МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Ось і перше прохання. Але воно - грошове.

07/16/2001 | Михайло Свистович
Я домовився з Українською республіканською партією за приміщення, і Левко Лук"яненко відразу погодився надати нам безкоштовний притулок. Щойно закінчили технічні роботи, але нам потрібна допомога. Тут потрібен досить потужний комп"ютер. Він в мене є, але на ньому не вистачає оперативної пам"яті.

Ось вже кілька годин я намагаюсь працювати, але він зависає, через що я не можу поставити жодної новини і з дуже великими зусиллями з десятої спроби ставлю на форум повідомлення.

Нам потрібно 128 мегабайт оперативної пам"яті, які б можна було поставити в одному слоті (слотів в моєму комп"ютері лише два, в одному вже стоїть 32 мегабайти). Коштує це задоволення (128 мегабайт оперативки) 25 доларів. Але в нас їх просто немає. Ми вже втратили тиждень, бо не мали мережного кабеля (потрібно було 10 метрів), мої знайомі купили його для Майдану, але на пам"ять в них вже грошей немає. Не можу я попросити їх і в УРП, бо в них навіть проблеми з оплатою приміщення.

Тому я дуже прошу, в кого є зайві 25 американських доларів, купіть нам, будь-ласка, 128 мегабайт оперативної пам"яті. Телефон УРП - 229-47-72, але я тут навряд чи буду, оскільки працювати поки що неможливо. Проте, тут може бути Володимир Паламарчук, якому можна передати цю пам"ять.

Про те, як передати нам пам"ять, можна домовитись на форумі або електронною поштою. Ми могли б зустрітись в тому ж УРП на певну годину.

Ледь не забув. Нам підходить не будь-яка пам"ять. Потрібний DIMM, ні в якому разі не SIMM.

Відповіді

  • 2001.07.16 | Augusto

    На жаль і це ще не все!

    СІММ (Сінгле Інлайн Меморі Модул), чи ДІММ (Дуал Інлайн Меморі Модул) ще не достатньо! Треба ще параметри... А чому ДеВранд не подивиться, як він навіть С++ знає, то зможе сказати, що треба! Блін, ну це ж смішно, хлопці! Йому ж треба і 32 Мб на першому слоті змінити на більше, бо тож нічого! Це залишки від стандартного 64 Мб на два слота (що то за потужна система, BTW?).
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.16 | Augusto

      Laptop?! (-)

  • 2001.07.17 | Михайло Свистович

    Дякуємо, вже принесли.

    Дякуємо всім бажаючим нам допомогти. Щойно нам принесли пам"ять, і ми вже встановили її. Тепер наш комп"ютер (це не лаптоп, в лаптопі в нас взагалі 8 мегабайт оперативки) просто літає у порівнянні з тим, що було.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".