МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ФАЛЬСТАРТ!

01/25/2001 | Майдан-Інформ
ФАЛЬСТАРТ!

У понеділок 22 січня, на майдані Незалежності з”явилося шість наметів, мешканці яких розпочали акцію “Україна з Кучмою!”

Їхня поява очевидно обумовлена заявами учасників акції “Україна без Кучми!”, що з 22 січня починається новий етап нашої акції. В головах можновладців напевно не вкладається, що другий етап – це не обов”язково розбиття наметового містечка, але й інші заходи. Тому вони вигнали мерзнути залежних від влади людей. Правда, не безкоштовно. Як призналася одна “учасниця” акції “Україна з Кучмою!” своєму родичу, який, у свою чергу, є учасником акції “Україна без Кучми!”, її начальник оголосив на роботі, що, бажаючі заробити гроші, можуть почергувати на майдані в таборі прихильників гаранта. За ніч їм платять 40 гривень на людину, а вдень 20 гривень за три години. Чому холодна довга ніч оплачується так дешево – нам невідомо.

Люди у своїй переважній більшості ігнорували прихильників Л.Кучми. Біля намету Георгія Гонгадзе збиралося в кілька разів більше громадян ніж біля альтернативного містечка.

Проте мороз, як кажуть, не тітка. У вівторок, 23 січня, напевно не бажаючи щось собі відморозити за таку малу платню, прокучмівські "пікетувальники" згорнули свій табір.
На місці нових і дорогих наметів, які ще півгодини перед тим маячіли на Майдані залишилися клапті плакатів на підтримку Кучми, інший непотріб і ... державний прапор України, який захисники президента також залічили до непотрібних речей. Адже це не імпортні палатки , які коштують пару сот зелених...

Зараз "безпритульний" прапор переміщено до намету Гонгадзе, де ним напевно зуміють розпорядитися набагато краще.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".