«День» у глянці: лоція друзів і для друзів

«День» разом з країною вітає Чемпіонат Європи з футболу в Україні. До відкриття Євро-2012 ми підготували особливий подарунок – завтра (8 червня) у продажу зявиться спецномер, який складається з двох частин: нашого вже традиційного «п’ятничного» формату та глянцевої вкладки під назвою «Маршрут №1». В останній ми пропонуємо свій погляд, який може бути дуже лаконічно сформульований всього-на-всього у двох словах: ідентичність і модернізація.

Перша сторінка «Маршрут №1» – ексклюзивний подарунок «Дня» – карта «живого» Києва за версією нашої газети у творчому виконанні Анни Гаврилюк.

Також в номері ви можете знайти ексклюзивні поради відомих людей (дизайнера Лілії Пустовіт,  стиліста Наталії Балабанової, банкіра В’ячеслава Юткіна, посла Фінляндії в Україні Ар’ї Макконен та ін.) куди сходити/з’їздити, що побачити, скуштувати, які сувеніри придбати, аби мати повне право сказати, що ви побачили Україну. Також – дізнатися  що ще окрім футболу збираються показати своїм гостям українські міста-ЄВРО; кого. за версією «Дня», можна вважати екскурсовод №1 серед політиків та яку гарну ідею запропонував віце-прем’єр Борис Колесніков напередодні ЧЄ-2012…

«Глянець – це абсолютно новий для нас досвід. Але в цьому новому форматі спілкування з читачем ми залишимося собою, – розповідає у своїй колонці головний редактор «Дня» Лариса Івшина. –  «Маршрут №1 – не лише туризм, це своєрідна лоція друзів і для друзів».

Наступний номер запитуйте в кіосках 7 вересня 2012 року.