МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Розгром наметового містечка в Житомирі

01/27/2001 | Майдан-Інформ
Розгром наметового містечка в Житомирі

Як повідомляють учасники акції "Україна без Кучми!" у п"ятницю ввечері в Житомирі, загоном спецпідрозділу міліції було знищено наметове містечко, яке знаходилося на Майдані Рад. Дочекавшись наступу темряви десь о 19 годині на Майдані Рад, який знаходиться безпосередньо у центрі міста, було вимкнено світло.

Після цього зазадалегідь прибулим міліцейським загоном з 50 чоловік були зруйновані і повалені намети . Потім намети а такоє інші речі пікетників скинули в машину та відвезли в невідомому напрямку. Якщо зважити на те, що кількість учасників акції була біля 20 чоловік , а майдан було очеплено додатково підрозділом з близько 100 працівників міліції, опір нападникам було чинити вкрай важко.

В результаті один з учасників,член молодого Руху потрапив до міліції, звідки згодом його було визволено представниками Соціалістичної партії, які є співорганізаторами акції. Розгром наметового містечка в Житомирі -ще одне свідчення свавілля та беззаконня , на яке вдаються не тільки співробітники МВС, а також представники міської та обласної адміністрації, під "патронатом" яких і відбулося це бесчинство.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".