БРЕХНІ.net #16 Підводні камені полтавського бізнесу в Росії

https://youtu.be/coB7gQo4Mpc

18 лютого 2016 року ВАТ «Концерн «Калашников» (Росія), яке виготовляє різні види зброї, провів тендер на закупілю алмазних шліфувальний кругів. Серед числа інших учасників також були дві компанії, які є дистриб’юторами ПАТ «Полтавський алмазний інструмент»: ТОВ «Група Консул» та ТОВ «Урал-інструмент-Пуморі».

710-1

710-2

Про це свідчить перелік дистриб’юторів на офіційному web-сайті “Полтавського алмазного заводу”.

710-3

710-4

До речі, у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб Російської Федерації ми знайшли інформацію про те, що ПАТ «Полтавський алмазний інструмент» є засновником Товариства з обмеженою відповідальністю з ідентичною назвою у місті Бєлгород, Російської Федерації.

710-5

710-6

Ми вирішили поцікавитися у керівництва полтавського заводу їхньою думкою стосовно участі їх дистриб’юторів у даному тендері. Керівництво заводу запевняє, що їх продукція жодним чином не потрапить на оборонні підприємства Росії.

Також ми запитали полтавців, що вони думають про ведення бізнесу в Росії полтавськими підприємствами. Думки полтавців з цього приводу розділилися.

Проте треба пам’ятати, що ведучи бізнес із Росією, ми не можемо бути на 100% впевнені, що наша українська продукція не буде використана проти українського народу.

Автор: Анатолій Мележик

Джерело

About Ігор Кіянчук 216 Articles
Підприємець. Координатор ГО ІЦ "Майдан Моніторинг" в Полтавській області, упорядник сайту Майдан