Віктор Пушкар: Краще швидко загинути від наслідків бойових дій, ніж повільно померти від огиди до навколишнього світу.

Путін абсолютно хвора істота. В тому числі тому що він останні 12 років курить геополітику Дугіна. А Дугін вважає, що Росія продовжить вставаніє с колєн і щас покаже американцям знищуючи братній єдиний з Росією український народ. За станом на 2 березня заспокоїти їх може дозняк галаперідола, електрошок, або чим там ще психіатри вирубають буйних.

Поки остаточно впаде побудована на понтах економіка імперії і до справи долучаться санітари НАТО, наші справи не дуже веселі. Але економіка понтів впаде скоро, і санітари, сподіваюсь, на підході. Було б значно гірше, якби ми залишились в цьому лайні під керівництвом прокремлівського режиму. Краще швидко загинути від наслідків бойових дій, ніж повільно померти від огиди до навколишнього світу.

Зовсім незначний в геополітичному маштабі наслідок – починаючи від сьогодні кожний викладач цивілізаційної теорії в дугінській версії – мій особистий ворог. Бити не стану, але публічно опускатиму. Припиніть труїти себе і людей ідеологією кремлінів. Це значно гірше від блатних пісень і серіалу “Брігада”.

Віктор Пушкар, науковий керівник ІЦ “Майдан Моніторинг”. З позицією нашої ГО.

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair