МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Звернення політичної партії УНА-УНСО

06/22/2001 | Майдан-Інформ
Слава Ісусу Христу!
Святіший Отче!
9 березня 2001 року, в день народження Тараса Шевченка, в Києві відбулися широкомаштабні провокації проти опозиції. Силові структури готувалися до них заздалегідь. В центр Києва були стягнуті спецпідрозділи київської міліції та з інших регіонів України. У подіях брали участь тисячі переодягнутих у цивільне працівників СБУ та міліції. Після ряду провокацій влада організувала масове побиття та арешти в районі респуьліканського стадіону та вокзалу. Було затримано 240 членів опозиції. При цьому також потерпіли люди, які не мають жодного відношення до мітингів та маніфістацій опозиції. Серед них неповнолітні. Масові арешти супроводжувались погромами офісів опозиційних партій. На данний час репресії проти опозиції підсилюються. Кількість заарештованих постійно зростає і зараз складає 15 осіб. Через своїх адвокатів вони звернулись до громадськості про захист, а також висловили своє сподівання на благословення Святійшого Отця.
Україна зараз перебуває в глибокій моральній і політичній кризі. Уклінно просимо Святійшого Отця відвідати мучеників режиму у слідчому ізоляторі СБУ для благословенння на скріплення духу і молитви.
Святійший Отче сподіваємось на Вашу ласку і підтримку.
Слава Ісусу Христу!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".