Уповноважений ВРУ з прав людини проведе онлайн-прийом громадян у Львові

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська проведе на початку грудня 2014 р. онлайн-прийом громадян у Львові. Спілкування з омбудсменом у прямому ефірі відбудеться у приміщенні Регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 12.

На прийом можуть звертатися громадяни України, іноземці, особи без громадянства, які перебувають на території України або особи, які діють в їхніх інтересах.

Омбудсман буде розглядати скарги (звернення) на дії чи бездіяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових осіб, які призвели до порушення конституційних прав і свобод людини і громадянина. Розгляду підлягають звернення, якщо після виявлення факту порушення прав пройшло не більше 1 року чи при наявності виняткових обставин – 2 роки та якщо спір не передано на розгляд до суду.

Попередній запис на особистий прийом Уповноваженого ВРУ з прав людини триває до 28 листопада 2014 р. у Регіональному представництві за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 12, довідка за тел.: (032)2600-858.

 

Посилання: http://www.ombudsman.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=4036