помилилися.

                  Прихильники естради совецької мені байдужі. Живуть -- хай живуть. І таргани живуть, і пацюки, на все воля Божа. :):

                  Але хто Вам сказав, що я -- прихильник української естради?
            • 2001.08.08 | Укр

              До колишнього львівського окупанта!

              Ти ще раз доказав що москалям бридке все українське. Але це не біда, ми вже якось звикли до москальської позиції щодо нашої мови і культури. Ось ти кажеш що мол російська мова світова. Може вона є світова в мізгах росіян. Я в США прожив 20 років, повір мені наслово, жодного американця не зустрів який б знав російську мову. Так що давай не будем гнати про велічєє русского язіка в міре. Ніхто не знає вашого вєлікого, тай не бажає знати, тому що є дійсно світова мова АНГЛІЙСЬКА. Так через років 25-50 по-русски будуть разгаварівать лише етнічниє русскіє.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.08.09 | эксльвовянин

                К современному оккупанту Львова:)

                Да,да не удивляйся.Мои предки жили во Львове с 1856 года,в отличие от твоих,которые возможно,я не буду отрицать жили в одном из сел в окрестносятях города(хотя и это еще вопрос).А родом они из Праги...А твои откуда???:))))Прожил в Америке аж 20 лет,а ума то не набрался.Ну ничего,учиться никогда не поздно,как говорил "великий украинский революционер"Ленин:))))Ну а про русский язык,глупенький ты не переживай,его учат американцы например,которые знают,что могут на этом хороший капитал заработать,да "брат" такие вот дела,только в Москве сейчас 80 тыс американцев,работающих в этой стране и они еще деньги платят,чтобы выучить русский язык.Хотя что я с тобой-то спорю,ты же меньшинство,вечно недовольное,голодно-нервное меньшинство:)))
                P.S.да кстати можешь еще по оскарблять москалей,хотя причем тут они,я этнически совсем не русский, и не еврей,это так для информации,чтоб ты слюну не тратил,набивая очередной бред про москалей и могу предположить "жидов":))))
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.08.10 | Адвокат ...

                  Чудно Вс читати! ;-)

                  Що Вам селяни зробили? :): Защо Ви їх так ненавидите? Ви ж далеко, там, поруч із Вами їх немає, а Вас все одно тіпає :(:, гарадськой Ви наш. з 1856 року :):
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.08.10 | эксльвовянин

                    Re: Чудно Вам писати! ;-)

                    Та нi "гарадскими" мы стали намного раньше,вы не внимательны,мой род идет из Праги,по савьетскаму паспорту(который у меня когда-то был) я украинец,но когда вижу такие вот форумы как ваш ,я что-то глубоко сомневаюсь,что вы тоже.Что мне сделали селяне????Да ничего,да и что вы можете сделать-то?Вы все-равно чувтвуете себя в городе чужаками,хотя вас там уже большинство,и всех пытаетесь учить своим законам.Но история такова,что ее не обманешь,все встанет на круги своя.
                    А прихожу сюда,чтобы посмотреть не поумнел ли народ,многие поумнели,но многие еще живут этой,да и будут жить,они не понимают,что в современной жизни,мононациональность возможна,только в селе-деревне,а города давно являются анклавом сочетания разных культур и народов,которые переплитаясь дают свой своеобразный калорит.Что в конечном итоге получилось и во Львове,поэтому в этом городе очень много людей которые стали успешными в этой жизни(успех,для каждого свой).Так что не злитесь на меня,а поймите это.....
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.08.10 | Адвокат ...

                      Так Ви -- більшість, чи меньшісь?

                      Я так і незміг зрозуміти :):.

                      З одного боку, нас, селян, у місті більшість, тож Ви -- меньшість, з іншого щось там кудись чи стало, чи ще стане...

                      Дивлячись на Ваші тексти, я бачу, що "русская ідєя" у канонічному вигляді і Вам смердить, але "сєрдцу нє прікажєшь", і Ви "змінили акценти" -- з панслов"янизму під проводом "вєлікоґо русскоґо народа" на "панґородскізм" ( можливо під Вашим особистим ).


                      Стосовно ж моно- і немоно-. Тут ситуація проста. Наша земля, українська, вона є вельми хитрим створінням Божим, поки із нею люди на її мові спілкуються -- все гаразд, а як по-чужинські починають шпарити, та ще й хизуються з того -- виходить Чорнобиль. Можна скільки завгодно, до схочу, чи до всерачки лаяйти український націоналізм, та його приильників. Але вони, обстоюючи природне право своєї на ції на пристойне життя, знають оту властивість своєї землі. А Ви вважаєте, що та властивість є несуттєвою, або взагалі такою, що неіснує. Вам, як Ви писали, є добре там, де Ви є зараз. Ми живемо тут, і ми не хочемо Чорнобилю-2, -3 etc. А Вам -- байдуже. Не кримінал, звичайно, але для українця -- ганьба. Чи може Ви тільки тут, на "Майдані", українець, а в житті -- ні.


                      Стосовно ж Вашого патосу відвіден "Майдану". Дуже показово! Типова зверхність "мєщаніна во дворянствє". Хоча за відвертість -- дякую.



                      Буде до снаги -- заходьте ще.

                      Good luck, ексспіввітчизнику!
                    • 2001.08.12 | Рoман ShaRP

                      Re: Він довбо..клав (від слів "довбати клавіатуру" :)) ви

                      Щодо мене , то я вважаю нижче своєї гідності з от таким г..ном (гаспадіном) спілкуватися.

                      Пробачте. Вирвалося.
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.08.13 | эксльвовянин

                        какие мы нежные:)))

                        О люди,я потерял собеседника:))))))))))О,как мне тебя обратно завлечь,может денег подать или песню сладкую спеть?:)))Ты у нас,ой простите Вы(не хотел задеть Ваше эго) что предпочтете???
                        Как говорил,мой друг,писать не писать,главное чтобы последняя капля не в душу:)))
                        P.S.А я попал в тебя:))))))
                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                        • 2001.08.13 | Адвокат ...

                          Як Ви, пане, такий багатий та щедрий...

                          та розумний, та патрійот. Йой! То дали б грошей на розвиток сайту ( деталі -- на Вільному Форумі ).
                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                          • 2001.08.13 | эксльвовянин

                            я подумаю:)))

                            А что я с этого буду иметь?:)
                            P.S. Жду шквал эмоций:)
                            згорнути/розгорнути гілку відповідей
                            • 2001.08.13 | Адвокат ...

                              Re: P.S. -- Нє даждьотєсь. ;-)))

                              А як без жартів, то, можливо, у такй спосіб, Ви шведше досягнете душевної рівноваги та повернете собі відчуття власної гідности, якщо "па-русскі" -- "душу успокоітє". Та й квит!
                              згорнути/розгорнути гілку відповідей
                              • 2001.08.13 | эксльвовянин

                                Re: P.S. -- Абыдна,да(кавк.);-)))


                                Адвокат ... писав(ла):
                                > А як без жартів, то, можливо, у такй спосіб, Ви шведше досягнете душевної рівноваги та повернете собі відчуття власної гідности, якщо "па-русскі" -- "душу успокоітє". Та й квит!
                                Ой знаете пан Адвокат,ну нет у меня этага рускага "душа болит,а сердце стонет",ну что мне делать что я такой не идейный,а?А не партийным тоже можно?В общак,в общак,дети мои(классика):)))
                                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                • 2001.08.13 | Майдан-Інформ

                                  Re: P.S. -- Абыдна,да(кавк.);-)))

                                  Ну, чого ж ви на себе так. Іде є. Показати, що все українське меншовартісне, а самі українці гроші хоч від кого приймуть.
                                  До речі, цілком згоден з п.Романом Sharp, ну з ким ви панове завелися, чи не бачите, що цей колишній львів'янин залишився, можливо, ще з тих часів тим же провокатором.
                                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                  • 2001.08.13 | эксльвовянин

                                    О как уже провокатор....

                                    Что я могу ответить,только словами классиков-:"А кто Вам сказал,что Вы можете все со своими деньгами?Я вот например как честный судья-НЕ БЕРУ!А Вам любезный никто и не дает!"
                                    P.S.Ладно,не буду я Вас больше нервировать,живите в своем,придуманом мирке.....
                                    А меня ждут Звезды,звезды:))))))))))
                                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                    • 2001.08.13 | Адвокат ...

                                      Q: Так Ви українець, чи москаль?

                                      эксльвовянин писав(ла):
                                      > Что я могу ответить,только словами классиков-:"А кто Вам сказал,что Вы можете все со своими деньгами?Я вот например как честный судья-НЕ БЕРУ!А Вам любезный никто и не дает!"

                                      "Майдан" --то, "любєзай", не сінекура, "панимат нада, да?" ( кавк. )


                                      > P.S.Ладно,не буду я Вас больше нервировать,живите в своем,придуманом мирке.....
                                      > А меня ждут Звезды,звезды:))))))))))

                                      Радий за Вас, Вам, дісно, гарно! А які звьозди, якщо то не комерційна таємниця? Естради? Екрану? .gov? .ru?
                                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                      • 2001.08.14 | эксльвовянин

                                        Re: Q: Так Ви українець, чи москаль?-"А шо больше никого не оста

                                        Как Вам удобнее,хоть москалем,хоть кацапом,хоть равином назовите.Мне как-то все-равно,я давно не придаю этому не малейшего внимания.
                                        Я не кичусь,что я украинец или чех , эти крови во мне текут и гармонируют.Благодарен прежде всего всем народам,чью культуру я познал и познаю по сей день.
                                        А Вы оставайтесьтам где Вы есть,может и хорошо,что Вас так много в одном месте,хоть мир дышит спокойно без вас,пока вы здесь свою депресивную ненависть скидываете.
                                        P.S.Про звезды-Нет зведы на Кремлевских башнях:))))))Это так,шоб Вам приятно стало(русск.анекдот):)))
                                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                        • 2001.08.14 | Лисий

                                          Re: Q: Так Ви українець, чи москаль?-"А шо больше никого не оста

                                          Ще в дитинстві я усвідомив — мова, це середовище в якому живе дух кожної конкретної людини. Тож маю згодитися з г-ном (гаспадіном не подумайте, я правила знаю) екс-... він не українець, йому байдуже, хто він, а встряв у суперечку, щоб подратувати людей. Має час і бажання. Щодо чесько-української суміші, то звичайно, з цього може бути неабиякий скуток: наприклад, Мазепа, але в даному випадку це так, для красного слівця ;): та й годі. Ну, а "звезди" бувають у будь-якій калюжі відзеркалині, навіть у вигрібній ямі і Московського Кремля також, надіюсь, йому до них.
                                        • 2001.08.14 | Адвокат ...

                                          От і мені -- байдуже.

                                          Як Вам байдуже, хто Ви є, то й мені немає сенсу тим питанням перейматися. Як Вам байдужою є Україна та українська мова, то й мене необходять Ваші міркування з цього приводу.

                                          Тож, побалакали.

                                          P.S. Не всі ті зірки, що на кремлівських вежах.
                                  • 2001.08.14 | Олег

                                    Він такий львів'ян як я москаль.

                                    Чому ви думаєте що цей москалик львів'ян?

                                    Я також можу написати що я киянин, але я ним не є.

                                    Зрозуміли суть???
                                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                    • 2001.08.14 | Адвокат ...

                                      Та я-то -- так, а він? ;-) ( - )

            • 2001.08.21 | ВААСЯ ПУПКІН

              сексльвовяніну

              эксльвовянин писав(ла):
              > Да вот как-то в последнее время все больше приходится на русском,английском и других мировых языках разговаривать,
              ----- ну шо ж поробиш, мусиш розмовляти мовою клієнта... а то не заплатить тобі гроші... до речі, у представників якої національності, на твою думку, найдовший хуй ?

              тю вибачте забув що укра!нська мова сама спiвуча i чарiвна з усiх,только об этом к сожалению кроме вас в мире никто не знает:)
              ----- кому треба - ті знають; українська мова - елітарна, тому ми не зацікавлені, щоб кожне бидло, кожен нігер розмовляв нашою мовою і псував її...

              А что касается совьетскай эстрады-паненько Адвокату вже десять рокiв як совьетскага союзу нема,
              --------- та ж "рускоязична попса" - правопрєємніца совєцької естради :-)), хіба ти забув ?? ах, у тебе ж склєроз від спєрмотоксикозу....
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.08.21 | эксльвовянин

                :))))это писало новое украинское элито:)))

                ВААСЯ ПУПКІН писав(ла):
                > эксльвовянин писав(ла):
                > > Да вот как-то в последнее время все больше приходится на русском,английском и других мировых языках разговаривать,
                > ----- ну шо ж поробиш, мусиш розмовляти мовою клієнта... а то не заплатить тобі гроші... до речі, у представників якої національності, на твою думку, найдовший хуй ?
                > Это что из воспоминание из собственной жизни в период когда ты(оно),было на заработках в России?:)
                > тю вибачте забув що укра!нська мова сама спiвуча i чарiвна з усiх,только об этом к сожалению кроме вас в мире никто не знает:)
                > ----- кому треба - ті знають; українська мова - елітарна, тому ми не зацікавлені, щоб кожне бидло, кожен нігер розмовляв нашою мовою і псував її...
                > Ну так правильно своего быдла достаточно,особенно элитарного как ты(оно)...И еще и кому то треба?;-)
                > А что касается совьетскай эстрады-паненько Адвокату вже десять рокiв як совьетскага союзу нема,
                > --------- та ж "рускоязична попса" - правопрєємніца совєцької естради :-)), хіба ти забув ?? ах, у тебе ж склєроз від спєрмотоксикозу....
                Спермотоксикоз,происходит у маленьких,глупеньких подростков(оно),типа тебя,которые забыли на ночь подрочить на портрет Шеченко,под песни Билозира.Да и почем сейчас опиум для народа,глупенькое,ну что попал?говядина,намек;-)
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.08.21 | Адвокат ...

                  Щира Вам подяка!

                  Ви доклали певних засиль, доводячи що:
                  1). Ви -- не підліток.
                  2). У Вас немає спермотоксікозу.
                  3). Ви -- людина розумна.
                  4). Ви -- не яловичина.
                  5). Ви не полюляєте опіум.

                  Ще раз -- щира Вам за те вдячність.

                  P.S. Як Ви, вже може зрозуміли, не треба великого розуму, аби, йдучи за Вашою звичною "льоґікою", намалювати Ваш психольоґічний портрет.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.08.21 | эксльвовянин

                    Намалюйте,менi цiкаво;-)

                    Кстати адвокат,вы что защищаете все невинные жертвы совкового(ой извините,нового нЕзАлежнАгА) мышления бесплатно?;-)
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.08.21 | Адвокат ...

                      А мені -- ні, навіть за гроші.

                      эксльвовянин писав(ла):
                      > Кстати адвокат,вы что защищаете все невинные жертвы совкового(ой извините,нового нЕзАлежнАгА) мышления бесплатно?;-)

                      Даруйте пане, я знаю що таке "жертва русской літєратури", а от жертв незалежного мислення -- не зустрічав. Мислення ж совкове, воно не жертв продукує, а совків. Що є людиноподібними істотами, але не людьми. Тож і критерії, що ми їх використовуєм, коли йде мова про людей, пасують при зікненні з совками.

                      Підсумок: людей, що мислять вільно та незалежно, нема потреби захищати надурняк. А совків я не захищаю й за гроші.
      • 2001.08.08 | Viewer

        Может лучше всех до Кобы? :)

        Итак, мы, с Вашей помощью, выяснили, что пение на русском языке вызывает гневное осуждение сознательной общественности. Осталось только выяснить, почему пение украинских песен Вы сравнивали с русскими матерными?
        Заговариваетесь... нехорошо это, непрофессионально.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.08.08 | Адвокат ...

          Тільки після Вас ;-)

          Чи викликає осуд спів російських пісень,-- то Вам, як пошановувачу, краще знати.

          Стосовно ж того, що я поріняв спів пісень українських із співом матерних російських,-- прошу навести цитау, професійний Ви наш! :):
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.08.08 | Володимир Паламарчук

            Re: Тільки після Вас ;-)

            Це сильно залежить від пісень. Втім, на сьогодні російські пісні без матюків — рідкість і щось наші "братья меньшіє" (русскоязичниє) їх не полюбляють, а спвають, як правило, істинно свої — щоб мат на маті. Тож таке, з дозволу сказати, співання, природно, викликає осуд.
            Порівнбвати взагалі спів українською і спів російською неможливо — це різні пласти духовного життя.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.08.10 | Адвокат ...

              You are right!

              Володимир Паламарчук писав(ла):
              ...
              > Порівнбвати взагалі спів українською і спів російською неможливо — це різні пласти духовного життя.


              Subj!

              Але Viewer'у то є незрозуміле. :(:
              Або він валяє ваньку. :): Що, між іншим, є природнім для подібної до нього публіки.
          • 2001.08.11 | Viewer

            Все там будем :-(

            Viewer:
            Хм... уже в Черновцах москвофилы завелись... ай-яй-яй!
            Может все проще было? Надрались "уважаемые особы" и начали горланить,пардон - "чудесно петь"...
            Оно, конечно, не так полезно для пропаганды, но на правду больше похоже.
            P.S. А если б они про Волгу петь начали, как бы вы тогда, уважаемый, это описывали?
            -------------------
            Адвокат:
            Бачите, шановний Переглядачу, а може -- Показуваче, умовний начин тут неспрацьовує. Співати російські, в тому числі і блатні з матерними, пісні у закладах громадського харчування сучасної України є явищем настільки росповсюдженим, що вся інша поведінка сприймається ненормальною. Та й Вам мабуть, коли ви чуєте такі от прояви милого Вам народу, теж до голови приходять думки тількі "блаґостния", і серце саме починає підспівувати. Тож іронії Вашій нічого тутечки робити.
            --------------------

            И таки снова я:

            Узнате диалог?
            Как-то нехорошо получилось, я песни подгулявших с красивыми русскими сравниваю, а Вы все на сравнение с матерными съезжаете?
            Вот и говорю - непрофессионально...

            P.S. Может Вы просто нематерных не слышали? Поискать Вам в mp3 и прислать в виде культурного обмена? :)))))
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.08.11 | Адвокат ...

              Але я готовий пропустити Вас поперд себе ;-)

              Пане, Ви б хоч ( "для процесу" ) розуміли, що Вам пишуть, ато сміх, тай годі! Якщо Ви маєте проблєми із розумінням української мови, то так і скажіть, може хтось напише до Вас "на абщедаступном язикє", хтось анґлійською, французською, німецькою, тощо.

              P.S. Не трудіться, я тієї продукції не вживаю.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.08.14 | Viewer

                А! ....это лишь пылинка в сравнении с вечностью

                Даруйте, шановний, але Ваш постріл влучив просто у повітря. Як би Вам було не прикро, але я, таки, гарно розумію ту нісентницю, яку тут верзуть деякі "патріоти". Та й дивно було б не розуміти одну з рідних мов, й не використовувати її.... коли вважаеш це за потрібне.

                А теперь, Сеня, о главном ... :)


                Одному из Ваших коллег я уже говорил, что кругозор типичного националиста( не только местечкового) не может быть шире дырки в унитазе по определению. Не бывает ненависти к другой культуре, а бывает просто ненависть к культуре в целом.
                Нормальный процесс для любой культуры - это претерпевать заимствования и заимствовать самой.
                Культурный контакт обогащает всех участников контакта.
                Но это о культуре.... что же касается человека, который из идеологических соображений отвегает ВСЮ литературу,музыку и т.д. на другом языке, то я могу лишь порекомендовать ему принять участие в каком-нибудь факел-цайтунге или книжном костре... возможно там он и найдет своих единомышленников.
                Если им повезет, они даже смогут разрушить чужое, но никогда не создадут своего.
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.08.14 | Адвокат ...

                  І дісно "пилінка" ;-)

                  Ті три дні, що минули із часу мого постинґу, Ви, чи ваші мовні системи витратили на усвідомлення та ґенерування одного абзацу українською. На більше потужностей не вистачило, і звічайні для сов-патрійота мари про котроверсію українського ( буржуазного, але це випущено ) націоналізму до культури, як такої, поспіхом домалякали "на общєпанятном".

                  Ну що ж, не перший раз і тут, на Мовному, і на Вільному форумі з'являються "укрАінци", що зрозуміли всю шкідливість українського націоналізму, й понесли моськво-єванґеліе у широкий загал хахлів ( чи то нерозумних, чи то необрізаних ). Ви, пане, далеко, не перший, і, певно, не останній. "Стадному чувству поддалісь, товаріщ!"


                  P.S. Я колись це вже писав, але стосовно наших бандюків-оліґархів. Скільки б вони не плазували перед "старшими брат(к)ами", але останні їх все дно проміж себе "куґутамі" звуть. Те ж й до Вас. Не будете Ви своїм серед москалів, якщо самі не є москалем. Скільки б Ви не лаяли українських націоналістів, скільки б Ви не ганьбили українську націю. Вони ( москалі ) -- п'яні й тупі, але нюх у них -- дУУУже гострий. :):
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.08.15 | Viewer

                    "Облигация или Аблигация?" - или это незнакомое слово "терпимост

                    Ай-яй-яй! Неужели Вы всерьез думаете, что я сплю, и вижу, как бы мне поучаствовать в дискуссии а-ля"сам дурак"? ( На другие, наши наци, сдается мне, попросту не способны, в силу причин, ранее мной указанных.)

                    Увы, но я не "сознательный" украинец, а значит мне приходится зарабатывать на хлеб честным трудом, а не искать финансовой помощи у спонсоров, доноров и т.д. и т.п. :)
                    Если есть свободное время посмеяться над глупостью - смеюсь, а на нет - и суда нет. :)

                    А насчет олигархов - им, таки да, обеспечено безопасное будущее, если
                    старый принцип divide et impera (разделяй и властвуй) на них работает и по сей день.
                    И хватило ведь одной националистической идеи, чтобы расколоть Украину на непримиримые лагеря.
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.08.15 | Адвокат ...

                      Все то розумієте, все то Ви бачите, але інстинкт бере гору.

                      Viewer писав(ла):
                      > Ай-яй-яй! Неужели Вы всерьез думаете, что я сплю, и вижу, как бы мне поучаствовать в дискуссии а-ля"сам дурак"? ( На другие, наши наци, сдается мне, попросту не способны, в силу причин, ранее мной указанных.)
                      >
                      > Увы, но я не "сознательный" украинец, а значит мне приходится зарабатывать на хлеб честным трудом, а не искать финансовой помощи у спонсоров, доноров и т.д. и т.п. :)

                      Вам є добре відомо, що українством ані спонсорських, ані інших грошей отримати неможливо. Українство -- не дівоча врода. Однак Ви ( в строгій відповідности до зкритикованого ж Вами принципу: "сам -- дурень", повторюєте цю маячню. Якщо наслідувати Вашу ж льоґіку, то Ви є такий же, як оті Ваші "наці".


                      > Если есть свободное время посмеяться над глупостью - смеюсь, а на нет - и суда нет. :)

                      Висловлюю Вам власну велику подяку. Ваші постінґи на цьому форумі викликують у море сміху. Несамовитим потягом до повторення різноманітних глупств та намаганням, при ьому, триматися іронійного способу саморепрезентації.


                      > А насчет олигархов - им, таки да, обеспечено безопасное будущее, если
                      > старый принцип divide et impera (разделяй и властвуй) на них работает и по сей день.

                      Безкарне -- згоден. Безпечне -- ой, сумніваюся. :):


                      > И хватило ведь одной националистической идеи, чтобы расколоть Украину на непримиримые лагеря.

                      Знов повторюєте дурню. Не набридло? Може ще про доцільнісь відновлення СССР заспіваєте! Чи про "Вєлікую Росію"! Сміхуюнчик, Ви наш. :):
                    • 2001.08.21 | Олег зі Львова

                      Чесний труд - знаєм ми ваш чесний труд! ФСБ...................

                      Вам платять за слово чи за повідомлення?
                      І це СБУ чи ФСБ?
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.08.21 | Адвокат ...

                        Є доволі багацько людей, що їм

                        за їхню "чесну працю" й платити не треба. Такі люди просто запроґрамовані ту "працю" робити саме так: "чесно" і, дуже часто, надурняк. Тож ґестапівці по обидва боки кордону щей заощаджують. :): Але забувають новітній фольклор: "кто лечітся даром, тот даром лечітся", або ж "какая кухня, такая і пєсня".
                      • 2001.08.26 | Viewer

                        Пан изволит быть знакомым лично??? :)))

                        Вау! Неужели мои программы пользуются таким спросом, что пан знает какой он, мой труд???
                        Так что ж я еще за них ничего не имел с пана?? :)
                        Кстати, ни СБУ ни ФСБ среди моих заказчиков до сих пор не числились....
                        А, кстати, чем занимается пан?
                        Протирает штаны, среди общественных "свидомых" организаций? Или борец "за правду" из "независимой" прессы? Другое, не менее "почтенное" занятие?

                        Кстати, уважаемый, ежегодно конгресс США выделяет "на помощь" Украине пару сотен миллионов долларов ( официально).
                        Эти деньги не идут на займы, не на помощь малоимущим. Они, через систему "благотворительных фондов" - грандодателей, идут на финансирование всяческих "независимых" и "демократических" организаций,СМИ и т.п.
                        ( Как там у Суворова? - "Война, капитан, никогда не прекращается"?)
                        Догадайтесь, чем по-Вашему могут заниматься подобные организации?
                        На чьи деньги была начата одна из недавних нашумевших акций?( А кое-кто из участников этого и не особенно скрывал, скорее хвалился мощным финансированием из-за рубежа)
                        И после всего, у таких людей хватает наглости обвинять тех, кто не согласен с ними, в продажности?
                        Да постыдились бы, встали с панели - не пристало мужчине пресмыкаться!
                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                        • 2001.08.26 | Адвокат ...

                          Дозвольте декілька запитань.

                          Viewer писав(ла):
                          > Вау! Неужели мои программы пользуются таким спросом, что пан знает какой он, мой труд???

                          Отже, Ви є проґраміст? Якщо то не є велика тайна -- в якій ґалузі?
                          Але, за усяких умов, проґраміст мусить вміти мислити льоґічно та тверезо, чи не так?


                          > А, кстати, чем занимается пан?
                          > Протирает штаны, среди общественных "свидомых" организаций? Или борец "за правду" из "независимой" прессы? Другое, не менее "почтенное" занятие?

                          Однак Ви, замість льоґіки, всупереч до деклярованих переконань, злізли на рівень: "сам -- дурак!", або "кєм бил Ваш дєдушка до 1917 ґода?"


                          > Кстати, уважаемый, ежегодно конгресс США выделяет "на помощь" Украине пару сотен миллионов долларов ( официально).
                          > Эти деньги не идут на займы, не на помощь малоимущим. Они, через систему "благотворительных фондов" - грандодателей, идут на финансирование всяческих "независимых" и "демократических" организаций,СМИ и т.п.

                          Ви гордовито казали, що зароблєте а життя власною працею. Що Вам, фахівцеві, до тих фондів та ґрантів? Чого вони так Вас денервують?


                          > ( Как там у Суворова? - "Война, капитан, никогда не прекращается"?)
                          > Догадайтесь, чем по-Вашему могут заниматься подобные организации?

                          А от і кґбівська риторика. Чи то пак, свєцько-патріотична? Чи просто -- вихопилося зненацька, за інерцією? Чи я помиляюся?


                          > На чьи деньги была начата одна из недавних нашумевших акций?( А кое-кто из участников этого и не особенно скрывал, скорее хвалился мощным финансированием из-за рубежа)

                          Так Ви проґраміст, чи слідчий?


                          > И после всего, у таких людей хватает наглости обвинять тех, кто не согласен с ними, в продажности?

                          Чи св'ященник? Чи уособлене сумління нації?


                          > Да постыдились бы, встали с панели - не пристало мужчине пресмыкаться!

                          А може Ви з того підрозділу поліції, що опікується боротьбою з повіями?

                          Хто Ви є, шановний Viewer'е???
                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                          • 2001.08.28 | Viewer

                            Поспрошайничаете? Ну, ну :)))))

                            >Отже, Ви є проґраміст? Якщо то не є велика тайна -- в якій ґалузі? Але, за усяких умов, проґраміст мусить вміти мислити льоґічно та тверезо, чи не так?

                            Не секрет. TCP/IP сетевое обеспечение, базы данных. Вам легче??? :)

                            >Ви гордовито казали, що зароблєте а життя власною працею. Що Вам, фахівцеві, до тих фондів та ґрантів? Чого вони так Вас денервують?

                            Меня не волнуют их заработки, меня волнует их деятельность. Меня раздражает их лицемерие.

                            >А от і кґбівська риторика. Чи то пак, свєцько-патріотична? Чи просто -- вихопилося зненацька, за інерцією? Чи я помиляюся?

                            "Советское - значит хорошее" :)
                            Советская риторика - это не демократическая демагогия.
                            (По-определению, риторика - искусство убеждать, демагогия - искусство одурачивать - "почуствуйте разницу".)
                            Кстати, о советском. Я полагаю, что это можно вынести в отдельную тему для дискуссии. Надеюсь,за недельку, написать вступление для этой темы.
                            Сможете вволю побрызгать ядом :))

                            >Так Ви проґраміст, чи слідчий?
                            Их объедияет логика, Вы же сами заявили, что программист должен мыслить логично?

                            >А може Ви з того підрозділу поліції, що опікується боротьбою з повіями?

                            Ну, во-первых, они не борются. Они сами заявляют, что видят свою цель в "лишении преступности ее финансовой базы"(по-русски это звучит так : теперь брать с Вас деньги за "крышу" будем мы).
                            А во-вторых, проститутки полезнее "свидомых". От них хоть польза есть, от них уходят довольными, а от "свидомых" озлоблеными и психованными.
                            Опять-же, место свое знают, не лезут на глаза, когда не надо, не шумят попусту, а делают свое дело.
                            Впрочем, я немножко погорячился, от "свидомых" есть определенная польза -они тоже, на панели, валюту для страны зарабатывают. :))))))

                            >Хто Ви є, шановний Viewer'е???

                            Так кто ж их нас "на службе"? Я не спрашиваю, кто Вы и откуда. Понимаю обстановку и уважаю Вашу анонимность, а Вы, любезный?
                            згорнути/розгорнути гілку відповідей
                            • 2001.08.28 | Адвокат ...

                              Та, ні, просто цікаво стало. ;-)))

                              Viewer писав(ла):

                              > Не секрет. TCP/IP сетевое обеспечение, базы данных. Вам легче??? :)

                              Ні, бо важко не було. :):


                              > Меня не волнуют их заработки, меня волнует их деятельность. Меня раздражает их лицемерие.

                              А Ви -- не переймайтеся! То й дратувати не буде... Хоча, до певної міри, коли Ви такий білий та пухнастий, то, звичайно, як втриматися?!


                              > "Советское - значит хорошее" :)

                              От тут Ви збрехали! В оріґналі було: "Савєтскоє -- значит лучшєє!"


                              > Советская риторика - это не демократическая демагогия.
                              > (По-определению, риторика - искусство убеждать, демагогия - искусство одурачивать - "почуствуйте разницу".)

                              І тут -- перекрутили. Демаґоґія -- то вміння, мистецтво бути зрозумілим масам "пересічних", не будучи одним з них. А риторика -- то вміння, мистецво, вести дискусію.

                              Так що Вашу "ріжницю" я відчув, дякую. :):


                              > Кстати, о советском. Я полагаю, что это можно вынести в отдельную тему для дискуссии. Надеюсь,за недельку, написать вступление для этой темы.

                              Давайте, давйте! Давненько тут ніхто не займався апольоґією совка. Мабуть всі вже скучили. :):


                              > Сможете вволю побрызгать ядом :))

                              Та як буде на що... :):


                              > Их объедияет логика, Вы же сами заявили, что программист должен мыслить логично?

                              Проґраміст -- безумовно, а от слідчий, та ще в сучасній Україні. Хе-хе. :): Насмішили, їй-бо!!!


                              > Ну, во-первых, они не борются. Они сами заявляют, что видят свою цель в "лишении преступности ее финансовой базы"(по-русски это звучит так : теперь брать с Вас деньги за "крышу" будем мы).

                              Даруйте, я вважав, що то -- по бандюківські! А виходить -- па-русскі! Широ дякую, очи відкрили. :):


                              > А во-вторых, проститутки полезнее "свидомых". От них хоть польза есть, от них уходят довольными, а от "свидомых" озлоблеными и психованными.

                              А Ви колись спробуйте до них прийти, як до людей, а не як до курв. "Папустіт" неодмінно.


                              > Опять-же, место свое знают, не лезут на глаза, когда не надо, не шумят попусту, а делают свое дело.

                              Мабуть Ви,-- таки фахівець з кувознавства. Бо вельми докладно все викладаєте. За лікнеп -- щира подяка!


                              > Впрочем, я немножко погорячился, от "свидомых" есть определенная польза -они тоже, на панели, валюту для страны зарабатывают. :))))))

                              Із курвами Ви є набагато ближчий, знаєте їх значно ліпше. :): До речи, розкажіть, якщо це не Ваша особиста чи комерційна таємниця, де, коли, у який спосіб і скільки валюти для держави заробили на панелі оті Ваші "свідомі". Чи то, може, є Ваше know how: свідомість, як вельми вдала експортна позиція? А як так, то навпаки,-- "свідомих" треба більше!


                              > Так кто ж их нас "на службе"? Я не спрашиваю, кто Вы и откуда. Понимаю обстановку и уважаю Вашу анонимность, а Вы, любезный?

                              Шановний пане! Я й не казав, що Ви "на службє", то Ви щось сплутали. З іншого боку, як не хтіли відповідати, то й сказали б просто: "нє хачу!", й квит, я б не образився. А то -- як дівиця, розкомизились...
                              Але, заради кумпанства, прошу вибачити, якщо моя цікавість була для Вас неприємною. :): Їй-бо, subj!

                              Тож, не тримайте зла, пишіть про совок! Сподіваюся, що Ваші студії допоможуть опозиції в св'ятій справі.
                • 2001.08.14 | Лисий

                  Re: А! ....это лишь пылинка в сравнении с вечностью

                  Воно й справді, може розумієте, але користуєтеся неоковирно. Бо "гарно" не можна розуміти. Слово "гарний" майже на 100 відсотків відповідає російському "красивый", тож вжите нодоречно, але "уместно", як ілюстрація володіння вами "рідною мовою" :):.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.08.15 | Viewer

                    К слову....:)

                    От позора незнания языка, который Вы пропагандируете, Вас спасает лишь оговорка "почти на 100%", ведь "гарно" имеет еще и бытовое значение "хорошо". Почитайте классиков, обратитесь к филологам, послушайте как говорят люди, в конце концов. :))))
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.17 | Лисий

                      Re: К слову....:)

                      Ви знаєте, мені, так вже історично склалося, довелося рости за умов україномовності, і то досконалої. Досить багато спеціалістів приїжджали, щоб порадитися з батьком та його товаришем, який вважався чи не найкращим спеціалістом в цій царині. Тож, правила вжитку найпоширеніших слів я знаю. І словники маю досконалі. Пропоную: прочитайте про ці слова в Ніковського чи Кримського. Але не пробуйте мене переконати, що "гарний" і "добрий" це стовідсоткові синоніми. Кожне слово використовується там, для чого воно призначене.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".