МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНЦІВ, ЩО ПРОЖИВАЮТЬ ЗА КОРДОНОМ ТА ДІАСПОРИ

03/27/2001 | Майдан-Інформ
ЗВЕРНЕННЯ
до українців, що проживають за кордоном та діаспори

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ,

Всеукраїнський громадський комітет “За Правду!” висловлює свою щиру подяку за Вашу солідарність у боротьбі за правду і демократію в нашій Україні.

Зважаючи на численні заяви про підтримку та пропозиції про співпрацю від діаспори та громадян України, що проживають за кордоном, Громадський комітет “За Правду!” звертається до Вас з пропозицією про створення закордонних осередків ГК “За Правду!”.

Маючи на меті забезпечити якнайширшу діяльність Комітету не тільки в Україні, а й за її межами, ГК “За Правду!” пропонує зацікавленим особам та організаціям розпочати розбудову структур Комітету за кордоном для повного чи часткового виконання наступних завдань:

1. Підримка та проведення заходів Комітету (організації звернень, круглих столів, семінарів, пікетів, маніфестацій та ін.) у місці перебування;

2. Створення інформаційних центрів та проведення інформаційних заходів ГК “За Правду!”;

3. Здійснення заходів, спрямованих на просування ідей та завдань комітету в офіційних установах та міжнародних організаціях а також серед засобів масової інформації та широкою громадськістю в країні перебування;

4. Організації збору ресурсів на підтримку просвітницьких та інформаційних проектів Комтітету а також забезпечення прозорості та підзвітності їх використання.

Координацію діяльності представницв ГК “За Правду!” буде здійснювати координатор з міжанродних зв’язків Секретаріату ГК “За Правду!”

Борітеся, поборете! Вам бог помагає!

Разом ми переможемо.


Громадський комітет “За Правду!”


Для створення представництва ГК “За Правду” просимо подати на електронну адресу Комітету nl@vybory.org.ua наступну інформацію:

Для організацій:
Назву організації, прізвище та ім’я уповноваженої особи, короткий опис діяльності організації, електронну і поштову адресу, номер телефону і факсу.

Для прихильників:
прізвище та ім’я, коротку інформацію про себе, електронну та поштову адресу, номер телефону і факсу.

З пропозиціями та за додатковою інформацією про діяльність Комітету звертайтесь:
Україна, м.Київ
Вул. Десятинна 1\3
Тел/факс 38044-4619022
e-mail nl@vybory.org.ua
www.svoboda.org.ua (після 30 березня)

Контактні особи:
Дмитро Потєхін 38044-2036420
Владислав Каськів 38044-2091078


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".