Василь Ханас: Росія проти баркемпів та #Євромайдан

БарКемп (англ. BarCamp) — неформальні, демократичні, відкриті інтерактивні зустрічі людей, метою яких є інтеграція середовища, обмін досвідом і ідеями а також добрий відпочинок. 

Росія уже давно оголосила Україні інформаційну війну, оскільки їй не вигідно щоб люди могли САМООРГАНІЗОВУВАТИСЬ, оскільки це несе ряд наслідків, в першу чергу відсутність підконтрольності владі, свобода слова та поглядів. Для своїх громадян вона, як завжди готова написати кілька законопроектів.

Першою її атакою Росії став Техкемп.

Їхні прихильники кілька разів пробували зірвати цей захід. Як бачете із відеоролику частина блогерів є агентами США, які дезінформують та провокують людей до радикальних змін. Хочу зізнатись, що також є таким агентом)) оскільки брав участь у одному з ТехКемпів, і є одним із організаторів Тернопільського #TwiTerEvent.

Як відомо після кривавого розгону, а саме завдяки Новим медіа, це стало відомо буквально через кілька годин усій Україні. Представникам дезінформаційних агентств дали команду поєднати ці дві події: “ЄвроМайдан технологія проплачена США та Євросоюзом”

Хочу особливо подякувати Олегу Царьову за пропаганду, яку він залюбки подає Російським ЗМІ