МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Українська шізофренія WAS: Чего мы хотим (по мотивам "корней")

07/03/2001 | Antifriz
Увага! Присутня ненормативна лексика! Всім нервовим випити валер’янки!

Хоча мені того і не хочеться, та мушу визнати що Українська держава на даний момент перебуває у стані глибокої шизофренії. Мудрий принцип "Розділяй та властвуй" був спотворений "саветськімі" істориками до невпізнаваємого стану. Новітня трактовка цього принципу заключається в тому що треба розділити своїх конкурентів, перебити їх по-одному а потім властвувати незрозуміло над ким. Що ми і спостерігаемо. Ситуація з українськими інститутами влади дуже нагадує басню про лебідя, рака та щуку, які тягнуть воза в різні сторони та вже скоро його зовсім розламають.

В чому ж є причина тієї шізофренії? Ми звикли поділяти всіх на "нас" і "їх". Ми - то я, та мої друззя. А вони - то всі інші підараси, які нам заважають. Не важливо при цьому чому саме вону заважають - пити горілку чи працювати, бо ми всі звикли боротися. Боротися за щось, чи боротися проти чогось. Хтось скаже що це різні речі, а я скажу - що це те й саме.

Приклад? Не можна боротися за мир, бо це те ж саме, що боротися проти війни. Не можна воювати проти війни, це абсурд. Це те ж саме, що воювати з собою. Звісно, коли війна вже почалася, то вже нікуди діватися, але ж не треба до цього доводити!

Так в чому ж полягає принцип "розділяй та властвуй"? Я скажу так - в розподіленні обов’язків та взаємній координації. І базується він на відповідальності. Чи є у нас зараз відповідальність? Я промовчу, бо ви всі і так знаєте. У "нас" її немає, бо її немає в "них", а в "них" немає тому що... А тому що вони - це ми самі, і ми навіть не перекладаемо вину на когось іншого, а перекладаємо її на самих себе, тільки кажемо що це не "ми" а якісь "вони"! Ну і хай мені хтось скаже що це не шизофренія!

То може досить вже воювати з собою? Чи не пора вже нам якось з собою домовитись? Як же нам так побудувати державу, щоб усе було гарно?

Ви будете сміятися, але я вам скажу що все в нас уже давно є, тільки не всі це ще розуміють. Не треба я думаю нікому пояснювати, що не існує таких принципів чи ідеологій на яких можна побудувати життя. Бо не можна один раз щось зробити, а потім нічого вже не робити бо все і так саме буде працювати.

Брешу, треба пояснювати, та й ще як треба. Поясню на прикладі ідіотської ідеї бізнесу. В чому заключається ідіотська ідея бізнесу: це така ідея, що можна щось таке вигадати, вкласти гроші, а потім воно саме буде працювати і тільки приносити прибуток. Смішно? Мені теж. Але багато людей в це вірять, і сидять вигадують що б таке "замутити", замість того, щоб працювати. Ніщо саме не працює, це сказав ще Ломоносов! Вітити в таке - смішно, це те саме що вітити у "вічного двигуна" чи штучний інтелект. Не вміють компьютери думати, їх потрібно програмувати! Ніщо саме не запрацює, треба самим працювати!

Можна вигадувати скільки завгодно всяких принципів, ідеологій та законів і конституцій, та всіх їх можна звести до 10 біблейських заповідей. І головне в цьому те, що всі їх знають, всі вірять в те, що якщо всі будуть по ним жити то тоді й буде все добре, і ніхто не хоче по ним жити!

А я вам так скажу - не дивіться на своїх сусідів, що вони роблять, і не беріть з них приклад, а головне - не ставте їм оцінок, бо хто ви такі, щоб комусь ставити оцінки? Чи ви самі кращі? Відкрию секрет - хто ще не здогадався - ми всі однакові. Абсолютно. Тільки морди різні. То якщо ви знаєте як краще жити то так і живіть, і хай з вас беруть приклад. І саме головне - не порівнюйте себе з іншими, бо порівняння - це способ знайти виправдання своїм гидким вчинкам.

То повернемося до наших баранів, а саме до нашої сумнозвістної так називаємої української держави. Чому ж вона така в нас погана і на державу не схожа навіть? А тому, що держава має складатися з громадян, а з кого складається наша держава? От себе і спитайте, чи вважаєте ви себе самого громадянином. Хто ви є? А більшість скаже "я - робітник". Чи "я - селянин". Чи там "вчений", чи там "классний спеціаліст". Чи ще там хто, але громадяни ми всі тільки по паспорту. Якщо хтось не згоден, то хай подивиться, що ми зараз маємо в нашій державі та скаже що він саме зробив для того, щоб вона була краща.

То як же нам побудувати нашу державу? Хто ж дасть відповідь на це питання? А ніхто не дасть, бо питання поставлене невірно. Не "як побудувати" а "як будувати", бо держава існує тільки поки її будують, а як її будувать зупиняються, та кажуть - все, побудували, то тут вона зразу і розвалюється нахуй.

От так і мали ми державу в 1991 році, поки її будували, тоді і була в нас незалежна Україна. А потім - всі заспокоїлися, бо вирішили що все уже у нас в порядку, і все зійшло нанівець. І прошу помітити - тепер нам вже буде набагато важче вилізти з тієї ями в яку ми закопали себе за 10 років, ніж з тієї, в яку закопувалися попередніх 70. А рецепт вилізти дуже простий - лізти треба. Тож схаменіться люде, лізьте!

А як яму ж ту закопати, щоб знову в неї не впасти? Та просто, покидати в неї треба все сміття, яке ми з собою тягнемо все життя, весь той бруд та непотріб, який має там перегнити, і тоді тільки буде у нас урожай. Це - діло часу, при умові того, що процесс буде йти.

А що ж до шизофренії нашої, то треба нам з нею помиритися. Бо є у нас і "ми" і "вони". "Вони" - це ті, котрих ми повибирали, щоб вони нами командували - от вони і командують, як хочуть. Чи так то воно має бути? Чи подобається вам? Чи жопа не болить?

Навіщо ж ми їх повибирали? Спочатку треба оговоритися, що деяких з них ми не вибирали, а вони самі себе повибрали нашими руками. Бо багато з нас ще й досі не знає, навіщо нам ті вибори, і навіщо на них ходити. А спитайте ви пересічного українця, що він думає про політику. Скаже, що то все гівно, і воно його не їбе. Їбе, любий українцю, ще й як їбе, тільки ти вже до того так звик, що і не помічаєш того. І такий вже ти лінивий, що навіть ліньки тобі поворушити своєю жопою, в якій стримить дебелий господарський хуй. Чи "панський" - так звучить знайоміше?

Може це приємно? Я так не думаю, та й не знаю нікого, хто так би думав, окрім окремих підарасів. То нащо ж ми повибирали знов собі панів, яких ми так не любимо? І нащо ми їм дозволили повибирати себе нашими руками? Що, ми самі собі вороги? Знову шизофренія? Нас обманули! Давайте всі плакати і один одному жалітися. Гидко.

Давайте краще поговоримо про бізнес. Таке модне поняття в нас зявилося. Тільки не будемо ми говотити про совковий бізнес, який в нас являється самим розповсюдженим. Цей "бізнес" нагадує мені казку про те як ворона з хом’яком пішли на базар. Ворона торгувала блинами а хом’як - пирогами. А їсти ж обом хотілося! То ворона купувала у хом’яка пироги і їх їла, а хом’як за ті ж самі гроші купував у ворони блини і їх їв. І так вони все і поїли. Ні блинів, ні пирогів, ні грошей.

А в цей час хитра лисиця спизділа у ворони борошно а у хомяка пічку, і продала усе це за кордон, за долляри. І купила собі мерседеса. А потім їсти захотілося, і поїхала на свойому мерседесі на базар за блинами і пирогами, а там - хуй, бо нема ні борошна, ні пічки, і нема ні блинів, ні пирогів. І прийшлося їй ще щось спиздити, щоб продати за кордон, за долляри, і купити вже за кордоном щось собі поїсти, бо вітчизняному виробникові настав пиздець. Чи то бізнес? Ні, то пиздець.

Що ж головне у бізнесі? Чую крики - "прибуток"! А от і ніхуя. Головне - це робота. Бо слово бізнес утворене від слова бізі, що значить бути зайнятим, тобто - працювати. Тільки не так працювати, як ми звикли до того, коли гарна робота це така робота, коли треба робити якомога менше, а щоб платили за те якомога більше. Це треба так працювати, як працюєте на себе. Бо на кого ж ще ми працюємо? На "дядю"? Знов шизофренія, навіяна саветськімі кухоннимі інтілігентамі!

Звичайно, всі ми можемо вести натуральне господарство, жити в своїй хаті з краю та ні на що не звертати увагу. Але ж ми хочемо щоб у нас була пенсія, щоб у нас була безкоштовна медицина та безкоштовна освіта, і взагалі - всі ми маємо свою власну профессію, і якщо я шию чоботи то в мене немає часу пекти пироги, бо не буде не чобіт, ні пирогів!

Та хтось же має всіх нас координувати, та слідкувати за тим щоб всім вистачало і чобіт і пирогів! Ось на те ми і повибирали ціх командирів, щоб вони командували, бо в нас не має часу на командування, бо ми зайняті іншою роботою, у нас бізнес! І що виходить? А виходить, що тільки ми відвернулися, ці командири відразу почали набивати кишені нашими податками, та продавати за долляри все наше майно! Бо вони, бачте, вважають що те все їхнє, бо вони тут пани! Це ж феодалізм якийсь виходить!

І хто ж у цьому винен? Не знаєте? То підіть у дзеркало подивіться!

Як ми всі хочемо робити бізнес, то давайте й почнемо з нашої рідної держави. Давайте й побудуйемо її на бізнес засадах. Вся держава - це наше підприємство. Давайте нашу шизофренію розглянемо не як роздвоєння, а як розтроєння. Є 3 группи:
1. Власники.
2. Робітники.
3. Управлінці.

Почнемо з власників. Якщо в нас не феодалізм, то і панів бути не має, а значить власниками являються всі громадяни держави. Без виключення.

Але ж всі громадяни одночасно являються і робітниками! От гарно! Заводи - рабочім! Комуністи мають бути задоволені.

А тепер залишається зрозуміти, що управлінці - це просто така спеціальна категорія робітників, і у них своя профессія. Це профессія депутат, міністр чи президент. І працювати на таких посадах мають ті, хто їм відповідає. І це стосується не тільки управлінців, але і представників всіх інших професій, бо ми всі рівноправні, як громадяни однієї держави. А хто своїй посаді не відповідає, того треба не виганяти, бо куди ж його виганяти, не за кордон же, а дати йому іншу якусь роботу. Бо всі ми працюємо на один одного і на себе самих, це одне й те ж саме! Як хто ще цього не зрозумів, то читай цю писанину з початку.

А от для того, щоб знати відповідає людина посаді чи ні, мають бути відповідні критерії до кожної посади. Бо коли ви приходите найматися на роботу, вас перевіряють на відповідність посаді. А от на посаду депутата чи президента чи кого там ще з управлінців таких критеріїв немає, тому і не знаємо ми кого на виборах вибирати, томи і вибираємо кого завгодно, хто більше наобіцяє. А треба щоб кожен кандидат здавав тести, і перший тест має бути у психіатра, бо посада ця - дуже відповідальна.

А ще мають бути в нас відповідні закони, щоб нам не потрібно було кожного хто своїй посаді відповідає від тієї посади відшкрібати. І потрібно щоб людині, яка на цій посаді працює, було створено такі умови життя, щоб навіть думка про те щоб щоб вкрасти не закрадаласьа в голову. Та це вже деталі.

Але ж головне те, що якщо ми хочемо щоб наші управлінці гарно працювали, то нам самим треба їм приклад показувати, і самим треба гарно працювати, бо вибираємо ми їх з наших лав, і якщо будемо ледарями, то і виберемо ледаря. А якщо будемо красти, то і виберемо злодія. От і думайте тепер.

Відповіді

  • 2001.07.03 | Фідель

    В "Майдан" на першу сторінку

    Визначений діагноз це вже половина лікування
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.03 | Майдан

      За умови...

      Якщо автор зможе без значної шкоди для утвору знайти цензурні відповідники
      для ненормативних слів, а секс-сюжети замінити якимось більш придатними
      для читання підростаючим покоління і юними непорочними дівами, ми обовязково
      виставимо цю статтю на першу сторінку нашого сайту у розділ "Наш
      Майдан", на якому завжди більше відвідувачів, аніж на Форумі.

      Заодно бажано б було придумати якусь коротшу і лаконічнішу назву.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.07.03 | Antifriz

        Re: За умови...

        Виправлені граматичні, синтаксичні та стилістичні помилки. Всі ідеї щодо подальшого редагування будуть вітатися. Щодо назви - вона мені і так подобається. Якщо є інші ідеї - пишіть.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.07.04 | viktor viktor viktor

          Re: За умови...

          a po-moyomu bez matyukiv von j ne interesno - yakes' nazhyve.

          ot togo my y dolboyoby, shcho vsiogo boyimosya - matyukiv , svobody slova.

          ne matykiv treba boyatysya, a samyh sebe.

          ne matyukiv, a mudakiv.
  • 2001.07.03 | glad

    “Мы” и “они”

    Как-то лет 5 назад я ехал в поезде и разговорился с одним мужичком. Говорили о нашей нелегкой жизни, о проблемах и трудностях. И он стал утверждать, что во всем виноваты воры при должностях. Председатель колхоза ворует, прокурор ворует, судья берет взятки и тд. Потом речь зашла о более близком, о выживании простых смертных, и мой мужичок такое выпалил: " А вот зять у меня молодец - крутится, продает моторы за границу." Не суть вашно, “откуда дровишки”, важно что “мы” крутимся, а “они” - воруют. А что будем делать “мы” если встанем на “их” место? Или наоборот??
  • 2001.07.03 | Antifriz

    Українська шизофренія (Без матюків )

    Українська шизофренія

    Хоча мені того і не хочеться, та мушу визнати що Українська держава на даний момент перебуває у стані глибокої шизофренії. Мудрий принцип "Розділяй та властвуй" був спотворений "саветськімі" істориками до невпізнаваємого стану. Новітня трактовка цього принципу заключається в тому що треба розділити своїх конкурентів, перебити їх по-одному а потім властвувати незрозуміло над ким. Що ми і спостерігаемо. Ситуація з українськими інститутами влади дуже нагадує басню про лебідя, рака та щуку, які тягнуть воза в різні сторони та вже скоро його зовсім розламають.

    В чому ж є причина тієї шізофренії? Ми звикли поділяти всіх на "нас" і "їх". Ми - то я, та мої друззя. А вони - то всі інші гади, які нам заважають. Не важливо при цьому чому саме вону заважають - пити горілку чи працювати, бо ми всі звикли боротися. Боротися за щось, чи боротися проти чогось. Хтось скаже що це різні речі, а я скажу - що це одне й те ж саме.

    Приклад? Не можна боротися за мир, бо це те ж саме, що боротися проти війни. Не можна воювати проти війни, це абсурд. Це те ж саме, що воювати з собою. Звісно, коли війна вже почалася, то вже нікуди діватися, але ж не треба до цього доводити!

    Так в чому ж полягає принцип "розділяй та властвуй"? Я скажу так - в розподіленні обов’язків та взаємній координації. І базується він на відповідальності. Чи є у нас зараз відповідальність? Я промовчу, бо ви всі і так знаєте. У "нас" її немає, бо її немає в "них", а в "них" немає тому що... А тому що вони - це ми самі, і ми навіть не перекладаемо вину на когось іншого, а перекладаємо її на самих себе, тільки кажемо що це не "ми" а якісь "вони"! Ну і хай мені хтось скаже що це не шизофренія!

    То може досить вже воювати з собою? Чи не пора вже нам якось з собою домовитись? Як же нам так побудувати державу, щоб усе було гарно?

    Ви будете сміятися, але я вам скажу що все в нас уже давно є, тільки не всі це ще розуміють. Не треба я думаю нікому пояснювати, що не існує таких принципів чи ідеологій на яких можна побудувати життя. Бо не можна один раз щось зробити, а потім нічого вже не робити бо все і так саме буде працювати.

    Брешу, треба пояснювати, та й ще як треба. Поясню на прикладі ідіотської ідеї бізнесу. В чому заключається ідіотська ідея бізнесу: це така ідея, що можна щось таке вигадати, вкласти гроші, а потім воно саме буде працювати і тільки приносити прибуток. Смішно? Мені теж. Але багато людей в це вірять, і сидять вигадують що б таке "замутити", замість того, щоб працювати. Ніщо саме не працює, це сказав ще Ломоносов! Вітити в таке - смішно, це те саме що вітити у "вічного двигуна" чи штучний інтелект. Не вміють компьютери думати, їх потрібно програмувати! Ніщо саме не запрацює, треба самим працювати!
    Можна вигадувати скільки завгодно всяких принципів, ідеологій та законів і конституцій, та всіх їх можна звести до 10 біблейських заповідей. І головне в цьому те, що всі їх знають, всі вірять в те, що якщо всі будуть по ним жити то тоді й буде все добре, і ніхто не хоче по ним жити!

    А я вам так скажу - не дивіться на своїх сусідів, що вони роблять, і не беріть з них приклад, а головне - не ставте їм оцінок, бо хто ви такі, щоб комусь ставити оцінки? Чи ви самі кращі? Відкрию секрет - хто ще не здогадався - ми всі однакові. Абсолютно. Тільки морди різні. То якщо ви знаєте як краще жити то так і живіть, і хай з вас беруть приклад. І саме головне - не порівнюйте себе з іншими, бо порівняння - це способ знайти виправдання своїм гидким вчинкам.

    То повернемося до наших баранів, а саме до нашої сумнозвістної так називаємої української держави. Чому ж вона така в нас погана і на державу не схожа навіть? А тому, що держава має складатися з громадян, а з кого складається наша держава? От себе і спитайте, чи вважаєте ви себе самого громадянином. Хто ви є? А більшість скаже "я - робітник". Чи "я - селянин". Чи там "вчений", чи там "классний спеціаліст". Чи ще там хто, але громадяни ми всі тільки по паспорту. Якщо хтось не згоден, то хай подивиться, що ми зараз маємо в нашій державі та скаже що він саме зробив для того, щоб вона була краща.

    То як же нам побудувати нашу державу? Хто ж дасть відповідь на це питання? А ніхто не дасть, бо питання поставлене невірно. Не "як побудувати" а "як будувати", бо держава існує тільки поки її будують, а як її будувать зупиняються, та кажуть - все, побудували, то тут вона зразу і провалюється у болото.

    От так і мали ми державу в 1991 році, поки її будували, тоді і була в нас незалежна Україна. А потім - всі заспокоїлися, бо вирішили що все вже в нас у порядку, і все зійшло нанівець. І прошу помітити - тепер нам вже буде набагато важче вилізти з тієї ями в яку ми закопали себе за 10 років, ніж з тієї, в яку закопувалися попередніх 70. А рецепт вилізти дуже простий - лізти треба. Тож схаменіться люде, лізьте!

    А як яму ж ту закопати, щоб знову в неї не впасти? Та просто, покидати в неї треба все сміття, яке ми з собою тягнемо все життя, весь той бруд та непотріб, який має там перегнити, і тоді тільки буде у нас урожай. Це - діло часу, при умові того, що процесс буде йти.

    А що ж до шизофренії нашої, то треба нам з нею помиритися. Бо є у нас і "ми" і "вони". "Вони" - це ті, котрих ми повибирали, щоб вони нами командували - от вони і командують, як хочуть. Чи так то воно має бути? Чи подобається вам? Чи не муляє вам щось?

    Навіщо ж ми їх повибирали? Спочатку треба оговоритися, що деяких з них ми не вибирали, а вони самі себе повибрали нашими руками. Бо багато з нас ще й досі не знає, навіщо нам ті вибори, і навіщо на них ходити. А спитайте ви пересічного українця, що він думає про політику. Скаже, що то все лайно, і воно його не чіпає. Ой брешеш ти, любий українцю, ще й як чіпає, тільки ти вже до того так звик, що і не помічаєш того. І такий вже ти лінивий, як той кіт, якому наступили на геніталії могучою господарською ногою, а тобі і поворушитися ліньки, тільки волаєш криком. Чи "панською" - так звучить знайоміше?

    Може це приємно? Я так не думаю, та й не знаю нікого, хто так би думав, окрім окремих мазохістів. То нащо ж ми повибирали знов собі панів, яких ми так не любимо? І нащо ми їм дозволили повибирати себе нашими руками? Що, ми самі собі вороги? Знову шизофренія? Нас обманули! Давайте всі плакати і один одному жалітися. Огидно це.

    Давайте краще поговоримо про бізнес. Таке модне поняття в нас зявилося. Тільки не будемо ми говорити про совковий бізнес, який в нас являється самим розповсюдженим. Цей "бізнес" нагадує мені казку про те як ворона з хом’яком пішли на базар торгувати. Ворона торгувала блинами а хом’як - пирогами. А їсти ж обом хотілося! То ворона купувала у хом’яка пироги і їх їла, а хом’як за ті ж самі гроші купував у ворони блини і їх їв. І так вони все і поїли. Ні блинів, ні пирогів, ні грошей.

    А в цей час хитра лисиця зперла у ворони борошно а у хомяка пічку, і продала усе те за кордон, за долляри. І купила собі мерседеса. А потім їсти захотілося, і поїхала на свойому мерседесі на базар за блинами і пирогами, а там - пусто, бо нема ні борошна, ні пічки, і нема ні блинів, ні пирогів. І прийшлося їй ще щось зперти, щоб продати за кордон, за долляри, і купити вже за кордоном щось собі поїсти, бо вітчизняному виробникові настав капець. Чи то бізнес? Ні, то капець.

    Що ж головне у бізнесі? Чую крики - "прибуток"! А от і неправда. Головне - це робота. Бо слово бізнес утворене від слова бізі, що значить бути зайнятим, тобто - працювати. Тільки не так працювати, як ми звикли до того, коли гарна робота це така робота, коли треба робити якомога менше, а щоб платили за те якомога більше. Це треба так працювати, як працюєте на себе. Бо на кого ж ще ми працюємо? На "дядю"? Знов шизофренія, навіяна саветськімі кухоннимі інтілігентамі!

    Звичайно, всі ми можемо вести натуральне господарство, жити в своїй хаті з краю та ні на що не звертати увагу. Але ж ми хочемо щоб у нас була пенсія, щоб у нас була безкоштовна медицина та безкоштовна освіта, і взагалі - всі ми маємо свою власну профессію, і якщо я шию чоботи то в мене немає часу пекти пироги, бо не буде не чобіт, ні пирогів!

    Та хтось же має всіх нас координувати, та слідкувати за тим щоб всім вистачало і чобіт і пирогів! Ось на те ми і повибирали цих командирів, щоб вони командували, бо в нас не має часу на командування, бо ми зайняті іншою роботою, у нас бізнес! І що виходить? А виходить, що тільки ми відвернулися, ці командири відразу почали набивати кишені нашими податками, та продавати за долляри все наше майно! Бо вони, бачте, вважають що те все їхнє, бо вони тут пани! Це ж феодалізм якийсь виходить!

    І хто ж у цьому винен? Не знаєте? То підіть у дзеркало подивіться!

    Як ми всі хочемо робити бізнес, то давайте й почнемо з нашої рідної держави. Давайте й побудуйемо її на бізнес засадах. Вся держава - це наше підприємство. Давайте нашу шизофренію розглянемо не як роздвоєння, а як розтроєння. Є 3 группи:
    1. Власники.
    2. Робітники.
    3. Управлінці.

    Почнемо з власників. Якщо в нас не феодалізм, то і панів бути не має, а значить власниками являються всі громадяни держави. Без виключення.

    Але ж всі громадяни одночасно являються і робітниками! От гарно! Заводи - рабочім! Комуністи мають бути задоволені.

    А тепер залишається зрозуміти, що управлінці - це просто така спеціальна категорія робітників, і у них своя профессія. Це профессія депутат, міністр чи президент. І працювати на таких посадах мають ті, хто їм відповідає. І це стосується не тільки управлінців, але і представників всіх інших професій, бо ми всі рівноправні, як громадяни однієї держави. А хто своїй посаді не відповідає, того треба не виганяти, бо куди ж його виганяти, не за кордон же, а дати йому іншу якусь роботу. Бо всі ми працюємо на один одного і на себе самих, це одне й те ж саме! Як хто ще цього не зрозумів, то читай цю писанину з початку.

    А от для того, щоб знати відповідає людина посаді чи ні, мають бути відповідні критерії до кожної посади. Бо коли ви приходите найматися на роботу, вас перевіряють на відповідність посаді. А от на посаду депутата чи президента чи кого там ще з управлінців таких критеріїв немає, тому і не знаємо ми кого на виборах вибирати, томи і вибираємо кого завгодно, хто більше наобіцяє. А треба щоб кожен кандидат здавав тести, і найперший тест має бути у психіатра, бо посада ця - дуже відповідальна.

    А ще мають бути в нас відповідні закони, щоб нам не потрібно було кожного хто своїй посаді не відповідає від тієї посади відшкрібати. І потрібно щоб людині, яка на цій посаді працює, було створено такі умови життя, щоб навіть думка про те щоб щось вкрасти не закрадалася в голову. Та це вже деталі.

    Але ж головне те, що якщо ми хочемо щоб наші управлінці гарно працювали, то нам самим треба їм приклад показувати, і самим треба гарно працювати, бо вибираємо ми їх з наших лав, і якщо будемо ледарями, то і виберемо ледаря. А якщо будемо красти, то і виберемо злодія.

    От і думайте тепер.
  • 2001.07.03 | Програмознавець

    Автор уже дозрів до читання Людвіга Ерхарда (-)

    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.03 | Antifriz

      Re: Автор уже дозрів до читання Людвіга Ерхарда (-)

      Дякую, але читати я в 3 роки ще навчився
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.07.05 | Михайло Свистович

        Попередній постинг буде витерто.

        Обивателю перед тим, як писати постинги ненормативною лексикою, варто почитати правила форуму.

        Якщо в допису Антифриза присутня ненормативна лексика, то врна там служить для підсилення акцентів, а допис Обиватель - це суцільний мат, в якому поодинокі нормальні слова служать лише зв"язкою між матюками.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.07.06 | NoName

          Re: Попередній постинг буде витерто.

          Пропоную виправдати Кучму, оскількі прізвище Гонгадзе лунало в нього в кабінеті не навмисно, а виключно для звязкі окремих матюків.:-))
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.07.06 | Обыватель

            Re: Попередній постинг буде витерто.

            Согласен:)))
            P.S.-обыватель-сквернослов:)))))
          • 2001.07.06 | Михайло Свистович

            Не займайтесь навмисним перекручуванням фактів.

            В словах Кучми був зміст, а матюки служили зв"язкою. Постинг Обивателя практично змісту не ніс. Це була звичайна базарна лайка. Здавалося, що автор хотів ппоказати всім своє мистецтво володіння матом. В роки мого дитинства ми в школі навіть такі когкурси влаштовували, хто придумає найдовшу тираду, щоб зміст її складався майже виключно з матюків і з мінімальною кількістю нормативної лексики.

            Якщо Обиватель хоче донести думку зі свого витертого постингу, хай напише його знову з крапками або з жаргонними замінниками. Побачимо, чи хтось щось зрозуміє у варіанті з крапками.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.07.06 | Михайло Свистович

              Re: Не займайтесь навмисним перекручуванням фактів.

              Як бачите, і Обиватель погодився. перепрошую, але попередній постинг я написав, не прочитавши реакції Обивателя на те, що його постинг витерли.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.07.06 | Обыватель

                Крик души:)))

                Да не какой смысловой "поддержки" моё "выступление" конечно не несло....Мне просто было смешно читать выводы Антифриза,которые также как и мои реплики в сущности за собой не имеют ни малейшего смысла и строятся на популистской логике,не подкрепленной никакими фактами.Вот и всё:))
                P.S.обыватель-аналитик однако:)))
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.07.06 | Antifriz

                  Re: Крик души:)))

                  А ну вишли мені милом твоі коментарі, цікаво мені знати де ти там популізьку логіку знайшов :)


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".