МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Нічна подія у Черкасах

04/22/2001 | Майдан-Інформ
Зовсім дивна подія відбулася сьогодні вночі у Черкасах. Я повідомляє газета "Антенна", мешканці будинків, які оточують центральну міську площу, де розташований пам'ятник вождю світового пролетаріату, були розбуджені від криків та міліцейських свистків. Виявляється, що під покровом ночі та проливного дощу дехто вирішив розмалювати пам'ятник фашистською символікою. Ймовірно, побачивши таке неподобство робітники міліції змінили плани антиленінців. На світанку пам'ятник ретельно відмили.
Кілька десятків старих-ленінців на чолі з депутатом ВР комуністом Володимиром Єщенко, які прийшли вклонитися кам'яному боввану, нічого не помітили. Про нічну пригоду нагадували лише плями на сірому гранітному постаменті.
Про долю народних месників, які намагалися осквернити більшовицьку статую, наразі нічого невідомо. Сьогодні вранці анонім повідомив редакції газети "Антенна", що пам'ятник Леніну буде у найближчий час буде не тільки споганений, але й знищений. Про методику реалізації цих планів у життя невідомий не повідомив, але зазначив, що мирні громадяни не постраждають.


Від себе додамо, не варто воювати з кам'яними бовванами, бо проблема не в пам'ятниках, а у душах людей. А боротьба такими засобами призводить до лише до зворотного ефекту, бо той хто бореться з Драконом, може поступово сам стати Драконом. І ще, "коли ти дивишся у прірву, то прірва теж дивиться в тебе". (Ф.Ніцше)


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".