МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ДОПОМОГА ОПОЗИЦІЇ (питання друге: Чемерис).

07/18/2001 | Михайло Свистович
Нарешті, як я і обіцявся, я поставлю перед відвідувачами Форуму конкретні питання. Але спочатку прочитайте невеличкий ліричний відступ (питання буде після нього в цьому ж постигну). Цей ліричний відступ я ставитиму в кожному своєму конкретному проханні, аж поки не буде належної реакції на пропозиції щодо конкретної допомоги опозиції.

Шановні відвідувачі Форуму. Питання Ющенка дуже важливе, але, обговорюючи його та лаючись один з одним, по-перше, нікого не переконаємо (наш сайт за кількістю читачів – це навіть не районна газета), по-друге, ніяк не вплинемо ні на самого Ющенка, ні на інші сили. Ми не зможемо ні допомогти, ні завадити Ющенкові.

Тому я пропоную все ж не забувати, що ми зібралися тут (я сподіваюсь) не для балачок і лайок, а заради того, щоб скинути Кучму та не допустити в майбутньому приходу до влади йому подібних.

Тому я прошу вас допомогти опозиції своїми ідеями, порадами та своєю працею на ниві пошуку інформації в Інтернеті та поза його межами.

Вчора я розмовляв з Чемерисом з приводу їхнього з Луценком “наїзду” на Юлю на прес-конференції. Але переповідати довго, я не маю часу. Тому, як ви дивитеся на пропозицію провести з ним прямий ефір на Форумі?

Відповіді

  • 2001.07.18 | Майдан

    Слушно і доцільно.

    Особливо у світлі останніх подій.
  • 2001.07.18 | НеДохтор

    Re: І так, і ні

    Михайло Свистович писав:
    > Вчора я розмовляв з Чемерисом з приводу їхнього з Луценком “наїзду” на Юлю на прес-конференції. Але переповідати довго, я не маю часу. Тому, як ви дивитеся на пропозицію провести з ним прямий ефір на Форумі?

    ТАК, але якщо для продовження "наїзду" на Юлю - то НІ.

    Власні амбіції не повинні заважати дотримувати свого Слова.
    Якщо вирішили не поборювати один одного - то краще "жувати".

    А взагалі інтересно почути про плани частини котра не з Юлею. Поки не видно організаційних дій. Немає заяви про створення блоку, хто лідер, де прес-центр, хто входить в штаб і т.д.

    На не формальному рівні зрозуміло, але діяльності поки не видно. Можливо ще рано, чи інші причини?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.18 | Максим’як

      Re: І так, і ні

      Ви праві, бо це зовсім не правильна логіка. Так завжди було в попередній системі, щоб чогось досягти, то треба було діяти, як в курятнику.


      Час мислити вже інакше!
    • 2001.07.19 | Михайло Свистович

      Re: І так, і ні

      По-моєму, навіть у плані наїзду це корисно. Там і дізнаєтесь, чи виправданий наїзд. Посперечаєтесь, доведете протилежне.

      До речі, наїзд на Майдані великої шкоди не завдасть.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.07.19 | НеДохтор

        Re: ???

        Михайло Свистович писав:
        ...
        > До речі, наїзд на Майдані великої шкоди не завдасть.

        А що корисного?
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.07.19 | Михайло Свистович

          Те, що Ви дізнаєтесь про все з перших вуст (-).

        • 2001.07.19 | НеДохтор

          Re: Не пасує ...

          Не дуже пасує зібратися чоловікам (без Юлі) і всім тут розказувати чого вона не вміє, чого не розуміє та чого не може.

          Якщо є що ій "закинути", то після даних обіцянок (взаємної непоборності) хай сядуть з нею за один стіл за закритими дверима і поспілкуються.

          Пригадую "Епіцентр" (http://pravda.com.ua/?00619-1-print) із Юлею та Суркісом і розумію, чому позаочі про неї говорити легше, аніж сидячи навпроти.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.07.20 | Михайло Свистович

            Я ось ніяк не можу до неї добратися, щоб сказати в очі.

            Бо доступ до тіла перекритий. Але я доберусь.
        • 2001.07.19 | Сергій Кабуд

          нехай хтось тільки спробує наїхати. Маємо резервні методи містичної атаки.

          Нічого такого, тільки підтримаємо її і допоможемо. Навіщо наїзжати, що вона маленька. Як запитають вона пояснить .
          Попереду виборча– там буде значно важче.
    • 2001.07.19 | Майдан-Інформ

      Ось дещо.

      З Інституту "республіка" мені прислали короткий виклад прес-конференції.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.07.19 | Майдан-Інформ

        Забувся поставити. Читайте тут.

        Опозиція на параді

        Антикучмісти святкують 10-річчя незалежності й оцінюють створення блоку ФНП.

        Днями відбулася прес-конференція співкоординаторів акції “Україна без Кучми” Юрія Луценка та Володимира Чемериса. Луценко розповів про те, як “УбК” збирається відзначити 10-ту річницю незалежності України. За його словами, 23 серпня відбудеться альтернативне урочисте засідання, присвячене цій даті. У ньому візьмуть участь опозиційні громадські та політичні організації, буде запрошено дипломатичний корпус та представників української діаспори. Того ж дня до Києва увійдуть колони опозиціонерів числом до 10 тисяч. Увечері вони встановлять намети на Софійській та Михайлівській площі. 24 серпня вранці, після закінчення офіційного військового параду, колона опозиції пройде Хрещатиком і зупиниться на майдані Незалежності, відкритому на той час для киян. Наметове містечко на майдані існуватиме три дні й матиме суто інформаційну функцію.

        Володимир Чемерис говорив про сьогоднішній стан української опозиції і прокоментував ситуацію зі створенням передвиборчого блоку під назвою “Форум національного порятунку2 на чолі з Юлією Тимошенко. “Тимошенко не може бути лідером опозиції”, - заявив Чемерис і пожалкував за тим, що в Україні не вдалося створити єдиний опозиційний блок за взірцем “Демократичної опозиції Сербії”.

        Очевидно, опозиція піде на вибори двома блоками: правоцентристським на чолі з Юлією Тимошенко та лівоцентристським, очолюваним Олександром Морозом. Блок Віктора Ющенка, на думку лідерів “України без Кучми”, не буде ані опозиційним, ані демократичним з огляду на те, що партії які збираються об’єднатися під крилом Ющенка, та й він сам, підтримували антидемократичний режим Кучми.

        “Те, що відбувається сьогодні в Україні, - не політична криза і не боротьба опозиції за владу. Це – демократична революція, а революція має свої етапи – спади й підйоми. Сьогодні ми маємо спад. Але причини, які змусили людей взимку й навесні вийти протестувати проти авторитаризму, не зникли. Ці причини спрацюють восени”, - сказав Володимир Чемерис.
  • 2001.07.19 | Пані

    Yes. Однозначно надо (-)

  • 2001.07.19 | Адвокат ...

    І з Луценком -- теж!

    А як удвох -- то ще краще.

    Стосовно "наєздів" на леді Ю: якщо прямий ефір з Чемерисом ( та/або Луценком ) пуде певно узгоджений, спробуйте ( ще раз ) затягти пані Тимошенко, чи пана Турчинова на "майдан", може цього разу Вам пощастить.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".