МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

РОЗПОРЯДОК ЗАХОДІВ АКЦІЇ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ" НА НЕДІЛЮ 25 ЛЮТОГО

02/25/2001 | Майдан-Інформ
ОРІЄНТОВНИЙ РОЗПОРЯДОК ЗАХОДІВ АКЦІЇ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ" НА НЕДІЛЮ 25 ЛЮТОГО.

У першій половині дня партії та громадські організації проводять мітинги у різних районах Києва.
- партія "Собор" на Троєщині, біля Троєщинського ринку;
- партія "Батьківщина" - у Харківському районі
- ПРП - на Оболоні і на Петрівці
- УНР ( депутат Жовтяк) на Святошино

13.00- Студентський комітет акції "Україна без Кучми" проводить мітинг біля 10-го
гуртожитку Київського національного університету. Що знаходиться біля вулиці Ломоносова 41. Після мітингу студентська колона вирушає по проспекту 40-річчя Жовтня мимо Національного виставкового центру, через Московську та Либідську площі в напрямку вулиці Червоноармійської.

14.00 Український Народний Рух проводить мітинг на площі Лесі Українки. Після мітингу учасники ідуть до палацу Україна, де з’єднуються із колоною студентів.

15.00 Партії "Собор" та "Батьківщина" проводять мітинг біля Палацу Спорту .

15.00 Галицьке земляцтво збирає своїх членів та прихильників на Львівській площі, після чого його учасники вирушають на Хрещатик.

15.45 Колони Студентського комітету та УНР на площі Льва Толстого з’єднуються з колоною партій "Собор" та "Батьківщина" .

16.00 ПРП збирає своїх членів та прихильників на Хрещатику біля Будинку Профспілок.

16.00 Об’єднана колона прибуває на Хрещатик. Там вона з’єднуються з колонами інших партій та організацій.

16.00 Концерт рок-груп під гаслом "Україна без Кучми"

17.00 Мітинг на Хрещатику.

18.00 Народний Трибунал. Після закінчення опудало Президента буде пронесено до Верховного Суду України мимо вул. Банківської. Під час процесії дівчата даруватимуть червоні гвоздики правоохоронцям ( міліціонерам).

Відповіді

  • 2001.02.25 | Майдан-Інформ

    Російські фанати-бойовики прибули у Київ

    Російські фанати-бойовики прибули у Київ.

    Неділя, 25 лютого.

    О 8 годині ранку до Києва таки прибула група агресивно налаштованих болільників московського спортивного клубу ЦСКА у кількості більше сотні осіб.

    За даними, які з декількох незалежних один від одного джерел, які попередньо надходили у Громадянський Комітет" Україна без Кучми", існує план використати цю групу російських болільників для провокування бійок та імітування масових безпорядків у Києві , з метою зірвати, заплановані на сьогодні, масові заходи акції "Україна без Кучми".

    Дана група болільників-фанатів ЦСКА має погану репутацію в Росії та за її межами через схильність до провокування масштабних бійок як з найменшого приводу, так із без такого.
    Їх знають як бойовиків з одного з самих "відморожених" угрупувань ультрас ЦСКА - "Red Blue Warriors".

    Армійських характер спортивного клубу ЦСКА дозволяє припускати, що у складі цієї групи болільників наявні колишні і діючі військові з професійними навиками ведення рукопашного бою та здійснення провокаційних дій.

    Як привід для прибуття у Київ цієї групи, переважно футбольних, фанатів, використано сьогоднішній баскетбольний матч між українськими та російськими баскетбольними командами. Матч розпочнеться о 16.00 і закінчиться близько 18.00.
    Поки що, станом на 11 ранку, російські ультра-фанати розділилися на менші групи і розійшлись по Києву.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".