МАЙДАН

Потрібні волонтери для українсько-польської експедиції з реставрації цвинтарів

З 15 серпня по 29 у мальовничій долині річки Ушиці в сс.Отроків та Миньківці відбуватиметься польсько українська експедиція з дослідження та реставрації українського та єврейського цвинтарів.

Дослідження проводить польське товариство Магурич
http://www.magurycz.org/ та центр Мархоцькознавства. Розпорядок дня: 7.00 підйом сніданок, 14.00 - обід, 15.00-19.00 праця. далі - вільнйи час.

Учасникам повертаються кошти за дорогу за умов наявності квитків. Харчування за рахунок організаторів. Ночівля у спільних наметах військового типу, за бажанням можна мати свій.

ПОТРІБНІ ВОЛОНТЕРИ!!!

За більш докладною інформацією звертайтесь:
nechitajlo@ukr.net
067 800 41 63

http://www.facebook.com/event.php?eid=187738027953330


Поділитися:
http://maidan.org.ua/static/news/2011/1312158006.html

Увага!!! Сайт "Майдан" надає всім, хто згадується у новинах, можливість розмістити свій коментар чи спростування, за умови належного підтвердження особи. Будь ласка, пишіть нам на news@maidanua.org і вказуйте гіперлінк (URL) новини, на яку ви посилаєтся.

Ми також вітаємо коментарі, доповнення та виправлення до текстів новин від всіх свідків подій, що згадуються в новинах. Пишіть на news@maidanua.org і вказуйте гіперлінк (URL) новини. Всі цікаві коментарі будуть оприлюднені.

Всі новини, статті та записки мають відповідати Інформаційній Політиці Майдану. Якщо ви бачите невідповідність - будь ласка повідомте нам на news@maidanua.org і вкажіть гіперлінк (URL) матеріалу.

REDTRAM
(Copyleft) maidan.org.ua, 2001-2012
!!! Копілефт передбачає вільне розповсюдження із збереженням автури !!!
сайт розповсюджується згідно з ліцензією GNU для документації - переклад ліцензії українською