МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

На Хрещатику встановлено студентські намети

02/22/2001 | Майдан-Інформ
Студентство вийшло зі сплячки після здачі сесії та канікул і активно долучається до акції "Україна без Кучми!" Один намет був встановлений київськими студентами з Києво-Могилянської Академії, Київського Національного університету ім.Т.Шевченка, Київського політехнічного інституту та Національного педагогічного університету імені Драгоманова. Другий намет встановили львівські студенти з Комітету "За правду".
Зараз розпочався процес творення студентських комітетів акції "Україна без Кучми!" у вузах та на факультетах. У неділю очікується приїзд до Києва близько тисячі студентів, які візьмуть участь в народному трибуналі над Кучмою.
Не виключено, що на активістів студентських комітетів чинитиметься тиск з боку деканатів та ректоратів, але ми захищатимемо репресованих студентів всіма доступними нам засобами. Так, наприклад, з приводу виключення п"ятьох рівненських студентів вже відбулось пікетування Міністерства освіти, і були проведені переговори, під час яких сторони прийшли до обопільного висновку щодо політичної причини виключення. Була досягнута домовленість про поновлення репресованих студентів.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".