МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЗАЯВА ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ГРОМАДСЬКОГО КОМІТЕТУ ОПОРУ "ЗА ПРАВДУ!"

04/24/2001 | Майдан-Інформ
22 квітня 2001 року у програмі В.Долганова "7 днів" на каналі УТ-1 було допущено безпардонну брехню, спрямовану проти демократичної опозиції та її лідерів. Зокрема, було акцентовано увагу на двох основних моментах: опозицію було звинувачено у тому, що вона отримує для своєї діяльності кошти від США, що вона частково фінансується Павлом Лазаренком і що участь студентів у акціях опозиції щедро винагороджується саме з цих тіньових фондів.

Громадський комітет опору "За правду!" заявляє:

1. Демократична опозиція ніколи не залежала фінансово від жодних зовнішніх (неукраїнських) чи напівкримінальних чинників. Ні Сполучені Штати Америки, ні Павло Лазаренко не мають жодної причетності до діяльності опозиції в Україні.
2. Студенти і молодь, які беруть участь у акціях, організовуваних ГКО "За правду!", виступають насамперед з ідейних міркувань. ГКО "За правду!" ставить за мету виховання громадянської свідомості у молодих людей і не є структурою для заробітку сумнівних грошей.
3. ГКО "За правду!" підтримував і підтримуватиме політику уряду Віктора Ющенка, не зважаючи на те, подобається це чи не подобається В.Долганову чи тим, чиї гроші він відпрацьовує, поливаючи брудом демократичну опозицію та прихильників прем'єра.
4. Вважаємо, що телеканал УТ-1, фінансований за кошти українських платників податків, повинен очиститися від "геббельсівської" брехні долганових і лапікур, а телеглядачі в Україні повинні мати право на отримання чисної і об'єктивної інформації про події в нашій державі.

Громадський комітет опору "За правду!"


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".