Сергій Петров: Про “крєстний ход” УПЦ МП ЗАО ОПГ РПЦ ФСБ

Трохи про “крєстний ход” ПИИ УПЦ МП ЗАО ОПГ РПЦ ФСБ (Предприятие с иностранными инвестициями УПЦ МП закрытое акционерное общество организованная преступная группировка РПЦ ФСБ)

Вчора і сьогодні отой “крєстний ход” ПИИ УПЦ МП ЗАО ОПГ РПЦ ФСБ на Київ був у Харкові. Почався він 3 липня із Святогірської лаври. Вчора аналогічний “крєстний ход” над Київ стартував із Почаївської лаври на Тернопільщині. Обидва “крєстниє хади” з’єднаються у Києві 27 липня, де відбудеться заходи на Володимирській гірці. Нагадаю, що 28 липня – День хрещення Русі. Про маршрут “крєстнава хода” можете почитати тут (у т.ч. з картами)

Із сьогоднішніх відео у Харкові видно, що загальна кількість учасників менша 1000 осіб – фактично це 600-800 осіб. І це при мобілізації з Донецької області та різних єбєнєй Харківщини та самого Харкова. При цьому більшість його учасників – це полоумні бабища з дітьми.

Оці вставання на коліна, гіоргієвскіє тряпочкі на палочкє (“гівно на паличці” – як кажуть у Харкові) – це чудовий ілюстратор рівня учасників цієї “хади”. І якщо хтось знову репетуватиме про “сімейні цінності” та погані гей-паради, то покажіть їм скрєпні фоточки як дітей примушують ставати навколішки. “сімейні цінності”, йопта!

Але я не про це. Власне треба бути уважними, бо на кінець липня ФСБ щось планує у Києві за участі різних політичних діячів, які на підкормці, – мова йде про йулю, ляшків, сволоту, гОппоблок та іншу наволоч. Тому уважно стежте за подіями, які розгортатимуться в останній тиждень липня. Можуть бути різні провокації, чергова активізація на фронті, інформаційні і хакерські атаки – тобто весь арсенал диверсійної та підривної діяльності.

Але попри це я впевнений, що у ПИИ УПЦ МП ЗАО ОПГ РПЦ ФСБ нічого не вийде, бо виконання у них шкутильгає на обидві ноги, руки та голову. Це одна з останніх акцій агонізуючої РПЦ-ФСБ, адже питання про надання Україні автокефалії буде вирішено протягом року – максимум півтора. Саме тому РПЦ-ФСБ намагається створити картинку “великої підтримки суспільства канонічної церкви”, якою є саме ПИИ УПЦ МП ЗАО ОПГ РПЦ ФСБ.

Це вже агонія для РПЦ-ФСБ в Україні. І я впевнений, що після цього “крєстнава хода” кількість переходів до УПЦ КП лише збільшиться.

Спостерігаємо та будьмо пильними.

 

 

Сергій Петров, ІЦ “Майдан Моніторинг”

Фото на головній: IT Sector

About Сергій Петров 248 Articles
історик, аналітик Інформаційного Центру "Майдан Моніторинг" (сайт "Майдан"), громадський активіст, редактор української Вікіпедії

6 Comments

  1. This person doesn’t seem to be able to write without using coarse and foul language. I’m surprised this meets the site’s Information Policies. A good writer doesn’t tell people what to think about something, he presents the situation as it really is and trusts the reader to draw the necessary conclusions. Very disappointing and unprofessional about a subject that is actually important.

Comments are closed.