МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЗВЕРНЕННЯ до громадських організацій військових запасу та ветеранів війн

02/27/2001 | Майдан-Інформ
ЗВЕРНЕННЯ
до громадських організацій військових запасу та ветеранів війн

ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

Ми з Вами стали свідками загального опору українського народу свавіллю Президента Кучми, який веде до знищення конституційних засад державності та прав громадян України.
Реформи, заподіяні нинішньою владою, привели до казкового добробуту кримінального прошарку і повного зубожіння абсолютної більшості громадян України. На дохід можновладцям Україна перетворена в сировинний придаток інших країн. Без війни та кровопролитних битв за термін правління Кучми Україна втратила більш трьох мільйонів своїх громадян.
Задекларовані Конституцією України права її громадян грубо і цинічно порушуються державними інститутами влади в угоду корумпованим чиновникам.
За таких обставин примарною є надія щодо виконання статутних завдань наших громадських організацій.
У нас не має бути іншого вибору, як вступити у боротьбу за свої конституційні права і будівництво демократичної держави.
Звертаємося до Вас підтримати Всеукраїнську акцію "Україна без Кучми". Вступайте до громадянських комітетів і спільними організованими діями усунемо від влади Кучму та створений ним кримінальний режим.

Голова Всеукраїнської громадської організації
"Товариство українських офіцерів"
Михайло Хабаров, полковник запасу.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".