МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

I didn't do it!:))Мені завжди було цікаво, як це молодь зібралася та написала? Або Українці? Або ще хтось?

06/01/2001 | Augusto
Майбутнє України - Декларація
Автор: Oleg
Дата: 01 Чер 2001 11:32

Декларація молоді - майбутнього України!

Ми, молодь України, починаємо будувати нашу державу вже зараз!
Ми вже достатньо бачили помилок наших предків, які казали - "Почекаємо ще трохи, якось воно буде, може наші діти будуть краще жити....!
Це була ідеологія, насаджена народу України поневолювачами.

Ми ж будемо робити конкретні кроки зараз!

1. Починаємо будувати свій світ - кожен з нас повинен здобувати освіту якомого вищого гатунку. Вчити не тільки те, що буде потрібно для майбутньої професії, а й вивчати широке коло інформації. Це має бути і право (щоб ніякий прихвостень від старої совкової влади не міг маніпулювати простими довірливими людьми), і загальні науки, щоб володіти будь-якою ситуацією.
2. Виховуємо своїх дітей розумними, впевненими в собі - згодом це віддасться сторицею.
3. Тримаймося разом - разом нас ніхто не здолає!
Це має бути всюди - і на роботі, і в громадському житті.
4. Не даваймо владі поводитись з нами
по-совєтські - прийшла податкова, спробуй поставити її на місце, пробує гаїшник оштрафувати незаконно - напиши заяву (таким чином вже не одного звільнили з роботи), хамить дрібний чиновник- пиши скаргу, так щоб вилетів з роботи!
Наші люди дуже часто бувають розгублені в таких ситуаціях. і тому ця нова система, вирощена злочинною владою, цим користається. І якщо хтось один з нас зміг перемогти частинку цієї гідри - розкажи всім шлях перемоги, нехай весь народ України знає цю дорогу!
5. Знищуймо совка в наших душах! Ми вже частково зуміли це зробити! Але цей вірний шлях не вигідний владі - це ж упирі згодом втратять доступ до багатства України - і не зможуть вони жити в палацах вибудованих на крові власного народу. Вони пробують нас знову зробити зомбі. Не вийде!
6. Пам'ятаймо всі народи, що живуть поруч - вони нам друзі! Але є феномен "москалізму", тобто шовінізму, який вміло підігрівають такі-ж владні совкові клани в цих державах. Братаймося з друзями, борімося з проявами розпалювання ворожнечі!
7. Будьмо завжди бадьорими - не впадаймо в сплячку зневіри та відчаю - "Не вдалось побудувати таку державу, як хотілось..."
Все ще попереду - ми збудуємо чудову країну, де всі нації будуть сміятись з провокаторів і шовіністів! Бо всі будуть заможні, совок ми відіпхаємо від влади, і ніяка товста свиня не буде сміятись зверху з народу " Я з вас ржу, надув як малолеток, ви мене вибрали, а тепер дивлюсь зверху як на мишей, пардон, кріс.....!
8. На істеричні провокації реагуймо виважено і зверхньо - адже ци ми - майбутнє України, а не ці прихвостні, бувші КГБ-ішники, що продадуть маму за 30 копійок!
9. І ще одне - головне - вміймо відрізняти брехню від правди, обман від щирості, долганових від Гонгадзе!


Будуймо Україну разом!!!!!!!

Відповіді

  • 2001.06.12 | Сергій Кабуд

    ЯКИЙ ПРЕКРАСНИЙ ТЕКСТ! (-)



Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".