АНОНС: Круглий стіл на тему “Як захистити моральність в Україні в інтересах дітей і суспільства в цілому”

КИЇВ – 5 грудня 2011 року з 11:00 до 13:00 в песс-центрі ІА «ЛІГАБізнесІнформ» (Київ, вул. Шамрило, 23) відбудеться Круглий стіл на тему «Як захистити моральність в Україні в інтересах дітей і суспільства в цілому. Думка громадськості», повідомляє Інститут релігійної свободи.

Захід проводить Громадська рада при Державному комітеті телебачення і радіомовлення України.

Круглий стіл покликаний стати місцем для конструктивної дискусії серед журналістів, представників громадськості, включаючи служителів Церков, та профільних органів влади з метою проаналізувати реальний стан речей у державній політиці в сфері телебачення, радіомовлення і преси, а також ефективність застосовуваних заходів із захисту суспільної моралі в інтересах дітей і суспільства в цілому.

Учасники Круглого столу обговорять стан суспільної моралі в Україні, питання етичних та законодавчих меж у сфері діяльності ЗМІ та проблеми законодавчого регулювання.

Спікери з боку Громадської ради при Держкомтелерадіо:

Катерина Котенко, «Індустріальний Телевізійний Комітет»;

Максим Васін, «Інститут Релігійної Свободи»;

Олександр Антонець, “Українська асоціація видавців періодичної преси”.

 

Також для участі в дискусії запрошені представники ЗМІ, громадських організацій, Церков, а також державних органів.

Про свою участь у заході, а також про бажану тему виступу, Оргкомітет просить завчасно повідомити за телефоном/факсом: (044) 401-15-58.

Запрошуємо представників ЗМІ для висвітлення заходу, для чого необхідна попередня акредитація – по телефону: (044) 593-16-37 або по e-mail: press@liga.net