МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

О 21 год. Ведучі телеагенства Європи.

03/09/2001 | М.
О 21 год. Ведучі телеагенства Європи, показали до 5 хв. Репортаж про демонстрацію в Україні. То вражаюче видовище – багаточисельні загони миліції, в повітрі бруківка, залізні огорожі, решітки. Побиті і закровавлені. Скручених хлопців грузять у автобуси. Все знято крупним планом.
В цей же час радіостанції також включили в новини події в Україні.

Відповіді

  • 2001.03.09 | englishman

    Re: О 21 год. Ведучі телеагенства Європи.

    Segodnya ves' den' po BBC world service novosti iz Ukrainy- na 1-m meste. Dazhe Izrail' s Palestinoj vytesnili :) Vse v takom duhe: The biggets demonstrations since indepence, thousands of people marching on the streets, violent clashes with riot police i t.d.
  • 2001.03.09 | Ihor

    Re: О 21 год. Ведучі телеагенства Європи.

    Ага, от бачите увага привертається лише тоді коли є сутички.
    Кризисна ситуація потребує радикальних дій.
    В міф про мирні демонстрації навіть на Заході не дуже вірять. Погляньте що було в Сіетлі 99-го року, під час зборів World Trade Organization. Там була війна. Влада ввела надзвичайний стан в місті. Генерального Секретаря ООН Кофі -Анана заблокували в готелі так що він декілька годин не зміг вийти з готелю. Лише пластикові кулі, газ та брутальне побиття допомогли розігнати демонстрантів.
    Президенти багатьох країн не змогли навіть потрапити на засідання.
    Хто робив протести?
    Організації що турбуються за руйнування природи, а також ті хто вірять що WTO створено для того щоб висосувати соки з недорозвинутих країн. Хіба американцям погано живеться, щоб ото турбуватися про розвинуті країни?


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".