МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УбК - Україна без Кацапів.

02/20/2001 | ВАСЯ ПУПКІН
Кучма, як головний кацапофіл, повинен піти. Україна повинна по відношенню до Росії зайняти жорстку позицію. Невже у нас ніде не залишилося кілької неучтьонних ядерних боєголовок ???? Що нам обіцяла Росія, коли ми знищували свої стратегічні ядерні сили, і до сих пір ріжемо у Прилуках стртегічні бомбардувальники ??? Вона виконала свої обіцянки ??? Де 140 мільярдів рублів ( чи доларів, вже й не розбереш), які зависли на рахунку колишнього совєцького ВнєшЕкономБанку ( хто знає точніше - підправте). Що нам обіцяли Штати ???
Чому нас всі, вибачте на слові, найобують ??? Це риторичне запитання, бо у нас при владі такі "сміливі" керівники як Кучма , та й то й же Ющенко. Кучма - це слимак, який , за його ж словами , "дуже м"ягкосердечний". То на хрена нам такий президент, який до Путіна м"ягкосердечний, а співвітчизникам голови рубає ?? Нам треба зовсім навпаки.....
Категрорично не йти ні на які поступки Росії, поки вона не виконає свої перед нами зобов"язання. Для цього змусити Штати виступити , як вони обіцяли, гарантом виконання Росією своїх перед нами зобов"язань.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".