Побачив світ новий офіційний сайт Молодіжного Націоналістичного Конгресу


Друзі, побачив світ новий офіційний сайт Молодіжного Націоналістичного Конгресу MNK.ORG.UA !

Перша робота по його створенню почалася ще понад рік тому, адже давно визріло питання оновлення інформаційного ресурсу організацї, який би прийшов на зміну його попереднику ukrnationalism.org.ua, який зараз є рупором МБУ «Центру Національного Відродження».

Такий крок був обумовлений не тільки сучасними вимогами інформаційного суспільства, а й потребою розвивати нові способи комунікації членів організації та її прихильників. Для цього ми створили ресурс, який би міг у повній мірі віддзеркалювати не тільки діяльність організації, а й давати молоді зведену оперативну стрічку подій, які стосуються внутрішньої державної політики, міжнародних подій, життя української діаспори тощо. Усе це, звісно, подаватиметься через призму актуальності проблем та інтересів української молоді.

Сподіваємося, що наш новий проект значно пожвавить націонал-патріотичне молодіжне середовище, оскільки цим інформаційним ресурсом створені усі умови для співпраці, де можна буде висвітлювати власні погляди на різноманітні події. Цьому сприятиме можливість спілкуватися напряму через соціальні мережі, отримувати розсилку новин та брати безпосередню участь у роботі сайту.

Щоб наблизитися до нашої цільової аудиторії, ми відкриваємо сторінки внутрішнього життя організації: правильники, положення, відзнаки, внутрішній устрій, почесне членство, архів, динамічні фото, відеоальбоми, газета «ТЕРЕН-Україна», ЗМІ про МНК, бібліотека та ще багато цікавого, що вже стало надбанням українського молодіжного руху.

Сайт дає можливість заздалегідь спланувати свою участь у заходах і акціях МНК, запропонувати свою участь у якості волонтера чи організатора, висловити свої побажання.

Однозначно, MNK.ORG.UA є не тільки можливістю більш якісно працювати у молодіжному середовищі, а й охоплювати ширші кола суспільного життя. Про це свідчить розділ «Співпраця», де інформується про спільні проекти МНК та інших організацій чи громадянських ініціатив.

Особливу подяку висловлюємо Христині Бідяк з Торонто (Канада), яка першою підтримала і підштовхнула нас до втілення цієї ідеї.

Також ми дякуємо всім, хто працював над нашим проектом увесь цей час і тим, хто допомагатиме реалізовувати нашу спільну справу! Тому запрошуємо до співпраці авторів та редакторів. Віримо, що для багатьох наш сайт стане важливим кроком у громадсько-політичному житті та на журналістській ниві.

Інформцентр ВМГО “Молодіжний Нацоналістичний Конгрес”

Київ, Ярославів Вал, 9

About Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.