Що переможе на ринку “Привокзальний”: корупція чи Закон?

В четвер, 22 березня з 9.30 почнеться одна з безлічі акцій безстрокового протесту підприємців ринку “Привокзальний” – пікетування сесії Львівської міської ради.
“Допоки корупційні схеми замінятимуть Закони України?”, – задають питання підприємці “Привокзального”. Вже рік триває боротьба підприємців вільної профспілки за своє майно, що рейдерським способом захопила адміністрація ринку.

Яке відношення до ринку “Привокзальний” має ТзОВ “Привокзальний ринок”, коли з 1 січня 2011 року відсутні будь-які договори оренди на землю та приміщення з міською радою? Хто дав право ТзОВ “Привокзальний ринок” без судового рішення зухвало виселяти підприємців з торгових павільйонів, в будівництво яких вони інвестували власні кошти?

Чому міліція належним чином не реагує на інциденти, що постійно мають місце на “Привокзальному” ( в т. ч. на побиття людей), а лише формально приймає заяви та пояснення?

У зверненні від 19 березня 2012р. до Президента України В. Ф. Януковича, СБУ, МВС, Прокуратури підприємці відчайдушно наголошують: “В нашій державі нас ніхто не чує, не реагують вищі посадові особи держави на злочинні дії посадових осіб, тому стає правилом, щоб добитися справедливості потрібна смерть людини, як прояв гніву на незаконні дії можновладців, які знущаються над нами, принижують нашу людську гідність, про це всі знають але нас не захищають”.

Організатор пікету Вільна профспілка “Ринок “Привокзальний”

конт. тел. 0677107479

Прес-відділ громадянського руху “Відсіч”