Мир – це постійна робота по створенню комунікації. Презентація УМШ

11 – 13 грудня в Харкові відбулися цікаві та плідні зустрічі представників Луганського Національного Аграрного Університету з представниками Української Миротворчої Школи.

Що таке мир?

Мир, на думку Української Миротворчої Школи, – це постійна робота по створенню комунікації.

Про постійність цієї роботи на цих «вихідних» особисто дізналася Знаткова Олена Миколаївна, помічник ректора ЛНАУ.

11-12 грудня вона була присутньою на міжнародному семінарі – «Нові можливості для екологічного, культурного та освітнього туризму на Слобожанщині», що відбувся на базі Української Миротворчої Школи та ІЦ «Майдан Моніторинг».

20151212-DSC_9304
Учасники та тренери семінару

Під час семінару розглядалися питання створення та розвитку етнокомплексів за участю польського інвестора Ярослава Холодецького, який дуже зацікавлений у розвитку туризму в Україні. Зустріч проходила під гаслом: «Кожна родина має право на свою мандрівку!».

Ярослав Холодецький
Ярослав Холодецький

У неділю, 13 грудня, відбулася презентація Української Миротворчої Школи для студентів Луганського національного аграрного університету м. Харків та ЛНУ ім. Шевченка м. Старобільськ.

12370952_1652899214997563_1419090132850173953_o
Презентація Української Миротворчої Школи студентам ЛНАУ

Представники цієї школи, Ігор Дубровський, Наталія Зубар, Олекса та Оксана Муравльови, поділились зі студентами-переселенцями власним досвідом переселення та адаптації, розповіли про діяльність школи, проекти, які вже існують.

Олена Знаткова, помічник ректора ЛНАУ, зі студентами
Олена Знаткова, помічник ректора ЛНАУ, зі студентами

Ми розібралися з такими, здавалося б простими поняттями як мир і безпека. Усвідомили, що головна мета, що стоїть зараз перед нами, це формування суспільства власної відповідальності, суспільства сміливих людей.

Катерина Остапенко, керівник відділу кадрів ЛНАУ, старший викладач