МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УКРАЇНА В СМЕРТЕЛЬНІЙ НЕБЕЗПЕЦІ (Підготовлено Andrij ,оновлено в 12.30)

04/22/2001 | Майдан-Інформ
Україна в смертельній небезпеці!

ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ !

Дорогі Співвітчизники, Банди олігархів та червоних директорів знову хочуть поставити Україну на коліна. Ті, хто обкрадав, принижував, обманював всіх нас на протязі багатьох років, знову тягнуть свої пазурі до наших пенсій і зарплат. Справді народний уряд Ющенка відібрав в них ці гроші та повернув Вам. Згадайте, як роками Ви чекали на кілька гривень пенсії, в той час як злодії вивозили мільярди доларів за кордон. Вони ніколи чесно не працювали. Ваші пенсії та зарплати знову стануть їхнім джерелом збагачення та вашими злиднями

За той короткий термін правління цього уряду, що Бог подарував Україні, ми нарешті відчули впевненість у своїх силах. Нарешті серед темряви втрат, розпачу та злиднів ми побачили світло надії.

Погляньмо ще раз на здобутки нашого уряду Українського Відродження:

Вперше за всю історію української "перестройки" були виплачені борги пенсіонерам та працівникам бюджетної сфери. Один мільярд і чотириста мільйонів гривень пенсійних боргів було нарешті повернуто. Вперше цю пенсію і більшість зарплат бюджетників почали платити ВЧАСНО.

Майже всі підвищення цін було здійснені внаслідок рішень Президента, Верховної Ради, керівників областей та міст, або ще до приходу Ющенка, або наперекір йому, але за сприяння Президента та депутатів. Однак все таки, незважаючи на це -

Наші реальні доходи збільшились на 8% (номінальні - на 41%)

Наші реальні заробітні платні збільшились на 13%. (номінальні - на 46%)

Середня пенсія реально зросла на 10% (номінально - на 42%)

У першому кварталі цього року Україна посіла перше місце у промисловому зростанні серед колишніх радянських республік - +17%. Це сталося тому, що владна мафія , зайнята мітингами опозиції просто не мала часу і можливості чинити перепони уряду Ющенка.

Уряд Ющенка вперше за історію незалежної України НЕ ПОЗИЧИВ ЗА КОРДОНОМ НІ КОПІЙКИ. Більше того він почав віддавати ті борги , які навішали на Україну його попередники. Наш, роками накопичуваний, зовнішній борг скоротився на 2,1 мільярда доларів.

Наша хвора та пограбована енергетика почала одужувати: кількість відключень знизилась на 75%.

Бюджет соціальної сфери зріс майже на 30%.

Усі ці досягнення стали можливими завдяки нашій сумлінній праці та пильній охороні народних інтересів урядом Ющенка. На жаль, це мало обходить тих, хто зараз кричить "розіпни!" у Верховній Раді. Зростання нашого добробуту не є метою цих "народних обранців". Розпродати все те що складає нашу гордість - ось головна ціль цих злодіїв.

Але, наша Сила - це наша Єдність. Цю Єдність ми повинні показати коло того місця де скаженіють від жадоби та безкарності наші шановні депутати. Україна має сильний та витривалий народ. Та навіть цьому дивовижному народові може урватися терпець.

Згуртуємося навколо того, хто оберігав та збільшував наш добробут минулого року!
Захистимо Ющенка!

ЛЮДИ ДОРОГІ, ШАНОВНІ КИЯНИ! ЗАКЛИКАЄМО ВАС 24 КВІТНЯ О 9 ГОДИНІ РАНКУ ДО МИРНОЇ АКЦІЇ ПРОТЕСТУ КОЛО ВЕРХОВНОЇ РАДИ. ПРИХОДЬТЕ САМІ І ПРИВОДЬТЕ ВАШИХ ДРУЗІВ, ЗНАЙОМИХ ТА СУСІДІВ. ЄДНАЙМО НАШ ОПІР!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".