МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЗА СКІЛЬКІ КУПИЛИ ГЛАДЧУКА?

04/06/2001 | Майдан-Інформ
Він не аматор. Він професійний політичний онаніст.
(з неопобліковуваного)

Вадим Гладчук зрадив ідеалам ВМО "Молодь - надія України". Так оцінюють поведінку голови "Молодь - надія України" члени Кородинаційної Ради об`єднання. Отримуючи мізерні подачки в олігархів (як готівкою так і з державного бюджету у вигляді фінансування з УНКМО) Вадік з борця проти есдеків та інших бандитів перетворився на шута, що намагається своїми брудними витівками заплямувати високу ідею правди.

Придивіться, що сталося з людиною. Згадайте, як він р`яно викривав корупціонерів, а сьогодні сам відмиває гроші бухаючі в одній сауні з Лялькою та Рябікою. Дисредитуючи ідею незалежного молодіжного руху, розкрутившись за рахунок безглуздих звинувачень та наїздів на порядних людей Гадчук став українським "хуйВейбіном" .

Так ми не проти заробляти гроші, але Гладчук продається так дешево, що "Молодь - надія України" перестали поважати навіть замовники. Ми не боємося назвати суму, яку Гладчук отримав від одного з довірених осіб Пінчука (саме так представився замовник) для дискредитації опозиції. Це всього навсього 500 гривень за пікет. Як бонус, Вадіку пообіцяли показати його по телевізору 2 рази.

Має Гладчук і власні образи на опозицію. Учасники наметового містечка не дозволили встановити йому намет від "Молодь - надія України" на території містечка, вважаючи його провокатором (до всього від бомжів яких він найняв по 50 гривень за ніч бридко смерділо).

Нам набридлі його брудні шкарпетки, немиті вуха і смердячий запах з рота, який він видає за "аромат демократії". Молода людина його віку має відповідати за свої вчінки та з гідністю переносити особисті образи. До всього ж людина без освіти та визначеного роду занять (якщо не вважати посаду клоуна за офіційне місце роботи) має з повагою ставитися до тих, хто працює, займається бізнесом чи виконує свої службові обов`язки.

До всього, ж стосунки Вадима та Сашка Ляльки виходять далеко за рамки навіть дуже міцної чоловічої дружби (до речі це і викликало його розрив з колишнім соратником Грабовським). Що підриває і так зіпсовану репутацію організації.

Всі звинувачення Гладчука в адресу демократичної опозиції висосані , в кращому випадку (дивися абзац вище), з пальця.

"Молодь-надія Україна" вирішила не брати участі в акції по дискредитації опозиції. Але ми не виключаємо, що Гладчук як завжди найме людей з гуртожитків КПІ та університету ім. Шевченка заплативши їм по 10 гривень кожному. Попереджаємо, ці люди ніколи не були членами організації - перевіривши бухгалтерію організації Ви переконаєтеся, що їх прізвищ не має в відомостях сплати членських внесків. До речі Вадік розкрадав членські внески не вносячі їх на рахунрок організації в банку. В наступних номерах "Молодіжних хронік" ми оприлюднемо, як саме Гладчук відмивав та розкрадав бюджетні кошти (тільки за 6 місяців 2000 року він отримав з УНКМО чверть мільйона гривень) та інші факти про молодого політика-невдаху Гладчука. До речі навіть Рябіка бере з Гладчука 15% від суми, що виділяє з УНКМО, в той час як інші віддають тільки 10 відсотків членських внесків.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".