МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Заява Всеукраїнського громадського комітету опору "За правду!" щодо координації дій об'єднаної опозиції

04/17/2001 | Майдан-Інформ
У зв'язку з зростанням утисків демократичної опозиції та об"єднанням дій олігархічних і комуністичної партій Президія Всеукраїнського громадського комітету опору "За правду!" відзначає гостру необхідність підвищення активності демократичної опозиції та потребу більш чіткої координації діяльності її структур.

1. Комітет вважає за необхідне координацію акцій з усіма іншими демократичними опозиційними структурами, і, зокрема, Форумом національного порятунку і Громадянським комітетом захисту Конституції "За Україну без Кучми!".

2. Для реалізації цього завдання Комітет визначає групу уповноважених представників Президії Комітету в складі п'яти осіб і делегує їм права на узгодження спільних з іншими опозиційними силами акцій. Рішення в п'ятірці приймаються шляхом консенсусу та правочинні при наявності всіх п'яти підписів під документами. Ніхто інший не уповноважений виступати від імені Комітету з питань координації спільних акцій.

3. Комітет обирає персональний склад групи уповноважених представників Президії: Т.Чорновіл, О.Доній, В.Чемерис, Т.Стецьків, В.Кириленко.



Президія ВГКО "За Правду"


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".