МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Про Юлині мільйони і про Кучмині мільйони...

02/22/2001 | ВАСЯ ПУПКІН
Перше. Перерахування грошей у офшорну зону - не є якимось особливим криміналом, бо офшорні зони для того і створюються, щоб мінімізувати податки. Весь світ цим користується. Фірма на Кіпрі є досить прозорою , коштує коло 2 тисяч баксів....Для того, щоб красти гроші , Кіпрська фірма не годиться, треба створювати офшор десь на островах Теркс-І-Кайкос (Каріби) - там повна конфіденційність, бо навіть у реєстр фірм не вписується власник, а коштує стільки ж , або й менше. Потім, якщо така фірма створить у свою чергу офшор на Кіпрі, то це вже буде 200% анонімність. Хіба Юля настільки дурна, щоб цього не знати ???? Схеми таких операцій через офшори наводились у цілком офіційних журналах, наприклад такому як "Компаньйон". Так що архаровцям навіть свою звивину не треба було напружувати, а просто взяти та прочитати цього журнала. =====
Друге. Є у місті черкаси ВАТ "Азот" з іноземними інвестиціями, а генеральний директор цього ВАТ - Райков Борис Сергійович - дуже активно підтримує Кучму, виступав на мітингу і так чьотко заявив своє рєшитєльноє "нєт", що в мене аж телевізор лопнув. Так от, цікаво знати, що ж то за "іноземні інвестиції". А от що : іноземні інвестиції мають походження острів Кіпр. Ну а на Кіпрі - і це всі знають- 99,6% фірм - це оффшори. Приватизований "Азот" був у 1995 році, тобто через рік після приходу Кучми до влади. Чи не знає Потебенько, кому саме належить кіпрська фірма, яка приватизувала черкаський "Азот" ??? Чи не страшній Юліїї Тимошенко ???? Треба розслідувати обов"язково !!!! До речі, Райкова Борю - ще й обрано президентом регiонального вiддiлення Української спiлки промисловцiв i пiдприємцiв, на самому вершечку якої - сам Кучма. І таких "слідів Кучми" по Україні - до х...воста ! Багато роботи для Потебенька. який не хоче йти на пенсію....То хай вкалує, раз молодий іще !


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".