МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

СОЦІАЛІСТИЧНА ПАРТІЯ ВИЗНАЧИТЬСЯ ЗА ПІВГОДИНИ ДО ГОЛОСУВАННЯ

04/23/2001 | Майдан-Інформ
У фракції СПУ "Лівий центр" наразі панують різні настрої: від образи за "фашистів" у звернені трьох до розуміння, що цей уряд, попри всі його (і його голови) недоліки все ж був найкращим за роки незалежності України, і є кісткою в горлі олігархів - стовпів нинішнього злочинного режиму, проти якого виступають соціалісти.

Тому більшість з них, в т.ч. й Олександр Мороз, схиляються до того, щоб не долучатися навіть ситуативно до спілки олігархів та комуністів, голосуючи за відставку Віктора Андрійовича. Проте остаточне рішення залежатиме від багатьох чинників. Якщо все залишиться так, як сьогодні, соціалісти утримаються під час голосування, але, якщо ключові посади в уряді Ющенко віддасть олігархам, СПУ виступить проти прем"єра. Депутати-соціалісти пояснюють таку позицію тим, що в такому разі це буде вже не той уряд. Кабінет Міністрів перетвориться на ручне знаряддя в руках злочинців, а сам Ющенко лише освячуватиме їхню діяльність своєю присутністю. Захищати ж самого Ющенка як Ющенка, який має синівські почуття до скомпрометованого президента Кучми, вони не збираються, - така думка депутатів-соціалістів.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".